How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım instagramda embriyolog idil bozkurt diye biri var, uzman embriyolog..ben onun tavsiyelerini uygulanmıştım..ilk denememde 6 yumurtadan 1 embriyo gelişmişti, son denememde 9 yumurtadan 4 embriyo 5.güne ulaştı..6 ay devam ettim önerilerine öyle denedim..istersen bir bak
Evet biraz baktım güzel şeyler yazıyor, uygulucam çok teşekkür ederim. Allah inşallah seninde gönlüne göre versin bebeğin tutundum hayırlısıyla🤲

Bence önce seni anlayan dinleyen bir doktor bul canım takviyelerimi sana bulup yazarım ama herkese farklı verilebilir.
Ben doktor bulamıyorum işte sıkıntı orda. Kaç tane doktor gezdik o kadar para verdik bir yol kat edemedik. Bunda da öyle hemen tedaviye başladı, bir soru soruyordum hızlı bir şekilde cevap veriyordu doktor yani beni rahatlatmıyordu, taze transfer istemedim hiç genelde dondurulmuş embriyo transfer ediyorlar ben ne olduğunu anlayamadım ki. Zaten dış gebelikten sonra yumurta rezervim çok azaldı. Yapıcak birşey yok hayırlısı ama kendime kızıyorum yani geziyoruz ama bir iyi doktor bulamıyoruz

Henüz test yapmadım 13. Günüm bugün 3 sabahtır mide yanmam var. Mevcutta bir mide ragatsızlığımda oldugu için ilaçlar artık ağır geliyor diye düşünüyorum. Ama umarım ilaçlardan deil bebişlerdendir yarın görecez inşallah sonucu :)

Henüz test yapmadım 13. Günüm bugün 3 sabahtır mide yanmam var. Mevcutta bir mide ragatsızlığımda oldugu için ilaçlar artık ağır geliyor diye düşünüyorum. Ama umarım ilaçlardan deil bebişlerdendir yarın görecez inşallah sonucu :)
İnşallaaah 🙏🏻sizden bayaa geç istemişler tahlil benden 9.gün istediler.. Erken gebelik falan yaptınız mı peki?

İnşallaaah 🙏🏻sizden bayaa geç istemişler tahlil benden 9.gün istediler.. Erken gebelik falan yaptınız mı peki?
Yok ilk defa tüp bebek yapıyorum daha öncesinde bir gebelik tecrübem olmadı :) bence emin olmak için 14. Gün istedi doktor bende ne dediyse yapıyorum bakalım insallah sonu güzel olur

Balıkesir ama tedavimi bursada oldum
Ben de bursadayım, nerede tedavi olmuştun? Ben pembemavi de Nevin hanimdayim. Kendi doktorumdan da memnunum tüp bebek için bu hastaneyi önerebilirim. Ancak riskli gebelik uzmanı olarak Ahmet Yılmaz'ı tavsiye edebilirim. Ablam gidiyordu ona, aldırın denen bebisini sağlıkla doğuma götürdü çok şükür. Denemediysen bi görüşebilirsin 😊

Yok ilk defa tüp bebek yapıyorum daha öncesinde bir gebelik tecrübem olmadı :) bence emin olmak için 14. Gün istedi doktor bende ne dediyse yapıyorum bakalım insallah sonu güzel olur
Geç olsun güç olmasın. Benden 10.gün istemişti değerim biraz düşüktü, nolucak acaba diye içim içimi yedi beklerken. 14.gün tekrar kan istedi sonuç güzel çıktı 😊 erken olmasindansa garanti olması daha iyi bence 🌸

Bebisler için biraz dayanicaz napalim 🙈 doktoruna gidince bi sor bence belki ilaç verebilir mideni rahatlatmak için. Normalde hamileyken bu tarz ilaç kullanıldığını biliyorum ama doktora danışmadan kullanmayalım biz yine de 😊
Evet sanırım HSG hormonu arttıkça yan etkiler artıyor... Çarşamba gideceğim o zaman bir soracağım

