Morfolijinin 3 olması mı sıkıntıdır diye sormak istediniz acaba? Sanırım tüp bebek yapmak istiyorsunuz özelde.Bizde morfoloji 3 çıkmıştı Nisan ayında .varikosel 1asmaa dediler ağrı sızı yok ama .hızı düşük çıktı.doktor amelyat dedi olmadık yani.tuo bebeğe basvuralim diyoruz özelde. çok sknti mıdır sizce?
Çok sevindim sonunda transferiniz gerçekleşmiş hakkınızda hayırlısı olsun.insallah bebeğiniz tutunsun ve sağlıcakla kucağınıza alinHerkese günaydın canlarevet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza
Bol bol dinlenin, bol su için.Zaten almanız gereken ilaçları alıyorsunuz, sağlıklı bir bebekse kolay kolay bırakmaz siziMerhaba,dün size güzel haberler vermiştim ama 2saat önce su gibi kırmızı kanamam başladı karın ağrısı ile beraber.kendi doktoruma hemen ulaşamadım sehir dışında cunku merkez.burda bir özel hastaneye gittim muayene oldum bebek hala duruyor kalbi atıyor ama kesenin içinde kanama var dedi.sadece yatacaksın ilaçlarına devam edeceksin dedi.dun kendi doktorum Progestan verdi vajinal kullan demişti.birde prolutex iğne sabah akşam devam.estrofemi kesti dün.coraspin zaten 10gündur kahverengi lekenmem yüzünden içme demişti doktorum.kanama hemen kesilmezmis sadece parca gelirse hastaneye gel düşük yapıyorsundur dedi.kürtaj yapmamız gerekir dedi.suan evde yatıyorum kendi doktoruma da ulaştım o da yat dedi.sizden dua istiyorum sadece jnsallah birsey olmazda bebeğim beni bırakmaz.
Ayy kuzummm bebeğin seni bırakmasın inşallahMerhaba,dün size güzel haberler vermiştim ama 2saat önce su gibi kırmızı kanamam başladı karın ağrısı ile beraber.kendi doktoruma hemen ulaşamadım sehir dışında cunku merkez.burda bir özel hastaneye gittim muayene oldum bebek hala duruyor kalbi atıyor ama kesenin içinde kanama var dedi.sadece yatacaksın ilaçlarına devam edeceksin dedi.dun kendi doktorum Progestan verdi vajinal kullan demişti.birde prolutex iğne sabah akşam devam.estrofemi kesti dün.coraspin zaten 10gündur kahverengi lekenmem yüzünden içme demişti doktorum.kanama hemen kesilmezmis sadece parca gelirse hastaneye gel düşük yapıyorsundur dedi.kürtaj yapmamız gerekir dedi.suan evde yatıyorum kendi doktoruma da ulaştım o da yat dedi.sizden dua istiyorum sadece jnsallah birsey olmazda bebeğim beni bırakmaz.
Canım tüp bebek yaparsanız en iyi spermle yumurtayı döllerler, morfolojinin bi önemi kalmazBizde morfoloji 3 çıkmıştı Nisan ayında .varikosel 1asmaa dediler ağrı sızı yok ama .hızı düşük çıktı.doktor amelyat dedi olmadık yani.tuo bebeğe basvuralim diyoruz özelde. çok sknti mıdır sizce?
Amiin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimiziÇok sevindim sonunda transferiniz gerçekleşmiş hakkınızda hayırlısı olsun.insallah bebeğiniz tutunsun ve sağlıcakla kucağınıza alin
İnşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sanaMerhabalar, bende 29 Mayıs'ta çift embriyo transferi oldum. Dört gündür sağ kasığımda batma hissi oluştu. Bugün ise solda batma hissi var . Yorumlara bakıyorum bazen seviniyor bazen üzülüyorum. Bu gibi belirtileri olup pozitif olan var mı?
İnşallah canım inşallah bebişin seninle kalır. Sakin kalmaya çalış ve kalkma. Düzelecek inşallah bu durumMerhaba,dün size güzel haberler vermiştim ama 2saat önce su gibi kırmızı kanamam başladı karın ağrısı ile beraber.kendi doktoruma hemen ulaşamadım sehir dışında cunku merkez.burda bir özel hastaneye gittim muayene oldum bebek hala duruyor kalbi atıyor ama kesenin içinde kanama var dedi.sadece yatacaksın ilaçlarına devam edeceksin dedi.dun kendi doktorum Progestan verdi vajinal kullan demişti.birde prolutex iğne sabah akşam devam.estrofemi kesti dün.coraspin zaten 10gündur kahverengi lekenmem yüzünden içme demişti doktorum.kanama hemen kesilmezmis sadece parca gelirse hastaneye gel düşük yapıyorsundur dedi.kürtaj yapmamız gerekir dedi.suan evde yatıyorum kendi doktoruma da ulaştım o da yat dedi.sizden dua istiyorum sadece jnsallah birsey olmazda bebeğim beni bırakmaz.
