- 29 Ocak 2013
- 102
- 179
- 303
Ay ne güzel haber, maşallahKızlar 10. Gün değerim 208 çok heyecanlıyıminşallah düzgün şekilde artar
Ben transfere girmeden hastanede abdest almıştım ve transfer bitene kadar Ayetel Kürsi rabbi yessir duasını okumuştum deneyin bence rabbim hayırlısıyla nasip etsinHerkese günaydın canlarevet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza
Gözün aydın canım tebrik ederim güzel güzel artışların olsun inşallahKızlar 10. Gün değerim 208 çok heyecanlıyıminşallah düzgün şekilde artar
Amin canım aminBilemiyorum nasip, en umutluydum dış gebelik tüpten dolayı dolayı olmadı bunda tüpüm yok hemde tüp bebek olur diye düşündüm ama olmadı. 20 den 23 e çıkmış 2 günde çok çok az. Napalım Allah isteyen herkese versin inşallah
Hayırlı olsun canım benimHerkese günaydın canlarevet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza
Aminn..aldım geldim şimdi eveşimdiden hayırlı olsun bebişlerini al gel sımsıkı tutunsunlar sana inşallah
Amin canım hepimize versin rabbim inşallahİnşallah tutunur bebeğin Allah gönlüne göre versin
Amin canım inşallahHadii insallah mutluu sonlaa bitecek güzel bir sürecin olsunnnsen burda herkese yardımcı oluyorsun Allahım da sana yardımcı olsun
Hayırlısıyla güzel bir beta gelir inşallahKızlaar günaydın, ben de bugün tahlil verdim bakalım ne olacak2 saat sonra çıkar dediler bekliyoruzzz
Rabbimin izniyle hepsi 5.güne gelir inşallah canım benimArkadaşlarımmm dünkü toplanan 4 yumurtam da döllenmiş kalitelilermiş ayy hem gülüyorum hem ağlıyorummmmmm . Sormam gereken bir şey var mı? Ne diyeceğimi bilemedim. Sabahları hemşirem öğleden sonra embriyolog arayacakmış. Bugün 1. Günleriymiş 5 gün bekleyeceğiz dediiiiiiiiiii ayyyy hem gülünüp aynı anda hem de ağlanabiliyormuş
Amin canım şimdi geldim eve, gün sayıcaz ve inşallah pozitif olucazGünaydın canım seni bekliyorum valla bir an önce al gel bebişlerini burda beraber gün sayalımAllahım inşallah sana sıkıca tutunurlar
Yaaa çok sevindim, hayırlı olsun, sağlıcakla ilerlesin inşallahKızlar 10. Gün değerim 208 çok heyecanlıyıminşallah düzgün şekilde artar
Ay çok teşekkür ederim amin inşallahhYaaa çok sevindim, hayırlı olsun, sağlıcakla ilerlesin inşallah
Canım benim test gününü beklemek en mantıklısı doğru yapıyorsun..inşallah test gününüzde mutlu olucaziyiyim sabırla bekliyorum:) sen nasılsın? idrar testi yapmadım canım bu sefer sabır gösteriyorum, belirtin var mı? bende sadece bel ve sırt ağrısı var o kadar
Bende Ayrtel Kürsüyle inşirah süresi okumuştumBen transfere girmeden hastanede abdest almıştım ve transfer bitene kadar Ayetel Kürsi rabbi yessir duasını okumuştum deneyin bence rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Bende abdest aldım ve ayetel kürsiyi transfer boyunca da okudum..rabbim nasip etsin hepimize bebislerimizi kucağımıza almayı inşallahBen transfere girmeden hastanede abdest almıştım ve transfer bitene kadar Ayetel Kürsi rabbi yessir duasını okumuştum deneyin bence rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Teşekkür ederim canım..hepimiz pozitif sonuç alıcaz inşallahHayırlı olsun canım benimbelirtiler normal, idrar testi yapmak yok
Aminn..aldım geldim şimdi eveinşallah tutunma çalışmaları başlamıştır
Amin canım inşallahMindamin inşaallah kucağına almakta nasip olur
İnşallah canım aminAmin canım şimdi geldim eve, gün sayıcaz ve inşallah pozitif olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?