Ohh canım benim içim rahatladı çok sevindim..tamamen duracak kanaman Allahin izniyle..rabbim bi daha yaşatmasın böyle birşey sağlıcakla büyüsün karnında bebeğinGünaydın,dün öğlen su gibi kirmizi başlayan kanamam nihayet birkaç damla şeklinde ve kahverengi olarak gelmeye başladı.sanirim kesildi artik ve inşallah tekrarlamaz.Allahim o korku ve paniği bir daha yaşatmasın.taksiyle hastaneye giderken hıçkıra hıçkıra ağladım dün gidiyor bebeğim diye.ben bir şey olunca hemen en kötü senaryoyu çiziyorum maalesef.stres olmasam keşke ama elimde değil ama suan bebeğim benimle dün yine kanamaya rağmen kalbini duydum ve şuan kanama da kesilince daha huzurlu içim.Allah herkesin yardımcısı olsun.yazilanlari takip edemedim umarım herkes iyidir,sonuçlar pozitif ve bebekler tutunmustur
Doktorunuz bilgi vericektir zaten ama 2 günde 2 katı artması yeterlidir. Sizinki çok çok iyi çıkmış. Belirti vs var mı şuan? Benim de dün 208 çıktı yarın tekrar tahlil vericem bakalım inşallah benimki de böyle artarkızlar merhaba benim hcg ilk 245 ti. cuma günü12 gün. bugün test yaptırmamı istedi doktorum 14 gün oluyo 635 çıktı.
artışı az gibi geldi bana iki katı gün aşırı mı olmalıydı . yoksa bir günde iki kat mı artması gerekiyordu.
Amin canım inşallahEvet biraz baktım güzel şeyler yazıyor, uygulucam çok teşekkür ederim. Allah inşallah seninde gönlüne göre versin bebeğin tutundum hayırlısıyla
Bugün 13. Günüm silikte olsa çıkması gerekirdi :) keşke insan göz yaşlarına, duygularına engel olabilse. Şimdiye kadar hep olumlu düşündüm şuan sadece kaderime razı olmaya çalışıyorum. Evet kaç defa deneyip negatif sonuç alan var ama insan kendi yaşayınca kendini teselli edemiyor :) teşekkür ederim yinede saolunGebelik testinde negatif çıkan ama kan testinde pozitif çıkan sayısız örnek var burada... Sakın kan testi yapmadan ve emin olmadan ilaçlarınızı bırakmayın. O idrar testleri o kadar güvenilir değil... En güvenilir olan kan testidir... Ayrıca psikolojide çok önemli... Lütfen yarını bekleyin kanıya varmadan önce
Benden bir nazar boncuğu..yeğenimiz ben burdayım diye bağırıyor resmenBugün daha kötü, hergün bir önceki güne göre artıyor
Ben sabah güneşi görünce kendimi dışarı attım..yürüyüş yaptım dışarda biraz oturdum biraz önce geldim eveCanım ben bugün yataktan dayak yemiş gibi uyandım çok halsiz ve yorgun hissediyorum
Haklısın henüz çok erken keşke hiç aklıma gelmese yarın işe gidince umarım çıkar aklımdanKızlar ne yaptınız çok erken daha. Bir kaç güne başlar belirtileriniz düşünmemeye çalışın.
Bugün transferden sonra 4. Gün 5.gün embriyosu. Tek transfer oldum bu sefer. Senin peki?Umarım canım Allah büyük kaçıncı günün
Günaşırı 2 katı olacak, daha doğrusu yüzde 60 in üzerinde artış yeterli..seninki gayet iyi canımkızlar merhaba benim hcg ilk 245 ti. cuma günü12 gün. bugün test yaptırmamı istedi doktorum 14 gün oluyo 635 çıktı.
artışı az gibi geldi bana iki katı gün aşırı mı olmalıydı . yoksa bir günde iki kat mı artması gerekiyordu.
Çok teşekkür ederimOhh canım benim içim rahatladı çok sevindim..tamamen duracak kanaman Allahin izniyle..rabbim bi daha yaşatmasın böyle birşey sağlıcakla büyüsün karnında bebeğin
bu artış ile ilgili geçmişte olumsuz tecrübelerim olmuştu o yüzden biraz tedirgin oldum.500 lerde olması gerekiyor fazlasıyla artmış böyle her gereksiz şeyi kafaya takip bebekleri üzmeyin kizlar
her gün iki kat sandım bir an ondan az geldi gözüme teşekkür ederimGünaşırı 2 katı olacak, daha doğrusu yüzde 60 in üzerinde artış yeterli..seninki gayet iyi canım
benim üç yaşında oğlum var . o da tüp bebek daha öncede tüp bebek bir çok kez denedik. tecrübeme göre kişiden kişiye değişir ama benim oğlumda da bacaklarım ve kasıklarımda ağrı sızı oluyordu. adet olacakmışım gibi. şimdi de testten önce oldu dedim çok heveslenmeyeyim negatifse üzülürüm ama tutacak galiba diye eşime söylemiştim. aynı bacak ağrısı ayak üşümedi kaşık sancı batması devam da ediyor.Doktorunuz bilgi vericektir zaten ama 2 günde 2 katı artması yeterlidir. Sizinki çok çok iyi çıkmış. Belirti vs var mı şuan? Benim de dün 208 çıktı yarın tekrar tahlil vericem bakalım inşallah benimki de böyle artar
Nasıl gidiyor peki ? Var mı bişeyin canımBen sabah güneşi görünce kendimi dışarı attım..yürüyüş yaptım dışarda biraz oturdum biraz önce geldim eve
Benimde transferden sonra 2.günüm 5.gün tek embriyosuBugün transferden sonra 4. Gün 5.gün embriyosu. Tek transfer oldum bu sefer. Senin peki?
Dün uyudum ama bugün pek uyumadım bende aşırı belirti yok korkuyorum bazen bı halsizlik vardı işte 2 gündür o da şimdi yok gibi Su günler bı gecseydiBeni uyku zorluyor bide bu progestan uyku yapıyor aşırı her yerde uyuyacağım nerdeyse
Aminnn inşallahbu artış ile ilgili geçmişte olumsuz tecrübelerim olmuştu o yüzden biraz tedirgin oldum.sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri inşallah
İlk canım ben ilaç kullanmıyorum zaten belirtim de yokmygenius ilk transferin mi senin? Galiba bu belirtilerin çoğunu ilaçlar yapıyor. Zamanın hızlı akması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?