2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kan ver canım bazılarının geç çıkabiliyor gebelik testinde,kanda çıkar bence

Kan ver canım bazılarının geç çıkabiliyor gebelik testinde,kanda çıkar bence
Ama tutmuş olsa böyle üst üste iki gün lekeler gelir mi ne pazartesi kan günümdü tutup tutmadığına üzülecek halim kalmadı hafif hafif midemi bulandırıyor arada adet başlayacak gibi sızı oluyor tuhaf oldum

Evet lekelenme tabi ki 2 gün sürebilir kan tahlilini görmeden boşuna üzme kendini

yaa ne güzel darısı bekleyen herkese olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Kızlar transferinizin ilk günü neler hissetmiştiniz ne belirtiler olmuştu ?

Hayırlı Olsun, tek mi çift mi

Merhaba kızlar dün normal kaset test ile test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı bugün kan verdim 11.günüm sonucum 4 de çıkacak inşallah değer kaç olmalı sizce daha önce kimyasal olmuştu 17 değer görmüştüm yine aynı olmasından korkuyorum

Kızlar hepinize merhaba 30 mayısta 5.gun çift embriyo transferi oldum heyecanla bekliyorum belirti aramıyorum sadece bugün kasikta sol tarafta batma oluyor birde seğirmesi gibi inşallah pozitif haberler verelim birbirimize dünde doğum günümdü hediyem gelsin inşallah dua edin bana

Benim doktorum 14. Gün test yaptır dedi o güne dek test yapmayacağım :) sonuç negatifse zaten üzüleceğim bari son üç gün daha ümit edeyim siz sonucunuzu yazarsanız sevinirim umarım tutmuştur tutan herkese çok seviniyorum tutmayanlara da kendiminki tutmamış gibi üzülüyorum çünkü bizi ancak bunu yaşayanlar anlar :) Allah hayırlısını nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…