- 21 Nisan 2022
- 280
- 240
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bankada aynısını demişti doktorum pazartesi test günüm çok heyecanlıyım zaman geçmiyor rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahBenim doktorum 14. Gün test yaptır dedi o güne dek test yapmayacağım :) sonuç negatifse zaten üzüleceğim bari son üç gün daha ümit edeyim siz sonucunuzu yazarsanız sevinirim umarım tutmuştur tutan herkese çok seviniyorum tutmayanlara da kendiminki tutmamış gibi üzülüyorum çünkü bizi ancak bunu yaşayanlar anlar :) Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
Cnm cok gecmis olsun umudunu kaybetme sakin daha dogru zamani gelmemistir. Allah vermek istemeseydi isteme duygusunu vermezdi. Ben hep bunu dusunuyorum o sekilde de dua ediyorum. Ins biz de muradimiza erecegiz463 tü 650 çıkmış doktorum aradı şimdi ilaçları Bırak bu sağlıklı artış değil dedi
Ben öncekilerde adet olmadığım için kürtaj olmak zorunda kaldım birde .. Hatta ilkinde rahimden bir fitil verdiler Allahım böyle bir ızdırap yok öyle düşürdüm. Sonra kürtaja aldılarKeşke ya da direkt negatif olsaydı böyle olması daha çok üzdü umarım regl olurum haftasonu
Yaa çok üzüldüm gerçekten, hayırlısı olsun inşallahPazartesi sabah gel son bir beta ver Burda sonra kürtaj vs ya da regl olursun belki filan dedi
Oh çok şükür allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :) bende bu ay tüp bebeğe başlıcaz nasipse 4 gündür adetim gecikmişti şimdi adet oldum sanırım tam gelmiyor açık pempe şeffala karışık bişi anlamadım pazartesiye kadar tam olursa doktoruma gitcez ilk tüp bebek için tedavisine başlıcaz inşallahBenim ikinci tüp bebek denememdi. Yaşdan dolayı bende ilkinde de şimdi de sadece 1 adet embriyo son güne geldi. Bu defa çok şükür pozitif oldu. Hsg artışı iyiydi, doktor dış gebelik ihtimalini elemişti. Sadece pazar günü kanamam oldu, çok korktum. Acilde iğne vurdurttu doktorum. Ertesi gün ultrason ile baktık bir sorun çıkmadı :) Yolk kesesini gördük. Henüz 6+1 benim, çarşamba da kalp atışı duymaya gideceğiz. Doktor kanamadan dolayı 10 gün rapor verdi, yatıyorum evde :) Tekrar kanamam olmadı çok şükür ama insan tedirgin oluyor tabi.. Sizin nasıl durumunuz?
Çok teşekkür ederim amin inşallah çok zormuş gerçekten. Rabbim sizin de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇok geçmiş olsun insallah son akslil olır sağ Salim kucağınıza alırsınız. Bende bir önceki transferimde kanama yaşadım sizi çok iyi anlıyorum.
Olsun geçti gitti şükür güzel haber verdiniz bize umut oldu şimdi sıra bizde kese kalp atisi darısı başımızaEvet ilk transfer olduğumun 3günü kabız olmuştum aşırı zorlanmış ve strese girmiştim psikolojimde bozulmuştu.Umudum kalmamıştı çok ıkınmak zorunda kaldığım için tutmaz demistim.sizde beni teselli etmiştiniz ve daha birkaç kişi daha.cidden Allahtan umit kesilmezmis bosuna stres yasatmisim kendime ve en cokta esime :).6+4 dedi doktor.
Ne güzel bir haber Allah tamamına erdirsin tebrik ederimBenim bugün transfer olalı 6.gnmdu test yaptm erken gebelik testi pozitif ckti . Doktorum kan ver hamilesin dedi sonucum da 28 ckti
Tebrikler canım maşallah kaçıncı gün embriyosuydu pekiBenim bugün transfer olalı 6.gnmdu test yaptm erken gebelik testi pozitif ckti . Doktorum kan ver hamilesin dedi sonucum da 28 ckti
Aaa cidden mi. Çok üzüldüm canım. Muayeneye çağırdı mı463 tü 650 çıkmış doktorum aradı şimdi ilaçları Bırak bu sağlıklı artış değil dedi
Canım sen yarın başka bir doktora mı gitsen ya böyle olmamalıydı çok üzüldüm tabi Allah’ın takdiri ama bence başka bir doktora daha git koyverme hemenKeşke ya da direkt negatif olsaydı böyle olması daha çok üzdü umarım regl olurum haftasonu
Öncelikle hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu taze transfer miydi bi de silik mi çıktı yoksa kırmızı mı ?Benim bugün transfer olalı 6.gnmdu test yaptm erken gebelik testi pozitif ckti . Doktorum kan ver hamilesin dedi sonucum da 28 ckti
Çoook sevindim canım, değerin de sağlıkla katlanarak artsın inşallahBenim bugün transfer olalı 6.gnmdu test yaptm erken gebelik testi pozitif ckti . Doktorum kan ver hamilesin dedi sonucum da 28 ckti
Offf bende ondan korkuyorum tek isteğim regl olmak Şuan kürtaj ağrılı bir işlem mi pekiBen öncekilerde adet olmadığım için kürtaj olmak zorunda kaldım birde .. Hatta ilkinde rahimden bir fitil verdiler Allahım böyle bir ızdırap yok öyle düşürdüm. Sonra kürtaja aldılar
Çok net konuştu doktorum çok güveniyorum ona %1 bile değil benim için umarım yanılıyorumdur dedi,pazartesi hem beta hem ultrason vs bakacak emin olmadan işlem yapmazCanım sen yarın başka bir doktora mı gitsen ya böyle olmamalıydı çok üzüldüm tabi Allah’ın takdiri ama bence başka bir doktora daha git koyverme hemen
3.gun embriyosu idrarı geçtim kanda bile 8.gun çıkmayabilir benim de 3.gun şu 10.gun kanda 15 le öğrendimSlm kizlar acil morale ihtiyacim var
Yine dayanamayip idrar testi yaptim negativ. Bugun 8.transfer gunu (3.gun embriyosu).
Böyle negativ görüp de sonra kanda pos goren var mi aranizda?
Canım çok geçmiş olsun üzme kendini hayırlısı olsun herşeyin ama şimdi hicbisey görmeden de direkt konuşması üzücü olmuş nolur Allah'tan ümit kesilmez.,Çok net konuştu doktorum çok güveniyorum ona %1 bile değil benim için umarım yanılıyorumdur dedi,pazartesi hem beta hem ultrason vs bakacak emin olmadan işlem yapmaz
Peki canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Çok net konuştu doktorum çok güveniyorum ona %1 bile değil benim için umarım yanılıyorumdur dedi,pazartesi hem beta hem ultrason vs bakacak emin olmadan işlem yapmaz