Ben de iyiyim canım. Benim de belim ağrıyor ama sağ kasıktan da bacağıma vuruyo fıtık da olabiliriyiyim sabırla bekliyorum:) sen nasılsın? idrar testi yapmadım canım bu sefer sabır gösteriyorum, belirtin var mı? bende sadece bel ve sırt ağrısı var o kadar
Çok sevindim canım. Hadi inşallah hepsi de sağlıklı 5.gün embriyosu olurlar da zamanı gelince tutunurlar sanaArkadaşlarımmm dünkü toplanan 4 yumurtam da döllenmiş kalitelilermiş ayy hem gülüyorum hem ağlıyorummmmmm . Sormam gereken bir şey var mı? Ne diyeceğimi bilemedim. Sabahları hemşirem öğleden sonra embriyolog arayacakmış. Bugün 1. Günleriymiş 5 gün bekleyeceğiz dediiiiiiiiiii ayyyy hem gülünüp aynı anda hem de ağlanabiliyormuş
Hayırlı olsun canım çok güzel çıkmış. Güzel güze atışlarla devam eder inşallahKızlar 10. Gün değerim 208 çok heyecanlıyıminşallah düzgün şekilde artar
Canım benim çooook teşekkür ederim. Allah razı olsun inşallahhh heyecanlı bekleyişlerÇok sevindim canım. Hadi inşallah hepsi de sağlıklı 5.gün embriyosu olurlar da zamanı gelince tutunurlar sana
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizinki öyle olsunHayırlı olsun canım çok güzel çıkmış. Güzel güze atışlarla devam eder inşallah
Ay hadi inşallahAmin canım şimdi geldim eve, gün sayıcaz ve inşallah pozitif olucaz
Senden de razı olsun canım benimCanım benim çooook teşekkür ederim. Allah razı olsun inşallahhh heyecanlı bekleyişlerHepimizin kucakları dolu dolu sağlıklı tosbik bebikler olsun inşallahh
Canim hayırlı olsun transferin güzel haberler alalım inşallah iki embriyoydu seninki ikiside sağlıkla kucağıni doldursun inşallahAminn..aldım geldim şimdi eveinşallah tutunma çalışmaları başlamıştır
Canım çok teşekkür ederim,transfer çok güzel geçti..doktorum çok kolay güzel bir transfer oldu dedi..inşallahh tutunurlarsa herşey çok daha güzel olacak
Aynen öyle canım benim az kaldı test gününe hiç kafa karıştırma, bebişin seninle inşallahBen de iyiyim canım. Benim de belim ağrıyor ama sağ kasıktan da bacağıma vuruyo fıtık da olabiliridrar testi yapmadım ben de. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik boşuna kafa karıştırmayayım diyorum.
Kuzum normalde parol durdurmaz ama kanman dursa bile ilaçlara başlamana engel değil..hormonlara bakılacak pazartesi uygunsa başlanacak endişe etme..hayırlısıyla evladının olacağı güzel yumurtaların gelişsin inşallahArkadaşlar Pazartesi adetimin üçünçü günüydü tedaviye başlayacaktık. Gece migrenim tuttu parol içtim ağrım geçti ama kanamam durdu ilk defa parol içiyorum. Bilmiyodum. Tekrar kanamam gelir mi acaba yaşayan var mı
Evet canım, güzel geçti transfer..doktorum da öyle dedi çok kolay oldu dedi..şimdi dinleniyorum..yarından sonra günlük rutinlere devam inşallah..inşallah bebiklerimiz tutunurMindamin canım nasıl geçti dinleniyor musun
Amiinn canım inşallahhCanim hayırlı olsun transferin güzel haberler alalım inşallah iki embriyoydu seninki ikiside sağlıkla kucağıni doldursun inşallah
Ayyyy inşallah canım yaCanım çok teşekkür ederim,transfer çok güzel geçti..doktorum çok kolay güzel bir transfer oldu dedi..inşallahh tutunurlarsa herşey çok daha güzel olacak
Canım benim, inşaallah dualarım seninle inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniMerhaba,dün size güzel haberler vermiştim ama 2saat önce su gibi kırmızı kanamam başladı karın ağrısı ile beraber.kendi doktoruma hemen ulaşamadım sehir dışında cunku merkez.burda bir özel hastaneye gittim muayene oldum bebek hala duruyor kalbi atıyor ama kesenin içinde kanama var dedi.sadece yatacaksın ilaçlarına devam edeceksin dedi.dun kendi doktorum Progestan verdi vajinal kullan demişti.birde prolutex iğne sabah akşam devam.estrofemi kesti dün.coraspin zaten 10gündur kahverengi lekenmem yüzünden içme demişti doktorum.kanama hemen kesilmezmis sadece parca gelirse hastaneye gel düşük yapıyorsundur dedi.kürtaj yapmamız gerekir dedi.suan evde yatıyorum kendi doktoruma da ulaştım o da yat dedi.sizden dua istiyorum sadece jnsallah birsey olmazda bebeğim beni bırakmaz.
Bizde morfoloji 3 çıkmıştı Nisan ayında .varikosel 1asmaa dediler ağrı sızı yok ama .hızı düşük çıktı.doktor amelyat dedi olmadık yani.tuo bebeğe basvuralim diyoruz özelde. çok sknti mıdır sizce?Kesinlikle yaptır biz hasar testi yaptırmadan varikosel ameliyatı olduk benim kendi doktorum. Boşuna yapmışlar ameliyat morfoloji sorununu bu Ameliyat düzeltmez demişti bilmiyorduk kimse demediyani bilmeyince zor gerçekten. Ameliyat sadece sperm sayısını arttırdı bizde. Ama morfoloji yine 0 di. Doktorum olmasa daha aydinlanmayacaktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?