- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
Evet biraz baktım güzel şeyler yazıyor, uygulucam çok teşekkür ederim. Allah inşallah seninde gönlüne göre versin bebeğin tutundum hayırlısıylaCanım instagramda embriyolog idil bozkurt diye biri var, uzman embriyolog..ben onun tavsiyelerini uygulanmıştım..ilk denememde 6 yumurtadan 1 embriyo gelişmişti, son denememde 9 yumurtadan 4 embriyo 5.güne ulaştı..6 ay devam ettim önerilerine öyle denedim..istersen bir bak
Ben doktor bulamıyorum işte sıkıntı orda. Kaç tane doktor gezdik o kadar para verdik bir yol kat edemedik. Bunda da öyle hemen tedaviye başladı, bir soru soruyordum hızlı bir şekilde cevap veriyordu doktor yani beni rahatlatmıyordu, taze transfer istemedim hiç genelde dondurulmuş embriyo transfer ediyorlar ben ne olduğunu anlayamadım ki. Zaten dış gebelikten sonra yumurta rezervim çok azaldı. Yapıcak birşey yok hayırlısı ama kendime kızıyorum yani geziyoruz ama bir iyi doktor bulamıyoruzBence önce seni anlayan dinleyen bir doktor bul canım takviyelerimi sana bulup yazarım ama herkese farklı verilebilir.
Balıkesir ama tedavimi bursada oldumCanım sen hangi sehirdeydin?
Bugün daha kötü, hergün bir önceki güne göre artıyorBenim de mide yanmam var. Bende normalde de reflü var, 2 3 gündür yediklerimden bağımsız yanıyor ama midem
Henüz test yapmadım 13. Günüm bugün 3 sabahtır mide yanmam var. Mevcutta bir mide ragatsızlığımda oldugu için ilaçlar artık ağır geliyor diye düşünüyorum. Ama umarım ilaçlardan deil bebişlerdendir yarın görecez inşallah sonucu :)
İnşallaaahHenüz test yapmadım 13. Günüm bugün 3 sabahtır mide yanmam var. Mevcutta bir mide ragatsızlığımda oldugu için ilaçlar artık ağır geliyor diye düşünüyorum. Ama umarım ilaçlardan deil bebişlerdendir yarın görecez inşallah sonucu :)
Canım ben bugün yataktan dayak yemiş gibi uyandım çok halsiz ve yorgun hissediyorumTrabzonda güneş var hayretbir günü geride bıraktım artık normal hayatıma dönüyorum
Yok ilk defa tüp bebek yapıyorum daha öncesinde bir gebelik tecrübem olmadı :) bence emin olmak için 14. Gün istedi doktor bende ne dediyse yapıyorum bakalım insallah sonu güzel olurİnşallaaahsizden bayaa geç istemişler tahlil benden 9.gün istediler.. Erken gebelik falan yaptınız mı peki?
Ben de bursadayım, nerede tedavi olmuştun? Ben pembemavi de Nevin hanimdayim. Kendi doktorumdan da memnunum tüp bebek için bu hastaneyi önerebilirim. Ancak riskli gebelik uzmanı olarak Ahmet Yılmaz'ı tavsiye edebilirim. Ablam gidiyordu ona, aldırın denen bebisini sağlıkla doğuma götürdü çok şükür. Denemediysen bi görüşebilirsinBalıkesir ama tedavimi bursada oldum
Geç olsun güç olmasın. Benden 10.gün istemişti değerim biraz düşüktü, nolucak acaba diye içim içimi yedi beklerken. 14.gün tekrar kan istedi sonuç güzel çıktıYok ilk defa tüp bebek yapıyorum daha öncesinde bir gebelik tecrübem olmadı :) bence emin olmak için 14. Gün istedi doktor bende ne dediyse yapıyorum bakalım insallah sonu güzel olur
Bebisler için biraz dayanicaz napalimBugün daha kötü, hergün bir önceki güne göre artıyor
Evet sanırım HSG hormonu arttıkça yan etkiler artıyor... Çarşamba gideceğim o zaman bir soracağımBebisler için biraz dayanicaz napalimdoktoruna gidince bi sor bence belki ilaç verebilir mideni rahatlatmak için. Normalde hamileyken bu tarz ilaç kullanıldığını biliyorum ama doktora danışmadan kullanmayalım biz yine de
