2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ne güzel şeyler yazmışsınız. Benimde tek isteğim inanın bu yönde bir olsun bizim olsun ama insan üzülüyor ister istemez geçen ay yumurtam benimde daha fazlaydı tam tüp bebeğe başladım yumurtam azalmış. Biraz üzücü oluyor tabi beni anladığınıza çok sevindim. Benim tedavim acıbadem de değil, doktorumun kliniği var işlemleri acıbadem de yapıyor. Sizi de yürekten tebrik ediyorum sağlıklı mutlu gitsin süreciniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah

İnşallah sizin de herşey çok güzel olacak, buradan birlikte gün sayacağız :)

Merhaba ben 26 sında transfer oldum bugün kahverengi akıntı gibi bir şey geldi serçe parmağım kadar. Acaba bir şey olmuş mudur? Daha önce yaşayan var mı acaba?

Ayyyy çokkk sevindimmm kendi sonucum gibi sevindimm inşallah çok iyi ilerler değerlerin.. darısı biz tüm bekleyenlerin başına inşallahh

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum vardı yumurta toplamadan sonra progesterona başladım ve kese görünene kadar devam etmemi söylediler. Eğer nasip olurda kese görünürse o ilacida bırakırsam hiç bir ilaç kullanmamış olacağım. Bu süreci bilen var mı. Keseden sonra ilaçlar bırakılıyor mu. Merkez uzak doktor araştırıyorum.

Amin canım çok teşekkür ederim, pazartesi hayırlısıyla pozitif haberini alırız inşallah inşallah bebeğin seninledir

Benim doktorum kalp atışını duyalım önce dedi sonra ilaçları bıraktıracak anladığım kadarıyla

Merhaba ben 26 sında transfer oldum bugün kahverengi akıntı gibi bir şey geldi serçe parmağım kadar. Acaba bir şey olmuş mudur? Daha önce yaşayan var mı acaba?
Canım bugün 7.günün ve bugünlerde yerleşme kanaması olur, inşallah yerleşme kanaması görmüşsündür ve sımsıkı tutunmuştur bebişin haa ayrıca kanama kahverengiyse endişe etme

Yumurta toplamadan sonra mı transferden sonra mı başladını ilaç kullanmaya bana toplamadan sonra hiçbir ilaç verilmedi de şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…