O zaman bu erkek olacakBu estrofemi ne zaman bırakırız acaba kızlar tam olarak mide bulantısı yapıyor kızımda hoc bulantım olmamıştı bunda oluyorsa
Kalp sesini duyunca bırakırdı bana drBu estrofemi ne zaman bırakırız acaba kızlar tam olarak mide bulantısı yapıyor kızımda hoc bulantım olmamıştı bunda oluyorsa
İnşallah sımsıkı tutunur seni bırakmaz canım miniğinMerhaba,dün size güzel haberler vermiştim ama 2saat önce su gibi kırmızı kanamam başladı karın ağrısı ile beraber.kendi doktoruma hemen ulaşamadım sehir dışında cunku merkez.burda bir özel hastaneye gittim muayene oldum bebek hala duruyor kalbi atıyor ama kesenin içinde kanama var dedi.sadece yatacaksın ilaçlarına devam edeceksin dedi.dun kendi doktorum Progestan verdi vajinal kullan demişti.birde prolutex iğne sabah akşam devam.estrofemi kesti dün.coraspin zaten 10gündur kahverengi lekenmem yüzünden içme demişti doktorum.kanama hemen kesilmezmis sadece parca gelirse hastaneye gel düşük yapıyorsundur dedi.kürtaj yapmamız gerekir dedi.suan evde yatıyorum kendi doktoruma da ulaştım o da yat dedi.sizden dua istiyorum sadece jnsallah birsey olmazda bebeğim beni bırakmaz.
İnşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sanabelirtilere bakma sen canım herkeste farklı şeyler oluyor ama ilaçlar da yapıyor bunları o yüzden dinleme kendini..test gününe kadar bebişlerin seninle canım inşallah hepimiz pozitif olurs
Merhabalar, çoğumuzda benzer kanamalar oldu, hemen endişe etmeyin lütfen. Doktorunuzun söylediklerine dikkat edin moralinizi bozmayın. Ben benim doktoruma çok güveniyorum o nedenle şuanda içim oldukça rahat, aynı sizin gibi kanama yaşadım bende, şuanda çok nadir kahverengi lekelenme oluyor ama bunların hepsi olabilir demişti. Moral çok önemli, çok geçmiş olsun.Merhaba,dün size güzel haberler vermiştim ama 2saat önce su gibi kırmızı kanamam başladı karın ağrısı ile beraber.kendi doktoruma hemen ulaşamadım sehir dışında cunku merkez.burda bir özel hastaneye gittim muayene oldum bebek hala duruyor kalbi atıyor ama kesenin içinde kanama var dedi.sadece yatacaksın ilaçlarına devam edeceksin dedi.dun kendi doktorum Progestan verdi vajinal kullan demişti.birde prolutex iğne sabah akşam devam.estrofemi kesti dün.coraspin zaten 10gündur kahverengi lekenmem yüzünden içme demişti doktorum.kanama hemen kesilmezmis sadece parca gelirse hastaneye gel düşük yapıyorsundur dedi.kürtaj yapmamız gerekir dedi.suan evde yatıyorum kendi doktoruma da ulaştım o da yat dedi.sizden dua istiyorum sadece jnsallah birsey olmazda bebeğim beni bırakmaz.
İnşallah çok teşekkür ederim.İnşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sanabelirtilere bakma sen canım herkeste farklı şeyler oluyor ama ilaçlar da yapıyor bunları o yüzden dinleme kendini..test gününe kadar bebişlerin seninle canım inşallah hepimiz pozitif oluruz
Benim bir kaç gündür sabahları midem kazınıyor gibi oluyor bulantım başlamadı henüz canım. Benim de başım çok dönüyor senin de oluyor muBenim 3 gündür aşırı mide yanmam oluyor. Mide bulantım da çok var ama çok şükür çıkarmıyorum. Sadece yol tutmuş gibi sürekli bir yanma ve bulantı. Yeni başladı sanki hergün daha fena oluyor. Sizde de var mı bunu yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?