Yok erken gebelik dediğim hani merak edip idrardan erken gebelik testi yaptınız mı diye.. Bence geç olması daha iyi en azından kesin sonuç çıkıyor, siz çok merak etmişsinizdir diye ben sordum ☺️

Ben de bursadayım, nerede tedavi olmuştun? Ben pembemavi de Nevin hanimdayim. Kendi doktorumdan da memnunum tüp bebek için bu hastaneyi önerebilirim. Ancak riskli gebelik uzmanı olarak Ahmet Yılmaz'ı tavsiye edebilirim. Ablam gidiyordu ona, aldırın denen bebisini sağlıkla doğuma götürdü çok şükür. Denemediysen bi görüşebilirsin 😊
Yaa benimde nevin hanımdı ama transferimi nedret hanım yaptı. Ahmet Yılmaz hangi hastanede çalışıyor
Ben aslında bahçeciyi düşünüyordum ama nasip tabi

Ben doktor bulamıyorum işte sıkıntı orda. Kaç tane doktor gezdik o kadar para verdik bir yol kat edemedik. Bunda da öyle hemen tedaviye başladı, bir soru soruyordum hızlı bir şekilde cevap veriyordu doktor yani beni rahatlatmıyordu, taze transfer istemedim hiç genelde dondurulmuş embriyo transfer ediyorlar ben ne olduğunu anlayamadım ki. Zaten dış gebelikten sonra yumurta rezervim çok azaldı. Yapıcak birşey yok hayırlısı ama kendime kızıyorum yani geziyoruz ama bir iyi doktor bulamıyoruz
Benim iki trasnferimde de taze yapıldı benim doktorumda öyle herşeyi kendi söylemez anlatmaz ama sorduğunda açıklayıcı şekilde anlatır doktor çok önemli ben doktorumla hiç stres olmadım aşırı güveniyorum tecrübesine bilgisine sorgusuz kendimi emanet ettim hep hiçte şaşırtmadi. Umarım böyle bir doktor bulursunuz hayırlısı olsun herşeyin vakti zamanı vardır belki hayat mucizelere gebe 🤗🤲🤲

Günaydın,dün öğlen su gibi kirmizi başlayan kanamam nihayet birkaç damla şeklinde ve kahverengi olarak gelmeye başladı.sanirim kesildi artik ve inşallah tekrarlamaz.Allahim o korku ve paniği bir daha yaşatmasın.taksiyle hastaneye giderken hıçkıra hıçkıra ağladım dün gidiyor bebeğim diye.ben bir şey olunca hemen en kötü senaryoyu çiziyorum maalesef.stres olmasam keşke ama elimde değil ama suan bebeğim benimle dün yine kanamaya rağmen kalbini duydum ve şuan kanama da kesilince daha huzurlu içim.Allah herkesin yardımcısı olsun.yazilanlari takip edemedim umarım herkes iyidir,sonuçlar pozitif ve bebekler tutunmustur🙏
Canım sevindim şükür seni bırakmaz o bebis Allah'ın izni ile 🤗🤲🤲🥰 stresten uzak dur lütfen artık kötüyü düşünme hep güzel şeyler düşün.

kızlar merhaba benim hcg ilk 245 ti. cuma günü12 gün. bugün test yaptırmamı istedi doktorum 14 gün oluyo 635 çıktı.
artışı az gibi geldi bana iki katı gün aşırı mı olmalıydı . yoksa bir günde iki kat mı artması gerekiyordu.

kızlar merhaba benim hcg ilk 245 ti. cuma günü12 gün. bugün test yaptırmamı istedi doktorum 14 gün oluyo 635 çıktı.
artışı az gibi geldi bana iki katı gün aşırı mı olmalıydı . yoksa bir günde iki kat mı artması gerekiyordu.
2 günde bir en az %60 fazla fazla artmış sizinki. Doktorunuz bişey demedim?

pazar günü ya yazmadım. yarın konuşacağım inşallah. daha önce oğlumda 213 den 800 küsüre çıkmıştı belki ondan kötü düşündüm.
Hayır 2 katından fazla artmış gayet güzel rahat olun 🤗 bence artık test vermenize bile gerek yok keseyi bekleyin keyifli keyifli tadını çıkarın 😀

Back