Kan ver canım bazılarının geç çıkabiliyor gebelik testinde,kanda çıkar benceKızlar lütfen bana bi yol gösterin bugün transferin 10.gün ve 5.gün embriyosu dün sabah üç damla kadar kahverengi damla şeklinde leke oldu başka olmadı şimdi tekrar başladı acaba bu kullandığım duphaston adet olmamı engelliyor olabilir mi bıraksam mı?Dün kahverengi lekeden sonra gün içinde idrar testi yaptım negatif çıktı artık olacaksam olayım diyorum ne yapayım sizce bu duphaston sayesinde mi olamıyorum
Ama tutmuş olsa böyle üst üste iki gün lekeler gelir mi ne pazartesi kan günümdü tutup tutmadığına üzülecek halim kalmadıKan ver canım bazılarının geç çıkabiliyor gebelik testinde,kanda çıkar bence
İlkini kaybedince insan korkuyor tabi sanırım paranoyak oldumCiddi mi sordunuz bunu ? Tabiki çok erken şu anda kanda bile çıkmaz ki idrarda çıksın
Erken canım bende aynı tarihlerde aynı senin gibiyim bekliyorum,belirti olarak kasik ağrıları yeni yeni yükleniyorCiddi mi sordunuz bunu ? Tabiki çok erken şu anda kanda bile çıkmaz ki idrarda çıksın
Transfer olduğundan beri adet ağrısı gibi belim ağrıyor kuzum ya başka birşey yok memelerimi ellemekten kendim ağrı yaptım sanırımErken canım bende aynı tarihlerde aynı senin gibiyim bekliyorum,belirti olarak kasik ağrıları yeni yeni yükleniyor
Evet lekelenme tabi ki 2 gün sürebilir kan tahlilini görmeden boşuna üzme kendiniAma tutmuş olsa böyle üst üste iki gün lekeler gelir mi ne pazartesi kan günümdü tutup tutmadığına üzülecek halim kalmadıhafif hafif midemi bulandırıyor arada adet başlayacak gibi sızı oluyor tuhaf oldum
ben istemeden verdiler beklemiyordum hatta görünce çok mutlu oldumkızlar transferde ultrason fotoğrafı isteyen oldu mu hiç, ben ilkinde istememiştim de ama bunda istedim, transfer edilmiş pirinç tanelerime baktım :)
yaa ne güzel darısı bekleyen herkese olsunMerhaba,3mayis 3.gün dondurulmus embriyo transferim pozitif olmuştu ve bugün de kese ve kalp atışı için randevum vardı.hersey yolunda kalbini dinledik.2hafta sonra yine kontrolüm var.Darisi başınıza insallah.Suan o kadar mutluyum ki .onca stresten sonra o kalp atışı bana ilaç gibi geldi :))Bundan sonrada inşallah sorunsuz şekilde devam eder.
245 çıktı. şu an hamile gözüküyorum ama pazar günü tekrar test vereceğim ikiye katladı mı diye bakacaklar sanırım.Merhabaa test sonucunuz ne oldu acaba? Ben de yarın sabah yaptırıcam
Hayırlı Olsun, tek mi çift miMerhaba,3mayis 3.gün dondurulmus embriyo transferim pozitif olmuştu ve bugün de kese ve kalp atışı için randevum vardı.hersey yolunda kalbini dinledik.2hafta sonra yine kontrolüm var.Darisi başınıza insallah.Suan o kadar mutluyum ki .onca stresten sonra o kalp atışı bana ilaç gibi geldi :))Bundan sonrada inşallah sorunsuz şekilde devam eder.
İlk günü belirti olmaz ki daha, hatta transferden sonra bekiritlerin çoğu ilaçlardan.Kendini dinleme inşallah tutunurKızlar transferinizin ilk günü neler hissetmiştiniz ne belirtiler olmuştu ?
Kaç saatte ya da kaç günde tutunuyor ki embriyolar ben 24 saat içinde diye duymuştumİlk günü belirti olmaz ki daha, hatta transferden sonra bekiritlerin çoğu ilaçlardan.Kendini dinleme inşallah tutunur
5.gün embriyoları 48 saat içinde tutunur ama tutunma belirtisi vermez,belki ilerleyen günlerde yerleşme kanaması olabilir belirtiler beta hcg arttıkça ortaya çıkıyorKaç saatte ya da kaç günde tutunuyor ki embriyolar ben 24 saat içinde diye duymuştum
Tesekkür ederimHayırlı Olsun, tek mi çift mi
Anladım canım çok teşekkür ederim5.gün embriyoları 48 saat içinde tutunur ama tutunma belirtisi vermez,belki ilerleyen günlerde yerleşme kanaması olabilir belirtiler beta hcg arttıkça ortaya çıkıyor
Degerleirn yüksekti belki dedim ikizdirTesekkür ederimÇift embriyo transferiydi ama teki tutmuş :)
Benim doktorum 14. Gün test yaptır dedi o güne dek test yapmayacağım :) sonuç negatifse zaten üzüleceğim bari son üç gün daha ümit edeyimmerhaba test yaptırırdınız mı ben sabah yaptırdım çıkmadı henüz. aynı gündü transferimiz merak ettim. bugüne kadar çok stres yapmadım oluyorsa olur olmazsa olmaz diye ama bastırmışım galiba çok heyecanlıyım şu an .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?