Yok erken gebelik dediğim hani merak edip idrardan erken gebelik testi yaptınız mı diye.. Bence geç olması daha iyi en azından kesin sonuç çıkıyor, siz çok merak etmişsinizdir diye ben sordumYok ilk defa tüp bebek yapıyorum daha öncesinde bir gebelik tecrübem olmadı :) bence emin olmak için 14. Gün istedi doktor bende ne dediyse yapıyorum bakalım insallah sonu güzel olur
Canım gittikçe azalacak kanama, gerekli tedbirler alındı..tuvalet dışında hiç kalkma..bebeğin seninle canım rabbim onu da seni de korusunEvet kan uyuşmazlığı da yaptılar düşük önleyicide yaptılar birde makattan fitil verdler ağrı için ama hala bitmedi kanama
Yaa benimde nevin hanımdı ama transferimi nedret hanım yaptı. Ahmet Yılmaz hangi hastanede çalışıyorBen de bursadayım, nerede tedavi olmuştun? Ben pembemavi de Nevin hanimdayim. Kendi doktorumdan da memnunum tüp bebek için bu hastaneyi önerebilirim. Ancak riskli gebelik uzmanı olarak Ahmet Yılmaz'ı tavsiye edebilirim. Ablam gidiyordu ona, aldırın denen bebisini sağlıkla doğuma götürdü çok şükür. Denemediysen bi görüşebilirsin
Benim iki trasnferimde de taze yapıldı benim doktorumda öyle herşeyi kendi söylemez anlatmaz ama sorduğunda açıklayıcı şekilde anlatır doktor çok önemli ben doktorumla hiç stres olmadım aşırı güveniyorum tecrübesine bilgisine sorgusuz kendimi emanet ettim hep hiçte şaşırtmadi. Umarım böyle bir doktor bulursunuz hayırlısı olsun herşeyin vakti zamanı vardır belki hayat mucizelere gebeBen doktor bulamıyorum işte sıkıntı orda. Kaç tane doktor gezdik o kadar para verdik bir yol kat edemedik. Bunda da öyle hemen tedaviye başladı, bir soru soruyordum hızlı bir şekilde cevap veriyordu doktor yani beni rahatlatmıyordu, taze transfer istemedim hiç genelde dondurulmuş embriyo transfer ediyorlar ben ne olduğunu anlayamadım ki. Zaten dış gebelikten sonra yumurta rezervim çok azaldı. Yapıcak birşey yok hayırlısı ama kendime kızıyorum yani geziyoruz ama bir iyi doktor bulamıyoruz
Canım sevindim şükür seni bırakmaz o bebis Allah'ın izni ileGünaydın,dün öğlen su gibi kirmizi başlayan kanamam nihayet birkaç damla şeklinde ve kahverengi olarak gelmeye başladı.sanirim kesildi artik ve inşallah tekrarlamaz.Allahim o korku ve paniği bir daha yaşatmasın.taksiyle hastaneye giderken hıçkıra hıçkıra ağladım dün gidiyor bebeğim diye.ben bir şey olunca hemen en kötü senaryoyu çiziyorum maalesef.stres olmasam keşke ama elimde değil ama suan bebeğim benimle dün yine kanamaya rağmen kalbini duydum ve şuan kanama da kesilince daha huzurlu içim.Allah herkesin yardımcısı olsun.yazilanlari takip edemedim umarım herkes iyidir,sonuçlar pozitif ve bebekler tutunmustur
2 günde bir en az %60 fazla fazla artmış sizinki. Doktorunuz bişey demedim?kızlar merhaba benim hcg ilk 245 ti. cuma günü12 gün. bugün test yaptırmamı istedi doktorum 14 gün oluyo 635 çıktı.
artışı az gibi geldi bana iki katı gün aşırı mı olmalıydı . yoksa bir günde iki kat mı artması gerekiyordu.
pazar günü ya yazmadım. yarın konuşacağım inşallah. daha önce oğlumda 213 den 800 küsüre çıkmıştı belki ondan kötü düşündüm.2 günde bir en az %60 fazla fazla artmış sizinki. Doktorunuz bişey demedim?
Hayır 2 katından fazla artmış gayet güzel rahat olunpazar günü ya yazmadım. yarın konuşacağım inşallah. daha önce oğlumda 213 den 800 küsüre çıkmıştı belki ondan kötü düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?