Çok zor bi durum Rabbim dayanma gücü versin. 600 lü degerlerde kese olusmamıstır kese yoksa kürtaj yapmaz zaten. İlaçların etkısıyle regl olmuyorsunuz bırakınca degerınız düşer normal adet olursunuz. Keseyi düşürmek zor oluyor ben 3 kere kendim düşük yaptım çok zordu ama kimyasal gebelikte agrı olmuyor normal adet agrınız ne ıse oyle oluyor.Offf bende ondan korkuyorum tek isteğim regl olmak Şuan kürtaj ağrılı bir işlem mi peki
5.gun taze transfer 5aA valla erken gebelikte çok silikti 5 dk sonra çok belirgin olduÖncelikle hayırlı olsunkaçıncı gün embriyosuydu taze transfer miydi bi de silik mi çıktı yoksa kırmızı mı ?
Ben de aynı şekilde 5. Gün taze transfer 5aa ve silik çizgi yarın tahlil vericem5.gun taze transfer 5aA valla erken gebelikte çok silikti 5 dk sonra çok belirgin oldu
İnşallah kendim olurum pazartesi gününe kadar teşekkür ederimÇok zor bi durum Rabbim dayanma gücü versin. 600 lü degerlerde kese olusmamıstır kese yoksa kürtaj yapmaz zaten. İlaçların etkısıyle regl olmuyorsunuz bırakınca degerınız düşer normal adet olursunuz. Keseyi düşürmek zor oluyor ben 3 kere kendim düşük yaptım çok zordu ama kimyasal gebelikte agrı olmuyor normal adet agrınız ne ıse oyle oluyor.
Açıkçası Şuan önceliği ben oldum çünkü dış gebelik çok tehlikeli öyle bir durum varsa çok geç kalmadan bitirmek istiyor.bilimsel olarak sağlıklı bir gebelikten söz edebilmek için 2 günlük artışın %66 olması gerekiyor çok minik bir ihtimal lab hatası olabilir ama arka arkaya 3 değer için pek şansım yok gibi 273 460 650Canım çok geçmiş olsun üzme kendini hayırlısı olsun herşeyinama şimdi hicbisey görmeden de direkt konuşması üzücü olmuş nolur Allah'tan ümit kesilmez.,
Ayyy çok sevindm hadi insallahBen de aynı şekilde 5. Gün taze transfer 5aa ve silik çizgi yarın tahlil vericeminşallah artar değerlerimiz sağlıklı şekildi
Kuzum yat dinlen..bende çok kötü bir geçirdim ancak bakabiliyorum buraya..nasılsın şimdiSağol canım. Kendimi o kadar bitkin ve yorgun hissediyorum ki hasta gibiyim resmen bugün yataktan çıkamam herhalde. Psikoloji insanı nasıl bu kadar etkiliyormuş şaşkınım.
Öncelikle hayırlısı olsun önemli olan size tutunabilecek birtane embriyo oluşsun sayısına takılmayın,sağlıkla ilerler umarım.Yumurta bilginizi nasıl başkaları duyabilecek şekilde söyleyebiliyorlar ki hem de Acıbadem’de mi çok şaşırdım doğrusuarkadaşlar bugün yımırtalarım toplandı. iyi geçti fakat hemşire yanıma geldi ve sonuçları söylüyor aynı oda da iki kişiyiz bir kişi daha bekliyor toplama ya da transfer bir şey yapılacak arada perde vardı.
Benden 4 yumurta toplandığını duyan kadının kocası “anaaaa” diye tepki gösterdi. Biz 5-6-7 artıyor diye sevinirken 4 duyunca yine üzüldük ama hayırlısı tabi. Adamın verdiği tepkiye de çok çok sinir oldum. Eğer bugün acıbadem de işleme gelen biri burdaysa kocasına söylesin böyle tepkiler vermesin. Herkes kendi işine baksın. Moral bozucu ve üzücü olabiliyor. O an tepki veremedim hem şaşkınlık hem narkoz etkisi, tam ağzının payı verilmelikti. Böyle düşüncesiz kaba olmamalı kimsecikler.
