O zaman bu erkek olacakher gebelik farklı olur canım, doktorun söyleyecek sana bırakacağın zamanı ama estrofem değil bulantıyı yapan bebiş o bebiş
Ay hadi İnşallah bizede nasip olur canimKalp sesini duyunca bırakırdı bana dr
Aynen evet canimMorfolijinin 3 olması mı sıkıntıdır diye sormak istediniz acaba? Sanırım tüp bebek yapmak istiyorsunuz özelde.
Öyle dimi?peki ben şimdi adetin 2.gunu muayeneye görüşmeye gidicem acaba tedaviye başlarlar mi snraki aya mi kalır sizce?Canım tüp bebek yaparsanız en iyi spermle yumurtayı döllerler, morfolojinin bi önemi kalmaz
Benimde 20 den 23 e çıktı. Bugün doktorla konuştum. Beklediğimiz bir durum değil dedi. Pazartesi kan ver dedi ama versem ne değişecek ki. İlaçlarını kullan dedi. İlaçları kullanmak içimden bile gelmiyor. Nasıl birşey ki kimyasal gebelik ne olucak bundan sonraBen eleniyorum beklenilen artış olmadı sanırım kimyal gebelik olacak benim 9.gün 125 ti 11.gün 181 çıktı kan sonucum malesef ptesi tekrar istedi ama ümidim yok
Tüp bebekte morfolijinin önemi yok canım benim eşimde 0 di ikinci bebeğime hamileyim şimdi mikrociple en iyi spermi bulup dölluyorlar zaten.Aynen evet canim
Amin canım inşallahMindamin transferin gerçekleşmiş canım anladığım kadariyla hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz sımsıkı tutunsunlar inşallah
Dur bakalım canım Allah’tan umut kesilmez. Pazartesiye kadar müsterih olmaya çalış. Rabbim sana bağışlasın bebişiniBen eleniyorum beklenilen artış olmadı sanırım kimyal gebelik olacak benim 9.gün 125 ti 11.gün 181 çıktı kan sonucum malesef ptesi tekrar istedi ama ümidim yok
Bir şey olmaycak adet olcaksın adet olunca beta 0 lanacak sonra tekrar transfer hazırlığına başlıcaksın embriyon varsa öyle allah yazmış bir kader yılmak yok çabalıcazBenimde 20 den 23 e çıktı. Bugün doktorla konuştum. Beklediğimiz bir durum değil dedi. Pazartesi kan ver dedi ama versem ne değişecek ki. İlaçlarını kullan dedi. İlaçları kullanmak içimden bile gelmiyor. Nasıl birşey ki kimyasal gebelik ne olucak bundan sonra
Doktorun vardır bir bildiği koyverme hemen canım pazartesiyi bekle. İnşallah düzelir de bebişin sımsıkı tutunurBenimde 20 den 23 e çıktı. Bugün doktorla konuştum. Beklediğimiz bir durum değil dedi. Pazartesi kan ver dedi ama versem ne değişecek ki. İlaçlarını kullan dedi. İlaçları kullanmak içimden bile gelmiyor. Nasıl birşey ki kimyasal gebelik ne olucak bundan sonra
Amin doktor ümitsiz konuşmadı ama forumda okuduğum kadarıyal kimyasal olmuş hep bu şekilde artışlarDur bakalım canım Allah’tan umut kesilmez. Pazartesiye kadar müsterih olmaya çalış. Rabbim sana bağışlasın bebişini
İnşallah bizim de tutar ve biz de yaşarızBenim 3 gündür aşırı mide yanmam oluyor. Mide bulantım da çok var ama çok şükür çıkarmıyorum. Sadece yol tutmuş gibi sürekli bir yanma ve bulantı. Yeni başladı sanki hergün daha fena oluyor. Sizde de var mı bunu yaşayan?
Evet ama gebelik mucizevi bir şey ve herkesin bünyesi gebeliği aynı değil.Amin doktor ümitsiz konuşmadı ama forumda okuduğum kadarıyal kimyasal olmuş hep bu şekilde artışlar
Evet doktorumda bu şekilde söyledi tam olarak yaşayıp görcem ama moralimi bozmadım vardır bundada bir hayır diyorumEvet ama gebelik mucizevi bir şey ve herkesin bünyesi gebeliği aynı değil.
Kuzum ilk günlerde olabiliyor böyle sonra yetişiyor beta..bakalım pazartesi ne kadar yükselecek hemen umutsuzluğa kapılma..inşallah bebeğin seninledir ve beta yetişirBen eleniyorum beklenilen artış olmadı sanırım kimyal gebelik olacak benim 9.gün 125 ti 11.gün 181 çıktı kan sonucum malesef ptesi tekrar istedi ama ümidim yok
Aynen öyle canım. Ne gelirse Rabbimden gelir. Güzel olacak inşallah güzelEvet doktorumda bu şekilde söyledi tam olarak yaşayıp görcem ama moralimi bozmadım vardır bundada bir hayır diyorum
Eğer hormonlar uygunsa başlarlar tedaviye canımÖyle dimi?peki ben şimdi adetin 2.gunu muayeneye görüşmeye gidicem acaba tedaviye başlarlar mi snraki aya mi kalır sizce?
İnşallah hiç lekelnme kanama yok ağrı sadece sağ tarafta arada sızı giriyor o kadarKuzum ilk günlerde olabiliyor böyle sonra yetişiyor beta..bakalım pazartesi ne kadar yükselecek hemen umutsuzluğa kapılma..inşallah bebeğin seninledir ve beta yetişir
Maşallah sübanallah tutunsunlar sımsıkıCanım çok teşekkür ederim,transfer çok güzel geçti..doktorum çok kolay güzel bir transfer oldu dedi..inşallahh tutunurlarsa herşey çok daha güzel olacak
Canım benim sen yine de ilaçları kullan..kimyasal gebelikte birşey olmuyor yani müdahaleye gerek olmuyor..eğer kimyasal ise ilaçları bırakınca beta da kendi kendine düşüyor ve adet görüyorsun..ben de olmuştum bir kez kimyasal kendiliğinden olmuştu ve hatta doktorum kimyasaldan sonraki adette tüp bebeğe başlamıştı yani adet görünce hormonlarım düzelmişti ama inşallah bebeğin seninledir canım benimBenimde 20 den 23 e çıktı. Bugün doktorla konuştum. Beklediğimiz bir durum değil dedi. Pazartesi kan ver dedi ama versem ne değişecek ki. İlaçlarını kullan dedi. İlaçları kullanmak içimden bile gelmiyor. Nasıl birşey ki kimyasal gebelik ne olucak bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?