• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Herkese günaydın canlar😍evet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal😅 erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza🤲🤲🤲🥰
Ben transfere girmeden hastanede abdest almıştım ve transfer bitene kadar Ayetel Kürsi rabbi yessir duasını okumuştum deneyin bence rabbim hayırlısıyla nasip etsin 🤲

Bilemiyorum nasip, en umutluydum dış gebelik tüpten dolayı dolayı olmadı bunda tüpüm yok hemde tüp bebek olur diye düşündüm ama olmadı. 20 den 23 e çıkmış 2 günde çok çok az. Napalım Allah isteyen herkese versin inşallah
Amin canım amin🤲 ama senin de olacak canım benim gebe kalabiliyorsun sonuçta onda sıkıntı yok..güzel bir embriyoya ihtiyacın var ki o da olacaktır Allahın izniyle

Herkese günaydın canlar😍evet sonunda benim zamanım da geldi..uyuyamam diye düşünmüştüm ama güzel bir uyku çektim tabii dünkü iş temposundan sonra normal😅 erken kalktım, yürüyüş yaptım, avokadolu hafif kahvaltımı yaptım, hazırlandım ve gidiyorum 4.kere bebişlerimi almaya..içimden ağlamak geliyor..rabbim sevinç gözyaşları akıtsın hepimize, bu konuda hiçbirimizi üzmesin, hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucağımıza🤲🤲🤲🥰
Hayırlı olsun canım benim 😍 belirtiler normal, idrar testi yapmak yok 🤪😂

Arkadaşlarımmm dünkü toplanan 4 yumurtam da döllenmiş kalitelilermiş ayy hem gülüyorum hem ağlıyorummmmmm . Sormam gereken bir şey var mı? Ne diyeceğimi bilemedim. Sabahları hemşirem öğleden sonra embriyolog arayacakmış. Bugün 1. Günleriymiş 5 gün bekleyeceğiz dediiiiiiiiiii ayyyy hem gülünüp aynı anda hem de ağlanabiliyormuş
Rabbimin izniyle hepsi 5.güne gelir inşallah canım benim🤲🤲🤲😍

iyiyim sabırla bekliyorum:) sen nasılsın? idrar testi yapmadım canım bu sefer sabır gösteriyorum, belirtin var mı? bende sadece bel ve sırt ağrısı var o kadar
Canım benim test gününü beklemek en mantıklısı doğru yapıyorsun..inşallah test gününüzde mutlu olucaz🤲😍

Ben transfere girmeden hastanede abdest almıştım ve transfer bitene kadar Ayetel Kürsi rabbi yessir duasını okumuştum deneyin bence rabbim hayırlısıyla nasip etsin 🤲
Bende abdest aldım ve ayetel kürsiyi transfer boyunca da okudum..rabbim nasip etsin hepimize bebislerimizi kucağımıza almayı inşallah 🤲🤲🤲😍

Back