2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Yaa benimde nevin hanımdı ama transferimi nedret hanım yaptı. Ahmet Yılmaz hangi hastanede çalışıyor
Ben aslında bahçeciyi düşünüyordum ama nasip tabi
Senin transferin ne zaman olmuştu? Pembemavi de rahatsiz olduğumuz tek şey doktorum olmadığında başka doktorun bakmasiydi, tek doktor takip etsin istedik çünkü. Bize de gittiğimiz gibi tedaviye başladı ama biz zaten bunun için görüşmeye gitmiştik. Onun dışında genel olarak memnun kaldım, keşke senin tecruben de daha güzel olsaydı Bahceciyi duydum ama pek fikrim yok, buraya eşimin arkadaşının tavsiyesiyle gelmiştik. Ahmet Yılmaz kendi klinigini açtı, medicana da doğum yapıyor diye biliyorum

pazar günü ya yazmadım. yarın konuşacağım inşallah. daha önce oğlumda 213 den 800 küsüre çıkmıştı belki ondan kötü düşündüm.
İşte her gebelik farklı her gun değil 2 günde bir iki katına çıkmalı, seninki güzel artmış hiç kötü düşünme. Yarın muhtemelen kese için gün verir sana

Canım gittikçe azalacak kanama, gerekli tedbirler alındı..tuvalet dışında hiç kalkma..bebeğin seninle canım rabbim onu da seni de korusun
Bak ultrasonum böyle 4+4 flan herhalde kesenin şekli gayet düzgün dedi

Eklentiler

• B080CFE3-719B-4DAB-AC67-1ED1B4B080F0.jpeg
    122 KB · Görüntüleme: 49
23 mayısta oldu. Evet biz nevin hanım diye gittik nedret hanım yaptı. Ben ne olduğunu anlayamadan hemen tedaviye başladı.Taze transfer çok iyi değilmiş aslında ama herşey acele oldu bizde tavsiye üzerine gittik ama banada keşke bahçeciye gitseydin diyen kişiler oldu. Nasip tabi herşey ama tedavide içime sinmeyen şeyler vardı

Ben de taze transfer beklerken dondurulmusa dönmüştü hormon seviyem çok yüksek olduğu için. Aynen oyle vardır bunda da bir hayır diyelim canım benim. Doktoruna güvenmen çok önemli içine sinmiyorsa başka doktorla devam etmek gerek. Bundan sonra yolun hep açık gönlün hep ferah olur +1 bebisle inşallah

Hangi sehirdesin bilmiyorum canım ama ben Ankara'da sezcan mümüşoğlu hocada tedavi gördüm ve öneririm gidebilirsen Hacettepe üniversitesi Hastanesi'nde inşallah şifa bulursun doktor çok önemli dediğin gibi

Kızlar ben transferin 6.gnu erken gebelkle ogrenmstm 27 ckmsti bgn 8.gun tekrar kan verdim 53 çıkmış artış güzel galiba değil mi doktoruma yolladm sonucumu
Gayet güzel canım hayırlı olsun..sağlıcakla ilerlesin inşallah

Yok erken gebelik dediğim hani merak edip idrardan erken gebelik testi yaptınız mı diye.. Bence geç olması daha iyi en azından kesin sonuç çıkıyor, siz çok merak etmişsinizdir diye ben sordum
Şimdi yaptım erken gebelik ve negatif çıktı :) yarın kan vericem ama bir anlamı kalmadı artık.. size başarılar diliyorum ben şuanlık bu hikayeden mutsuz ayrılıyorum..

Şimdi yaptım erken gebelik ve negatif çıktı :) yarın kan vericem ama bir anlamı kalmadı artık.. size başarılar diliyorum ben şuanlık bu hikayeden mutsuz ayrılıyorum..
Dur hemen negatif düşünme canım. Testin bozuk olma ihtimali yok mu tabi ki var. Yarın kan testinde çıkar sonucun sen bırakma hemen kendini. İnşallah bebişin seninledir

Maşallahhhh ne mutlu size inşallah süreciniz sağlıkla ilerler
İnşallah canımda pekde umutlu olamıyorum bu benim ilk transferim değil 2017 kızım var çok şükür o da tüp bebek geçen ay dondurulmuş 5 ab transferi oldum negatif sonuçlandı yaşım 37 olduğu için direk bu sıfırdan tedaviye başladım 6aa transfer olan pek kişi yok embriyo kaliten iyi dendi ama bende kendi dinlemeye başladım belirti var mı diye aradan fazla zaman geçince ilk hamileligimdeki belirtileri unuttum galiba

pazar günü ya yazmadım. yarın konuşacağım inşallah. daha önce oğlumda 213 den 800 küsüre çıkmıştı belki ondan kötü düşündüm.
500 lerde olması gerekiyor fazlasıyla artmış böyle her gereksiz şeyi kafaya takip bebekleri üzmeyin kizlar

Kızlar bende hafif halsizlik var bide kalp çarpıntısı gibi soluk solugayim, ter basıyor arada bı bide dün kasığım hafif ağrıyordu ama bugün belirti yok normal mi tutunmuş müdür sizce 5.gun emb. 6. Gün bugün transferin

Gebelik testinde negatif çıkan ama kan testinde pozitif çıkan sayısız örnek var burada... Sakın kan testi yapmadan ve emin olmadan ilaçlarınızı bırakmayın. O idrar testleri o kadar güvenilir değil... En güvenilir olan kan testidir... Ayrıca psikolojide çok önemli... Lütfen yarını bekleyin kanıya varmadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…