• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Belirtileriniz oldu mu acaba ?
Belirti denir mi bilmiyorum ilaç etkside olabilir
İlk başından beri ağrılı gecti hep karin bacak bel
Karnımda sanki kelebekler uçuyor gibiydi heyecanlanirsinizda boyle Bi hissiyat olur ya bumu yaşadım hala yaşıyorum ara ara oluyor iştahım artmıştı son 3 gündür halsizlik uyku var

Ayyyy çokkk sevindimmm 🥰 kendi sonucum gibi sevindimm inşallah çok iyi ilerler değerlerin.. darısı biz tüm bekleyenlerin başına inşallahh 😘😘
çok teşekkür ederim. 💓💓💓💓🌸 inşallah hepimiz hep güzel haberler veririz birbirimize. sevinmek için erken gibi gelse de yine de seviniyorum içimden. bu şimdi değerim yükseldi mi ile başlayıp oradan kese var mı ya kimyasal ise diyip geçecek oradan kalbi atacak mı ? Allahım hepimize elemsiz kedersiz sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum vardı yumurta toplamadan sonra progesterona başladım ve kese görünene kadar devam etmemi söylediler. Eğer nasip olurda kese görünürse o ilacida bırakırsam hiç bir ilaç kullanmamış olacağım. Bu süreci bilen var mı. Keseden sonra ilaçlar bırakılıyor mu. Merkez uzak doktor araştırıyorum.
Kalp atisini yeni duydum estrofemi kestik yeni. 12 .haftaya kadar aspirin folik asit ve fitile devam dediler bana.deltacortil de azaltarak bitircez kullanmayi.

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum vardı yumurta toplamadan sonra progesterona başladım ve kese görünene kadar devam etmemi söylediler. Eğer nasip olurda kese görünürse o ilacida bırakırsam hiç bir ilaç kullanmamış olacağım. Bu süreci bilen var mı. Keseden sonra ilaçlar bırakılıyor mu. Merkez uzak doktor araştırıyorum.
Merhaba, bana progestan fitil ve iğneyi 12. Haftaya kadar kullanmamı söylediler. Keseyi gördük çok şükür tüm ilaçlarıma devam ediyorum yeni gittiğim doktor da devam etmemi söylüyor.

Canım bugün 7.günün ve bugünlerde yerleşme kanaması olur, inşallah yerleşme kanaması görmüşsündür ve sımsıkı tutunmuştur bebişin🤲🤲🤲🥰 haa ayrıca kanama kahverengiyse endişe etme
Ya aslında kahverengi bile değil yani böyle renkli diyebilirim sadece progestan akıntısı oluyor ya onun gibi düşünün ama böyle bej kahve tonlarında koyu da değil yani. Ben de yerleşme kanamasıdır diye ümit ediyorum 🙏🏻 bakalım ptesi test vercem

Doğal siklus transferi değilse fitil az gelmiş olabilir..tabii nasip de var işin içinde..bir dahaki denemeye daha deneyimli olacaksın canım ve Allahin izniyle evladına kavuşacaksın inşallah 🤲🥰
Taze transferdi 🤔 Hayırlısı her şeyin inanıyorum ki en güzel en hayırlı zamanda olacakk hepimiz kavuşacağııızzzz insallah ❤️🌺

Tek embriyo koyuldu bende bu kadar yüksek çıkmasına çok şaşırdım 😀
ikiz olmasın hayırlısı tabii ki. benim oğlumda 215 çıkmıştı doktor ona bile yüksek demişti o zaman ikiz olabilir diye ama tek tutmuştu. neyse önemli olan sağlıkla hayırla gelmesi. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻

Herkese günaydın canlar😍evet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal😅 erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza🤲🤲🤲🥰

Herkese günaydın canlar😍evet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal😅 erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza🤲🤲🤲🥰
Ay hadi bakalım. Güzel güzel yerleşsinler inşallah ❤️ senin pozitifliğinle bebişlerin de pozitif olsun inşallaaaaahh.

Canım benim şimdi olmasa bile bir dahaki sefere olur inşallah, bir kez oldu sonuçta olmaması için neden yok..altın yumurta gelecek ve olacak inşallah 🤲🥰
Bilemiyorum nasip, en umutluydum dış gebelik tüpten dolayı dolayı olmadı bunda tüpüm yok hemde tüp bebek olur diye düşündüm ama olmadı. 20 den 23 e çıkmış 2 günde çok çok az. Napalım Allah isteyen herkese versin inşallah

ikiz olmasın hayırlısı tabii ki. benim oğlumda 215 çıkmıştı doktor ona bile yüksek demişti o zaman ikiz olabilir diye ama tek tutmuştu. neyse önemli olan sağlıkla hayırla gelmesi. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻
Valla bende Bi şüpheye düşmedim değil pazartesi doktorum var bakalim hayırlısı

Mindocuğum günaydın bebişinle bir ömür ayrılmazsınız inşallah tüm dileklerimiz seninle

Back