Yumurta toplamadan sonra başladım bana taze transfer yapıldı.Yumurta toplamadan sonra mı transferden sonra mı başladını ilaç kullanmaya bana toplamadan sonra hiçbir ilaç verilmedi de şaşırdım
Belirti denir mi bilmiyorum ilaç etkside olabilirBelirtileriniz oldu mu acaba ?
çok teşekkür ederim.Ayyyy çokkk sevindimmmkendi sonucum gibi sevindimm inşallah çok iyi ilerler değerlerin.. darısı biz tüm bekleyenlerin başına inşallahh
Maşallah değeriniz bayağı yüksek inşallah artışı da güzel olur. İki embriyo mu koyulmuştu tek mi ? Benim 12 günüm 245 çıktı değerimMerhaba kızlar bugün kan verdim 401 değerim 11.gunum değer iyi mi sizce düzenli yükselir mi
Kalp atisini yeni duydum estrofemi kestik yeni. 12 .haftaya kadar aspirin folik asit ve fitile devam dediler bana.deltacortil de azaltarak bitircez kullanmayi.Merhaba arkadaşlar. Bir sorum vardı yumurta toplamadan sonra progesterona başladım ve kese görünene kadar devam etmemi söylediler. Eğer nasip olurda kese görünürse o ilacida bırakırsam hiç bir ilaç kullanmamış olacağım. Bu süreci bilen var mı. Keseden sonra ilaçlar bırakılıyor mu. Merkez uzak doktor araştırıyorum.
Merhaba, bana progestan fitil ve iğneyi 12. Haftaya kadar kullanmamı söylediler. Keseyi gördük çok şükür tüm ilaçlarıma devam ediyorum yeni gittiğim doktor da devam etmemi söylüyor.Merhaba arkadaşlar. Bir sorum vardı yumurta toplamadan sonra progesterona başladım ve kese görünene kadar devam etmemi söylediler. Eğer nasip olurda kese görünürse o ilacida bırakırsam hiç bir ilaç kullanmamış olacağım. Bu süreci bilen var mı. Keseden sonra ilaçlar bırakılıyor mu. Merkez uzak doktor araştırıyorum.
Ya aslında kahverengi bile değil yani böyle renkli diyebilirim sadece progestan akıntısı oluyor ya onun gibi düşünün ama böyle bej kahve tonlarında koyu da değil yani. Ben de yerleşme kanamasıdır diye ümit ediyorumCanım bugün 7.günün ve bugünlerde yerleşme kanaması olur, inşallah yerleşme kanaması görmüşsündür ve sımsıkı tutunmuştur bebişinhaa ayrıca kanama kahverengiyse endişe etme
Taze transferdiDoğal siklus transferi değilse fitil az gelmiş olabilir..tabii nasip de var işin içinde..bir dahaki denemeye daha deneyimli olacaksın canım ve Allahin izniyle evladına kavuşacaksın inşallah
Tek embriyo koyuldu bende bu kadar yüksek çıkmasına çok şaşırdımMaşallah değeriniz bayağı yüksek inşallah artışı da güzel olur. İki embriyo mu koyulmuştu tek mi ? Benim 12 günüm 245 çıktı değerimiki gün sonra tekrar kan vereceğim
Benimde tek embriyo 11. Gün 910 çıktı bide benm şaşkınlıgı düşünTek embriyo koyuldu bende bu kadar yüksek çıkmasına çok şaşırdım
Özel klinik
Fiyatı nedir kusura bakmayın bende özel klinik acaba fazla mı diye merak ettimÖzel klinik
ikiz olmasın hayırlısı tabii ki. benim oğlumda 215 çıkmıştı doktor ona bile yüksek demişti o zaman ikiz olabilir diye ama tek tutmuştu. neyse önemli olan sağlıkla hayırla gelmesi. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızTek embriyo koyuldu bende bu kadar yüksek çıkmasına çok şaşırdım
Amin canım teşekkür ederimMindamin cnm yarın transferin vardi dimi simdiden kolaylıklar diliyorum ins sağlıkla kucağına da alirsin bebisi
Ay hadi bakalım. Güzel güzel yerleşsinler inşallahHerkese günaydın canlarevet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza
Bilemiyorum nasip, en umutluydum dış gebelik tüpten dolayı dolayı olmadı bunda tüpüm yok hemde tüp bebek olur diye düşündüm ama olmadı. 20 den 23 e çıkmış 2 günde çok çok az. Napalım Allah isteyen herkese versin inşallahCanım benim şimdi olmasa bile bir dahaki sefere olur inşallah, bir kez oldu sonuçta olmaması için neden yok..altın yumurta gelecek ve olacak inşallah
Valla bende Bi şüpheye düşmedim değil pazartesi doktorum var bakalim hayırlısıikiz olmasın hayırlısı tabii ki. benim oğlumda 215 çıkmıştı doktor ona bile yüksek demişti o zaman ikiz olabilir diye ama tek tutmuştu. neyse önemli olan sağlıkla hayırla gelmesi. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Mindocuğum günaydın bebişinle bir ömür ayrılmazsınız inşallah tüm dileklerimiz seninleHerkese günaydın canlarevet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?