Yahu bu insanlara akıl sır ermiyor..hassas konular bunlar, niye böyle insanlar anlamıyorum..takma desem de zaten duymuş üzülmüşsün ama rabbim inşallah o çıkan 4 yumurtayı da sapasaglam embriyo olarak çıkarsın karşınaarkadaşlar bugün yımırtalarım toplandı. iyi geçti fakat hemşire yanıma geldi ve sonuçları söylüyor aynı oda da iki kişiyiz bir kişi daha bekliyor toplama ya da transfer bir şey yapılacak arada perde vardı.
Benden 4 yumurta toplandığını duyan kadının kocası “anaaaa” diye tepki gösterdi. Biz 5-6-7 artıyor diye sevinirken 4 duyunca yine üzüldük ama hayırlısı tabi. Adamın verdiği tepkiye de çok çok sinir oldum. Eğer bugün acıbadem de işleme gelen biri burdaysa kocasına söylesin böyle tepkiler vermesin. Herkes kendi işine baksın. Moral bozucu ve üzücü olabiliyor. O an tepki veremedim hem şaşkınlık hem narkoz etkisi, tam ağzının payı verilmelikti. Böyle düşüncesiz kaba olmamalı kimsecikler.
Canımmm inşallah tutunma çalışmaları çok iyi gidiyordur ve sımsıkı tutunur sana bebişinKızlar bebişimi aldım geldim şuan benimle inşallah hep benle kalır
teşekkür ederim inşallaj sağlıkla ilerler.Öncelikle hayırlısı olsun önemli olan size tutunabilecek birtane embriyo oluşsun sayısına takılmayın,sağlıkla ilerler umarım.Yumurta bilginizi nasıl başkaları duyabilecek şekilde söyleyebiliyorlar ki hem de Acıbadem’de mi çok şaşırdım doğrusu
Çok teşekkür ederimYahu bu insanlara akıl sır ermiyor..hassas konular bunlar, niye böyle insanlar anlamıyorum..takma desem de zaten duymuş üzülmüşsün ama rabbim inşallah o çıkan 4 yumurtayı da sapasaglam embriyo olarak çıkarsın karşınainşallah hepsi embriyo olur ve ilk seferde tutunurlar
Tabi tabi, aynen ilaçlara devam kuzum sakın bırakmaAmin canım Progesteron fitile devam ediyor muyuz transferden sonra sormayı unutmuşum
Ben de doktor ne dediyse ona göre yaptım. bana 2 hazirana test günü yazmışlardı o yüzden yaptırdım. bence de öncesinden öğrenmek her zaman iyi olmuyor çünkü arada bir değer çıkarsa bu sefer üzüntü ile karışıyor endişe .Benim doktorum 14. Gün test yaptır dedi o güne dek test yapmayacağım :) sonuç negatifse zaten üzüleceğim bari son üç gün daha ümit edeyimsiz sonucunuzu yazarsanız sevinirim umarım tutmuştur tutan herkese çok seviniyorum tutmayanlara da kendiminki tutmamış gibi üzülüyorum çünkü bizi ancak bunu yaşayanlar anlar :) Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
Canım kan verdin mi bugün..çok yoğundum bugün herşeyi kaçırdım ancak bakabiliyorumEtkilemez mi canım atlattın çok şükür bugün keyfini çıkar herşey yolundaymış yat dinlen
245 çıktı. pozitif iki gün sonra tekrar yaptıracağım iki katı artması gerekiyor herhalde artışa bakacak inşallah artar. hepimiz hamiş oluruz aminMerhabaa test sonucunuz ne oldu acaba? Ben de yarın sabah yaptırıcam
Acıbadem Maslak mıydı canım.teşekkür ederim inşallaj sağlıkla ilerler.
Açıkçası bende şaşırdım bir odaya iki kişi alıyorlar. Devlet hastanesi gibiydi. Benden önce bir kişinin de yumurta sayısını da açıklarlarken bende duydum o gitti. Benim çıkışıma yakın yeni birisi daha geldi.benimki açıklanırken yeni gelende duydu. Patavatsızın tekiydi ben daha anaaa tüh vahh diyemeden elin adamı anaaaa diyor. O kişi buradaysa okur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?