O vitamin nedir?Bende çok sigara içiyordum 2 negatif aldım 3. İçin gittiğimde doktor çok şaşırdı nasıl olmaz hiç sıkıntın yok diyince eşim sigara içtiğimi söyledi doktorum sigarayı duyunda sigara için bir vitamin önerdi tekrar yumurta topladı trasnfer oldum aksilik olmazsa şuan pozitif gözüküyorben pozitif i kesinlikle o vitamin e yoruyorum
İnşallah pozitif görürsün benimde çarşamba test günümEvet cnm sen hep diyorsun ama seytan bu dürtüp duruyordu. Neyse ki son testimi de harcadim artik carsambaya kadar test yok ins. Carsamba kan testi gunum var artik hayirlisiyla guzel haberler alirim o zmn
Ne vitamini acaba?O vitamin nedir?
Arkadaşın devam eden mesajlarını takip edip vitamininin gluthion iğne kullandığını okudum. Maşallah bu süreçte de iğnelere doyum olmuyorNe vitamini acaba?
InşallahÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinİnşallah darısı isteyen hepimizin başına o gün çok üzülmüştüm çok ağlamıştım ama şimdi sakinledim hayırlısıyla sağlıklıysa olur deyip bekliyorum
Farkındayım takibinin canım❤ iyiyim teşekkür ederim canım..herhangi bir değişiklik hissetmiyorum kendimde..normal yaşantıma döndüm..13 haziran test günüm,.inşallah tutunur bebişimMindoo keyifler nasıl sessiz sessiz takılıyorum forumdaama takipteyim ne zaman tahlil günün
Anlayandan Allah razı olsun..benimkinin umrunda değilBunu ilk defa duydum ilk okuduğumda yok canım dedim, ama düşününce bana da aynısı oldu hakikaten... İlk denemede fitilin neredeyse yarısı dışarı çıkıyordu, bu defa çok az dışarı atıyor... Ya yeni bi belirti bulduk, ya da fitilde uzmanlaştık
İnşallah hepimiz için mutlu son olsun bu defa ya... Çok emek verdik... Ben ikinci tüp bebekte kullandığım iğnelerin hiç birini henüz atmadım. Çöpe atmak istemiyorum sokak hayvanlarının ağzına vs batar korkusu ile. Bir kutum var onun içine atıyorum, sağlık merkezinde vs gittiğimde atarım diye... Geçen gün eşim gördü, içinde heralde 50-60 tane enjektör vardır hatta belki dAHA fazla şoka girdi. Ne kadar çok eziyet çektin ya dedi...
Amiiinn canım inşallahDesteğiniz için çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden umarım güzel haberleri alırız her birimiz
Ekte olan..glutatyon..kronik stres de başta olmak üzere günlük yaşantımız bu maddenin vücuttaki miktarını azaltıyor..dışardan takviye gerekebiliyor..bazı doktorlar öneriyorlar, ben de transferden öncesi kullandım ama iğnesi daha etkiliO vitamin nedir?
Hayırlısıyla pozitif haberlerinizi duyarız inşallahİnşallah pozitif görürsün benimde çarşamba test günüm
Yok canım çıkmaz, genetik bakılıyor pgt de, defektli embriyo eleniyor..ama defektli embriyo verilse belki boş gebelik oluşturur mu bilemedimArkadaşlarım bileniniz var mı? Pgt de embriyonjn kimyasal ya da boş gebelik yaratabileceği de ortaya çıkıyor mu?
Hapı danvar, ben hapını kullandımArkadaşın devam eden mesajlarını takip edip vitamininin gluthion iğne kullandığını okudum. Maşallah bu süreçte de iğnelere doyum olmuyor
Ay bu da mı göbekten yoksaaEkte olan..glutatyon..kronik stres de başta olmak üzere günlük yaşantımız bu maddenin vücuttaki miktarını azaltıyor..dışardan takviye gerekebiliyor..bazı doktorlar öneriyorlar, ben de transferden öncesi kullandım ama iğnesi daha etkili
Günaydıngünaydın kızlar bugün test günüm çok heyecanlıyım evde hiç test yapmadım ne olacak çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dua edin rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın
İnşallah dört gözle bekliyorum güzel haberleriniFarkındayım takibinin canım❤ iyiyim teşekkür ederim canım..herhangi bir değişiklik hissetmiyorum kendimde..normal yaşantıma döndüm..13 haziran test günüm,.inşallah tutunur bebişim
Gayet net tebrik ederimMerhaba kızlar 29 mayısta 2 adet 5. Gün embriyo transferi oldu 8 haziran test günüm ama ben dayanamayıp bu sabah kaset test yaptım silik bir çizgi çıktı
Gayet net tebrik ederiminşallah sağlıkla kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?