- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Senin transferin ne zaman olmuştu? Pembemavi de rahatsiz olduğumuz tek şey doktorum olmadığında başka doktorun bakmasiydi, tek doktor takip etsin istedik çünkü. Bize de gittiğimiz gibi tedaviye başladı ama biz zaten bunun için görüşmeye gitmiştik. Onun dışında genel olarak memnun kaldım, keşke senin tecruben de daha güzel olsaydıYaa benimde nevin hanımdı ama transferimi nedret hanım yaptı. Ahmet Yılmaz hangi hastanede çalışıyor
Ben aslında bahçeciyi düşünüyordum ama nasip tabi
İşte her gebelik farklıpazar günü ya yazmadım. yarın konuşacağım inşallah. daha önce oğlumda 213 den 800 küsüre çıkmıştı belki ondan kötü düşündüm.
Bak ultrasonum böyle 4+4 flan herhalde kesenin şekli gayet düzgün dediCanım gittikçe azalacak kanama, gerekli tedbirler alındı..tuvalet dışında hiç kalkma..bebeğin seninle canım rabbim onu da seni de korusun❤
23 mayısta oldu. Evet biz nevin hanım diye gittik nedret hanım yaptı. Ben ne olduğunu anlayamadan hemen tedaviye başladı.Taze transfer çok iyi değilmiş aslında ama herşey acele oldu bizde tavsiye üzerine gittik ama banada keşke bahçeciye gitseydin diyen kişiler oldu. Nasip tabi herşey ama tedavide içime sinmeyen şeyler vardıSenin transferin ne zaman olmuştu? Pembemavi de rahatsiz olduğumuz tek şey doktorum olmadığında başka doktorun bakmasiydi, tek doktor takip etsin istedik çünkü. Bize de gittiğimiz gibi tedaviye başladı ama biz zaten bunun için görüşmeye gitmiştik. Onun dışında genel olarak memnun kaldım, keşke senin tecruben de daha güzel olsaydıBahceciyi duydum ama pek fikrim yok, buraya eşimin arkadaşının tavsiyesiyle gelmiştik. Ahmet Yılmaz kendi klinigini açtı, medicana da doğum yapıyor diye biliyorum
Ben de taze transfer beklerken dondurulmusa dönmüştü hormon seviyem çok yüksek olduğu için. Aynen oyle vardır bunda da bir hayır diyelim canım benim. Doktoruna güvenmen çok önemli içine sinmiyorsa başka doktorla devam etmek gerek. Bundan sonra yolun hep açık gönlün hep ferah olur +1 bebisle inşallah23 mayısta oldu. Evet biz nevin hanım diye gittik nedret hanım yaptı. Ben ne olduğunu anlayamadan hemen tedaviye başladı.Taze transfer çok iyi değilmiş aslında ama herşey acele oldu bizde tavsiye üzerine gittik ama banada keşke bahçeciye gitseydin diyen kişiler oldu. Nasip tabi herşey ama tedavide içime sinmeyen şeyler vardı
Maşallahhhh ne mutlu size inşallah süreciniz sağlıkla ilerlerMerhaba hanımlar bende 31 mayıs ta 5.gün 6 aa embriyo transferi oldum Rabbım hepimize kucağımıza sağlıkla almayi nasip etsin inşallah
Katılıyorum haftaici hiç biseyim yoktu haftasonuna geçiş yaptık halsizlik başladı umarım işte olmaz evde hep yatar durumdayımO zamanda iş temposuyla inşallah aklımıza gelmez ben işteyken çok olmuyor hafta sonu evdeyken daha çok
Hangi sehirdesin bilmiyorum canım ama ben Ankara'da sezcan mümüşoğlu hocada tedavi gördüm ve öneririm gidebilirsen Hacettepe üniversitesi Hastanesi'nde inşallah şifa bulursun doktor çok önemli dediğin gibiBen doktor bulamıyorum işte sıkıntı orda. Kaç tane doktor gezdik o kadar para verdik bir yol kat edemedik. Bunda da öyle hemen tedaviye başladı, bir soru soruyordum hızlı bir şekilde cevap veriyordu doktor yani beni rahatlatmıyordu, taze transfer istemedim hiç genelde dondurulmuş embriyo transfer ediyorlar ben ne olduğunu anlayamadım ki. Zaten dış gebelikten sonra yumurta rezervim çok azaldı. Yapıcak birşey yok hayırlısı ama kendime kızıyorum yani geziyoruz ama bir iyi doktor bulamıyoruz
