2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

O vitamin nedir?

Mindoo keyifler nasıl sessiz sessiz takılıyorum forumda ama takipteyim ne zaman tahlil günün
Farkındayım takibinin canım❤ iyiyim teşekkür ederim canım..herhangi bir değişiklik hissetmiyorum kendimde..normal yaşantıma döndüm..13 haziran test günüm,.inşallah tutunur bebişim

Anlayandan Allah razı olsun..benimkinin umrunda değil

O vitamin nedir?
Ekte olan..glutatyon..kronik stres de başta olmak üzere günlük yaşantımız bu maddenin vücuttaki miktarını azaltıyor..dışardan takviye gerekebiliyor..bazı doktorlar öneriyorlar, ben de transferden öncesi kullandım ama iğnesi daha etkili

Eklentiler

• Screenshot_20230422-174927_Trendyol.jpg
    206,3 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlarım bileniniz var mı? Pgt de embriyonjn kimyasal ya da boş gebelik yaratabileceği de ortaya çıkıyor mu?
Yok canım çıkmaz, genetik bakılıyor pgt de, defektli embriyo eleniyor..ama defektli embriyo verilse belki boş gebelik oluşturur mu bilemedim

Ay bu da mı göbekten yoksaa bende sigarayı bırakamadım henüz Allaha şükür stress yok ama alışmışım bu merete. Ayrıca çoook teşekkürler

Günaydın Kaçta vermeye gideceksiniz?. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah çok heyecanlı bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…