• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

bu gece beni uyutmayan kasık ağrım sabah progestron iğnesinden sonra zınk diye kesildi şimdi hiç bir şey yok endişe etmelimiyim 🥹ay paranoyak oldum ya ağrısa bir dert ağrımasa bir dert

Benim doktorum 14. Gün test yaptır dedi o güne dek test yapmayacağım :) sonuç negatifse zaten üzüleceğim bari son üç gün daha ümit edeyim 😊 siz sonucunuzu yazarsanız sevinirim umarım tutmuştur tutan herkese çok seviniyorum tutmayanlara da kendiminki tutmamış gibi üzülüyorum çünkü bizi ancak bunu yaşayanlar anlar :) Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
bankada aynısını demişti doktorum pazartesi test günüm çok heyecanlıyım zaman geçmiyor rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah ☺️

463 tü 650 çıkmış doktorum aradı şimdi ilaçları Bırak bu sağlıklı artış değil dedi
Cnm cok gecmis olsun umudunu kaybetme sakin daha dogru zamani gelmemistir. Allah vermek istemeseydi isteme duygusunu vermezdi. Ben hep bunu dusunuyorum o sekilde de dua ediyorum. Ins biz de muradimiza erecegiz🤲🤲

Keşke ya da direkt negatif olsaydı böyle olması daha çok üzdü umarım regl olurum haftasonu😞
Ben öncekilerde adet olmadığım için kürtaj olmak zorunda kaldım birde .. Hatta ilkinde rahimden bir fitil verdiler Allahım böyle bir ızdırap yok öyle düşürdüm. Sonra kürtaja aldılar 😢

Benim ikinci tüp bebek denememdi. Yaşdan dolayı bende ilkinde de şimdi de sadece 1 adet embriyo son güne geldi. Bu defa çok şükür pozitif oldu. Hsg artışı iyiydi, doktor dış gebelik ihtimalini elemişti. Sadece pazar günü kanamam oldu, çok korktum. Acilde iğne vurdurttu doktorum. Ertesi gün ultrason ile baktık bir sorun çıkmadı :) Yolk kesesini gördük. Henüz 6+1 benim, çarşamba da kalp atışı duymaya gideceğiz. Doktor kanamadan dolayı 10 gün rapor verdi, yatıyorum evde :) Tekrar kanamam olmadı çok şükür ama insan tedirgin oluyor tabi.. Sizin nasıl durumunuz?
Oh çok şükür allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :) 🙏 bende bu ay tüp bebeğe başlıcaz nasipse 4 gündür adetim gecikmişti şimdi adet oldum sanırım tam gelmiyor açık pempe şeffala karışık bişi anlamadım pazartesiye kadar tam olursa doktoruma gitcez ilk tüp bebek için tedavisine başlıcaz inşallah 🙏

Çok geçmiş olsun insallah son akslil olır sağ Salim kucağınıza alırsınız. Bende bir önceki transferimde kanama yaşadım sizi çok iyi anlıyorum.
Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏 çok zormuş gerçekten. Rabbim sizin de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Evet ilk transfer olduğumun 3günü kabız olmuştum aşırı zorlanmış ve strese girmiştim psikolojimde bozulmuştu.Umudum kalmamıştı çok ıkınmak zorunda kaldığım için tutmaz demistim.sizde beni teselli etmiştiniz ve daha birkaç kişi daha.cidden Allahtan umit kesilmezmis bosuna stres yasatmisim kendime ve en cokta esime :).6+4 dedi doktor.
Olsun geçti gitti şükür güzel haber verdiniz bize umut oldu şimdi sıra bizde kese kalp atisi darısı başımıza 🤗🤲🧿

Keşke ya da direkt negatif olsaydı böyle olması daha çok üzdü umarım regl olurum haftasonu😞
Canım sen yarın başka bir doktora mı gitsen ya böyle olmamalıydı çok üzüldüm tabi Allah’ın takdiri ama bence başka bir doktora daha git koyverme hemen 😢

Ben öncekilerde adet olmadığım için kürtaj olmak zorunda kaldım birde .. Hatta ilkinde rahimden bir fitil verdiler Allahım böyle bir ızdırap yok öyle düşürdüm. Sonra kürtaja aldılar 😢
Offf bende ondan korkuyorum tek isteğim regl olmak Şuan kürtaj ağrılı bir işlem mi peki

Canım sen yarın başka bir doktora mı gitsen ya böyle olmamalıydı çok üzüldüm tabi Allah’ın takdiri ama bence başka bir doktora daha git koyverme hemen 😢
Çok net konuştu doktorum çok güveniyorum ona %1 bile değil benim için umarım yanılıyorumdur dedi,pazartesi hem beta hem ultrason vs bakacak emin olmadan işlem yapmaz

Slm kizlar acil morale ihtiyacim var🥺
Yine dayanamayip idrar testi yaptim negativ. Bugun 8.transfer gunu (3.gun embriyosu).
Böyle negativ görüp de sonra kanda pos goren var mi aranizda?🙄🙄🙄
3.gun embriyosu idrarı geçtim kanda bile 8.gun çıkmayabilir benim de 3.gun şu 10.gun kanda 15 le öğrendim

Çok net konuştu doktorum çok güveniyorum ona %1 bile değil benim için umarım yanılıyorumdur dedi,pazartesi hem beta hem ultrason vs bakacak emin olmadan işlem yapmaz
Canım çok geçmiş olsun üzme kendini hayırlısı olsun herşeyin 🙏🏻🙏🏻🌼🌼 ama şimdi hicbisey görmeden de direkt konuşması üzücü olmuş nolur Allah'tan ümit kesilmez.,🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back