Ya ben hiç bi belirti hissetmiyorum üzülüyorum bazen bu yüzdenBenimde transfer sonrası 3. Gün ağzımın tadı çok kötü Bir de kokular çok yoğun geliyor burnuma psikolojik mi bilemedim. Karnımda veya belimde bir ağrı yok bişey hissetmiyorum
Gayet güzel canım hayırlı olsun..sağlıcakla ilerlesin inşallahKızlar ben transferin 6.gnu erken gebelkle ogrenmstm 27 ckmsti bgn 8.gun tekrar kan verdim 53 çıkmış artış güzel galiba değil mi doktoruma yolladm sonucumu
Şimdi yaptım erken gebelik ve negatif çıktı :) yarın kan vericem ama bir anlamı kalmadı artık.. size başarılar diliyorum ben şuanlık bu hikayeden mutsuz ayrılıyorum..Yok erken gebelik dediğim hani merak edip idrardan erken gebelik testi yaptınız mı diye.. Bence geç olması daha iyi en azından kesin sonuç çıkıyor, siz çok merak etmişsinizdir diye ben sordum
Bendede şuan bişey yok yani belirgin bişey hissetmiyorum. Umarım tutunmuştur...Ya ben hiç bi belirti hissetmiyorum üzülüyorum bazen bu yüzden
Dur hemen negatif düşünme canım. Testin bozuk olma ihtimali yok mu tabi ki var. Yarın kan testinde çıkar sonucun sen bırakma hemen kendini. İnşallah bebişin seninledirŞimdi yaptım erken gebelik ve negatif çıktı :) yarın kan vericem ama bir anlamı kalmadı artık.. size başarılar diliyorum ben şuanlık bu hikayeden mutsuz ayrılıyorum..
Kızlar ne yaptınız çok erken daha. Bir kaç güne başlar belirtileriniz düşünmemeye çalışın.Bendede şuan bişey yok yani belirgin bişey hissetmiyorum. Umarım tutunmuştur...
Umarım canım Allah büyük kaçıncı gününBendede şuan bişey yok yani belirgin bişey hissetmiyorum. Umarım tutunmuştur...
İnşallah canımda pekde umutlu olamıyorum bu benim ilk transferim değil 2017 kızım var çok şükür o da tüp bebek geçen ay dondurulmuş 5 ab transferi oldum negatif sonuçlandı yaşım 37 olduğu için direk bu sıfırdan tedaviye başladım 6aa transfer olan pek kişi yok embriyo kaliten iyi dendi ama bende kendi dinlemeye başladım belirti var mı diye aradan fazla zaman geçince ilk hamileligimdeki belirtileri unuttum galibaMaşallahhhh ne mutlu size inşallah süreciniz sağlıkla ilerler
500 lerde olması gerekiyor fazlasıyla artmış böyle her gereksiz şeyi kafaya takip bebekleri üzmeyin kizlarpazar günü ya yazmadım. yarın konuşacağım inşallah. daha önce oğlumda 213 den 800 küsüre çıkmıştı belki ondan kötü düşündüm.
Beni uyku zorluyor bide bu progestan uyku yapıyor aşırı her yerde uyuyacağım nerdeyseKatılıyorum haftaici hiç biseyim yoktu haftasonuna geçiş yaptık halsizlik başladı umarım işte olmaz evde hep yatar durumdayımişte olursa naparim bilmiyorum sandalye tepesinde
Gebelik testinde negatif çıkan ama kan testinde pozitif çıkan sayısız örnek var burada... Sakın kan testi yapmadan ve emin olmadan ilaçlarınızı bırakmayın. O idrar testleri o kadar güvenilir değil... En güvenilir olan kan testidir... Ayrıca psikolojide çok önemli... Lütfen yarını bekleyin kanıya varmadan önceŞimdi yaptım erken gebelik ve negatif çıktı :) yarın kan vericem ama bir anlamı kalmadı artık.. size başarılar diliyorum ben şuanlık bu hikayeden mutsuz ayrılıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?