2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Morfolijinin 3 olması mı sıkıntıdır diye sormak istediniz acaba? Sanırım tüp bebek yapmak istiyorsunuz özelde.

Çok sevindim sonunda transferiniz gerçekleşmiş hakkınızda hayırlısı olsun.insallah bebeğiniz tutunsun ve sağlıcakla kucağınıza alin

Bol bol dinlenin, bol su için.Zaten almanız gereken ilaçları alıyorsunuz, sağlıklı bir bebekse kolay kolay bırakmaz sizi Dua edeceğim size

Merhabalar, bende 29 Mayıs'ta çift embriyo transferi oldum. Dört gündür sağ kasığımda batma hissi oluştu. Bugün ise solda batma hissi var . Yorumlara bakıyorum bazen seviniyor bazen üzülüyorum. Bu gibi belirtileri olup pozitif olan var mı?

Ayy kuzummm bebeğin seni bırakmasın inşallah sımsıkı yapışsın sana..sakın kalkma yemeğini de yatarak ye sadece tuvalete kalk bi tek..rabbi. korusun bebeğini sakin moralini bozma bebeğinle bağını düşün❤

Canım tüp bebek yaparsanız en iyi spermle yumurtayı döllerler, morfolojinin bi önemi kalmaz

İnşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sana belirtilere bakma sen canım herkeste farklı şeyler oluyor ama ilaçlar da yapıyor bunları o yüzden dinleme kendini..test gününe kadar bebişlerin seninle canıminşallah hepimiz pozitif oluruz

Bu estrofemi ne zaman bırakırız acaba kızlar tam olarak mide bulantısı yapıyor kızımda hoc bulantım olmamıştı bunda oluyorsa

İnşallah canım inşallah bebişin seninle kalır. Sakin kalmaya çalış ve kalkma. Düzelecek inşallah bu durum

Bu estrofemi ne zaman bırakırız acaba kızlar tam olarak mide bulantısı yapıyor kızımda hoc bulantım olmamıştı bunda oluyorsa
O zaman bu erkek olacak her gebelik farklı olur canım, doktorun söyleyecek sana bırakacağın zamanı ama estrofem değil bulantıyı yapan bebiş o bebiş

Mindamin transferin gerçekleşmiş canım anladığım kadariylahayırlı güzel haberlerini bekliyoruz sımsıkı tutunsunlar inşallah

İnşallah sımsıkı tutunur seni bırakmaz canım miniğinAllah hepimizin yardımcısı olsun zor bir süreçten geçiyoruz hepimiz

Merhabalar, çoğumuzda benzer kanamalar oldu, hemen endişe etmeyin lütfen. Doktorunuzun söylediklerine dikkat edin moralinizi bozmayın. Ben benim doktoruma çok güveniyorum o nedenle şuanda içim oldukça rahat, aynı sizin gibi kanama yaşadım bende, şuanda çok nadir kahverengi lekelenme oluyor ama bunların hepsi olabilir demişti. Moral çok önemli, çok geçmiş olsun.

İnşallah çok teşekkür ederim.

Benim 3 gündür aşırı mide yanmam oluyor. Mide bulantım da çok var ama çok şükür çıkarmıyorum. Sadece yol tutmuş gibi sürekli bir yanma ve bulantı. Yeni başladı sanki hergün daha fena oluyor. Sizde de var mı bunu yaşayan?

Benim bir kaç gündür sabahları midem kazınıyor gibi oluyor bulantım başlamadı henüz canım. Benim de başım çok dönüyor senin de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…