How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Günaydın,dün öğlen su gibi kirmizi başlayan kanamam nihayet birkaç damla şeklinde ve kahverengi olarak gelmeye başladı.sanirim kesildi artik ve inşallah tekrarlamaz.Allahim o korku ve paniği bir daha yaşatmasın.taksiyle hastaneye giderken hıçkıra hıçkıra ağladım dün gidiyor bebeğim diye.ben bir şey olunca hemen en kötü senaryoyu çiziyorum maalesef.stres olmasam keşke ama elimde değil ama suan bebeğim benimle dün yine kanamaya rağmen kalbini duydum ve şuan kanama da kesilince daha huzurlu içim.Allah herkesin yardımcısı olsun.yazilanlari takip edemedim umarım herkes iyidir,sonuçlar pozitif ve bebekler tutunmustur🙏
Ohh canım benim içim rahatladı çok sevindim..tamamen duracak kanaman Allahin izniyle..rabbim bi daha yaşatmasın böyle birşey sağlıcakla büyüsün karnında bebeğin🤲

kızlar merhaba benim hcg ilk 245 ti. cuma günü12 gün. bugün test yaptırmamı istedi doktorum 14 gün oluyo 635 çıktı.
artışı az gibi geldi bana iki katı gün aşırı mı olmalıydı . yoksa bir günde iki kat mı artması gerekiyordu.
Doktorunuz bilgi vericektir zaten ama 2 günde 2 katı artması yeterlidir. Sizinki çok çok iyi çıkmış. Belirti vs var mı şuan? Benim de dün 208 çıktı yarın tekrar tahlil vericem bakalım inşallah benimki de böyle artar🙏🏻

Gebelik testinde negatif çıkan ama kan testinde pozitif çıkan sayısız örnek var burada... Sakın kan testi yapmadan ve emin olmadan ilaçlarınızı bırakmayın. O idrar testleri o kadar güvenilir değil... En güvenilir olan kan testidir... Ayrıca psikolojide çok önemli... Lütfen yarını bekleyin kanıya varmadan önce
Bugün 13. Günüm silikte olsa çıkması gerekirdi :) keşke insan göz yaşlarına, duygularına engel olabilse. Şimdiye kadar hep olumlu düşündüm şuan sadece kaderime razı olmaya çalışıyorum. Evet kaç defa deneyip negatif sonuç alan var ama insan kendi yaşayınca kendini teselli edemiyor :) teşekkür ederim yinede saolun

kızlar merhaba benim hcg ilk 245 ti. cuma günü12 gün. bugün test yaptırmamı istedi doktorum 14 gün oluyo 635 çıktı.
artışı az gibi geldi bana iki katı gün aşırı mı olmalıydı . yoksa bir günde iki kat mı artması gerekiyordu.
Günaşırı 2 katı olacak, daha doğrusu yüzde 60 in üzerinde artış yeterli..seninki gayet iyi canım

Ohh canım benim içim rahatladı çok sevindim..tamamen duracak kanaman Allahin izniyle..rabbim bi daha yaşatmasın böyle birşey sağlıcakla büyüsün karnında bebeğin🤲
Çok teşekkür ederim🙏yatıp dinleniyorum şuanda.Ben Edirne'de yasiyorum.cuma günü Edirneden İstanbula kalp ve kese icin gitmiştik otobüsle.acaba yolculuktan yorgunluktan olmuş olabilir mi kanamam?buradaki doktor olmaz dedi ama yine de yolculuğun ertesi günü olması içime şüphe düşürüyor.2hafta sonra yine kontrolüm var korkuyorum acikcasi.tup bebek doktorumda böyle şeylerde sık sık doktora gidip muayene olmayın orada,yatıp dinlenin dedi bana.insan kan durmayinca endişeleniyor ister istemez bir ne oluyor icerde diye merak ediyor.

Doktorunuz bilgi vericektir zaten ama 2 günde 2 katı artması yeterlidir. Sizinki çok çok iyi çıkmış. Belirti vs var mı şuan? Benim de dün 208 çıktı yarın tekrar tahlil vericem bakalım inşallah benimki de böyle artar🙏🏻
benim üç yaşında oğlum var . o da tüp bebek daha öncede tüp bebek bir çok kez denedik. tecrübeme göre kişiden kişiye değişir ama benim oğlumda da bacaklarım ve kasıklarımda ağrı sızı oluyordu. adet olacakmışım gibi. şimdi de testten önce oldu dedim çok heveslenmeyeyim negatifse üzülürüm ama tutacak galiba diye eşime söylemiştim. aynı bacak ağrısı ayak üşümedi kaşık sancı batması devam da ediyor.

Kızlar transferden sonra tam anlamıyla kaçıncı gün belirtileriniz başlamıştı? Mesela 3.günden sonra mı yoksa hemen mi ?

Back