- 8 Ocak 2023
- 736
- 1.257
- 33
İnşallah sağlıklıdır ama değilse de inşallah istediğin gibi olur canım.Evet vajinal bakıyor hep ,çok emin olmasa ilaçları bıraktırmazdı herhalde dış gebelik olmasın da kimyasal olsun ona da razıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıklıdır ama değilse de inşallah istediğin gibi olur canım.Evet vajinal bakıyor hep ,çok emin olmasa ilaçları bıraktırmazdı herhalde dış gebelik olmasın da kimyasal olsun ona da razıyım
Bende 26 sında 3. Gün embriyosu transfer oldum bugün 11. Gün idrar testi yaptım negatif çok üzgünüm24 ünde transfer olmuştu 10. gün bugün. İnşallah yaa gerçekten hepimizden güzel haberler gelsin inşallah
Canım gözün aydın kac haftada gördün keseyi.Kızlar selam. Bugün doktor kontrolüm vardı keseyi gördük çok şükür her şey yolunda dedi doktor, hayırlısıyla 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidicez
Güzel çıkmış canım. Yüzde 60 ve üzeri diye biyorum bende ama zaten sizinki yüzde 80 e yakın. Beta artış hızında bir problem yok bence. İnşallah böyle güzel güzel artışların devam eder.Kızlarr 2 gün önce ilk tahlilde beta 208 di bugün 369 çıktı daha doktorla konuşmadım ama en az %66 gibi bişey okumuştum. İyi mi sizce doktorla öğleden sonra görüşücem
Üzülmeyin hemen. 3. Gün embriyosu hemen çıkmayabilir bir de idrar testinde zaten belli olmayabilir önce kanda çıkması lazım çünkü. Siz bir kaç gün daha bekleyin. Kan testi gününüz ne zaman.Bende 26 sında 3. Gün embriyosu transfer oldum bugün 11. Gün idrar testi yaptım negatif çok üzgünüm
Kaçıncı gün bugün canım. Kan günlük embriyoKan sonucum çıkmış 288.9 yani bu ne oluyor şimdi bana hemşirede doktor bir şey demiyor sadece güzel sıkıntı yok ilaçlara devam diyolar kese kontrolüne kadar daha yapmana gerek yok dediler
Bugün 13.gün 5.gün embiryosuKaçıncı gün bugün canım. Kan günlük embriyo
Benim doktorum 15. Gün istedi yani cuma günü oluyorÜzülmeyin hemen. 3. Gün embriyosu hemen çıkmayabilir bir de idrar testinde zaten belli olmayabilir önce kanda çıkması lazım çünkü. Siz bir kaç gün daha bekleyin. Kan testi gününüz ne zaman.
Yaptırdım artışta sıkıntı var işte 125 181 288 yavaş ama istikrarlıymış bu ne demekseBence güzel bir rakam çıkmış. Daha önce yaptırdın mı kan testi bu ilk mi ve tek embriyomuydu
Demekki cuma günü kanda çıkacak idrar testleri daha sonra belli olduğu için 11. Gün erken demekki bence kan testi gününü bekle ama çok merak ediyorum diyorsan da bir kaç gün sonra idrar testi yapabilirsin. Ben kan testinden bir gün önce yaptım çift çizgi çıkmıştı. İnşallah bebişin sağlıkla tutunsunBenim doktorum 15. Gün istedi yani cuma günü oluyor
Hesaplayınca artış hızın da biraz artmış canım. Böyle dedilerse vardır bir bildikleri. Güzel düşünelim inşallah sonucu güzel olacakYaptırdım artışta sıkıntı var işte 125 181 288 yavaş ama istikrarlıymış bu ne demekse
Of bilmiyorum kafamda deli sorular dış gebelik olmasından korkuyorum söyledimde hiç bir sorun yok içinzi rahat tutun dış gebelik vs olsada ultrasonda belli olur ancak dedilerHesaplayınca artış hızın da biraz artmış canım. Böyle dedilerse vardır bir bildikleri. Güzel düşünelim inşallah sonucu güzel olacak
Çok sevindimmmmmKızlar selam. Bugün doktor kontrolüm vardı keseyi gördük çok şükür her şey yolunda dedi doktor, hayırlısıyla 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidicez
Taze mi dondurulmuş mu transfer oldunuz grade ni hatırlıyor musunuzBende 26 sında 3. Gün embriyosu transfer oldum bugün 11. Gün idrar testi yaptım negatif çok üzgünüm
Hakkınızda hayırlısı olsun ama üzülmeyin dondurulmuş embriyonun tutunma olasılığı daha yüksek.Bugün ilaçlara başlayacaktım taze transfer olucaktı. Sol tarafımda kist çıktı önümüzdeki aya başlıcam inşallah. Soğan kürü falan yaparım canım sıkıldı heveslenmiştim başlıcam diye. Hayırlısı artık.
Ayy hadi inşallah kese haberi ver canım benimDoktor birazdan muayene edecek.650 idi 3 gün geçti 1856 olmuş sabah biraz kanama oldu bakalım ne diyecek