aminnnAynen çok şükür tesellim,en büyük hediyem var..inşallah herkes kavuşsun yavrusuna çok zorlu süreçlerden geçiyoruz Allah gönlümüze göre versin
İnşallah canım inşallah
Değer gayet güzel canım, pazar günü tekrar yaparsan katlanmasını takip ederiz..güzel güzel yükselsin beta inşallahMerhaba kızlar bugün kan verdim 401 değerim 11.gunum değer iyi mi sizce düzenli yükselir mi
Amin inşallah allahim dua eden bu yolda olan herkesin kuşucağını boş bırakmasınİnşallah sımsıkı tutunuyordur bebişin ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah
Maşallah çok güzel gelmiş canım. Artışında güzel olur inşallahMerhaba kızlar bugün kan verdim 401 değerim 11.gunum değer iyi mi sizce düzenli yükselir mi
Ne güzel şeyler yazmışsınız. Benimde tek isteğim inanın bu yönde bir olsun bizim olsun ama insan üzülüyor ister istemez geçen ay yumurtam benimde daha fazlaydı tam tüp bebeğe başladım yumurtam azalmış. Biraz üzücü oluyor tabi beni anladığınıza çok sevindim. Benim tedavim acıbadem de değil, doktorumun kliniği var işlemleri acıbadem de yapıyor. Sizi de yürekten tebrik ediyorum sağlıklı mutlu gitsin sürecinizMerhabalar, yumurta sayısının inanın hiçbir önemi yok, ihtiyacınız olan tek bir tane kaliteli yumurta zaten. Benim ilk denememde 9 yumurta toplanmıştı, 8'i döllendi, ve elene elene son güne 1 kaldı odA tutmadı. Bu defa ise aynı sizin gibi 4 toplandı. İlk duyunca çok üzüldüm 9'dan 4'e düşmüş dedim. Fakat son güne yine 1 adet kaldı :) Ve o bir adet tutundu bana çok şükür 6+1 şuanda, tabii umarım herşey sorunsuz geçer ama 20-25 yumurta toplanıp kaliteli embriyo elde edemeyenlerde oluyor, siz hiç üzmeyin kendinizi. Bu arada bende Acıbadem'de oluyorum tedavimi. Siz hangisindesiniz?
İnşallah sizin de herşey çok güzel olacak, buradan birlikte gün sayacağız :)Ne güzel şeyler yazmışsınız. Benimde tek isteğim inanın bu yönde bir olsun bizim olsun ama insan üzülüyor ister istemez geçen ay yumurtam benimde daha fazlaydı tam tüp bebeğe başladım yumurtam azalmış. Biraz üzücü oluyor tabi beni anladığınıza çok sevindim. Benim tedavim acıbadem de değil, doktorumun kliniği var işlemleri acıbadem de yapıyor. Sizi de yürekten tebrik ediyorum sağlıklı mutlu gitsin sürecinizsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ayyyy çokkk sevindimmmBen de doktor ne dediyse ona göre yaptım. bana 2 hazirana test günü yazmışlardı o yüzden yaptırdım. bence de öncesinden öğrenmek her zaman iyi olmuyor çünkü arada bir değer çıkarsa bu sefer üzüntü ile karışıyor endişe .
245 çıktı pozitif. iki gün sonra ikinci testi vereceğim aslında bizimki de iki sonra istese daha iyiydi . şimdi iki gün boyunca artacak mı artmayacak mı onu düşüneceğim. rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminnn inşallah inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız :) ..bankada aynısını demişti doktorum pazartesi test günüm çok heyecanlıyım zaman geçmiyor rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Teşekkür ederim canım inşallahMaşallah çok güzel gelmiş canım. Artışında güzel olur inşallah
Amin canım çok teşekkür ederimBenim az kaldı test gününe. Büyük gün pazartesi. Direndim idrar testi yapmamak için. En çok deMindamin den güç aldım. Şimdi güç verme sırası bende. Yarın için bol şans diliyorum. Her şey gönlünce olsun inşallah
Belirtileriniz oldu mu acaba ?Merhaba kızlar bugün kan verdim 401 değerim 11.gunum değer iyi mi sizce düzenli yükselir mi
Ahh ahhh inşalllahhh milyonlarca kez aminnnnnİnşallah sizin de herşey çok güzel olacak, buradan birlikte gün sayacağız :)
Benim doktorum kalp atışını duyalım önce dedi sonra ilaçları bıraktıracak anladığım kadarıylaMerhaba arkadaşlar. Bir sorum vardı yumurta toplamadan sonra progesterona başladım ve kese görünene kadar devam etmemi söylediler. Eğer nasip olurda kese görünürse o ilacida bırakırsam hiç bir ilaç kullanmamış olacağım. Bu süreci bilen var mı. Keseden sonra ilaçlar bırakılıyor mu. Merkez uzak doktor araştırıyorum.
Canım bugün 7.günün ve bugünlerde yerleşme kanaması olur, inşallah yerleşme kanaması görmüşsündür ve sımsıkı tutunmuştur bebişinMerhaba ben 26 sında transfer oldum bugün kahverengi akıntı gibi bir şey geldi serçe parmağım kadar. Acaba bir şey olmuş mudur? Daha önce yaşayan var mı acaba?
Yumurta toplamadan sonra mı transferden sonra mı başladını ilaç kullanmaya bana toplamadan sonra hiçbir ilaç verilmedi de şaşırdımMerhaba arkadaşlar. Bir sorum vardı yumurta toplamadan sonra progesterona başladım ve kese görünene kadar devam etmemi söylediler. Eğer nasip olurda kese görünürse o ilacida bırakırsam hiç bir ilaç kullanmamış olacağım. Bu süreci bilen var mı. Keseden sonra ilaçlar bırakılıyor mu. Merkez uzak doktor araştırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?