2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben transfere girmeden hastanede abdest almıştım ve transfer bitene kadar Ayetel Kürsi rabbi yessir duasını okumuştum deneyin bence rabbim hayırlısıyla nasip etsin

Amin canım amin ama senin de olacak canım benim gebe kalabiliyorsun sonuçta onda sıkıntı yok..güzel bir embriyoya ihtiyacın var ki o da olacaktır Allahın izniyle

Hayırlı olsun canım benim belirtiler normal, idrar testi yapmak yok

Rabbimin izniyle hepsi 5.güne gelir inşallah canım benim

iyiyim sabırla bekliyorum:) sen nasılsın? idrar testi yapmadım canım bu sefer sabır gösteriyorum, belirtin var mı? bende sadece bel ve sırt ağrısı var o kadar
Canım benim test gününü beklemek en mantıklısı doğru yapıyorsun..inşallah test gününüzde mutlu olucaz

Ben transfere girmeden hastanede abdest almıştım ve transfer bitene kadar Ayetel Kürsi rabbi yessir duasını okumuştum deneyin bence rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Bende abdest aldım ve ayetel kürsiyi transfer boyunca da okudum..rabbim nasip etsin hepimize bebislerimizi kucağımıza almayı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…