• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok teşekkür ederim.. Sanırım yapısal olarak bazı kadınlar daha hassas oluyor, annem mesela hayatımda adet ağrısı çektiğimi bilmem der, annanem ise yatak döşek yatarmış :) ben demek ki annaneme çekmişimm
Olabilir kuzum :) ee sen ne durumdasın tam takip edemedim mesajları :(

İyiyim canım çok teşekkür ederim. Bebek de iyi. Kanama kese dışında olmuş. Benim büyük bir kistim vardı transfer yaparken de bebeğe zararı olmayan bir yerde demişlerdi. Gece alttan muayene yaptılar o kist yok kistin olduğu yerde hafif kanama varmış sanırım kisti attı vücud. Öyle olabilir dedi doktorlar
Ay çok şükür canım, bol bol dinlen sen yine de 🐣

Olabilir kuzum :) ee sen ne durumdasın tam takip edemedim mesajları :KK43:
Benim ikinci tüp bebek denememdi. Yaşdan dolayı bende ilkinde de şimdi de sadece 1 adet embriyo son güne geldi. Bu defa çok şükür pozitif oldu. Hsg artışı iyiydi, doktor dış gebelik ihtimalini elemişti. Sadece pazar günü kanamam oldu, çok korktum. Acilde iğne vurdurttu doktorum. Ertesi gün ultrason ile baktık bir sorun çıkmadı :) Yolk kesesini gördük. Henüz 6+1 benim, çarşamba da kalp atışı duymaya gideceğiz. Doktor kanamadan dolayı 10 gün rapor verdi, yatıyorum evde :) Tekrar kanamam olmadı çok şükür ama insan tedirgin oluyor tabi.. Sizin nasıl durumunuz?

1 haftadır aşırı kafayı taktım stres yaptım kesin ondandır kasıklarıma ağrı girip duruyor adet olmaya zorluyor vucudum 🥺 biran önce olsamda tüp bebek sürecine girebilsem biliyorum kolay süreç değil ondanda endişeliyelim moralimi yüksek tutabilirmiyim tutatimazmıyım diye bide bişi sorabilirmiyim yumurta toplamayı anestezili mi yapıyor?
Evet canım anestezili yapılıyor çok rahat oluyor hiçbirşey hissetmiyorsun

merhaba test yaptırırdınız mı ben sabah yaptırdım çıkmadı henüz. aynı gündü transferimiz merak ettim. bugüne kadar çok stres yapmadım oluyorsa olur olmazsa olmaz diye ama bastırmışım galiba çok heyecanlıyım şu an . 😵‍💫😵‍💫
Merhabaa test sonucunuz ne oldu acaba? Ben de yarın sabah yaptırıcam

Kızlar merhaba 29 mayısta 5.gün transferi oldum kalitesi çok iyi dediler bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı erken mi

Bugün 6.gnm transfer olalı mide yanması dışında hiç ama hiç belirtim yok iyice ümitsizliğe kapıldım 😥bir an önce pazartesi olsun bu var ya da yok seyinden kurtulayım ya🙏
Kuzum hiç belirtisi olmayıp pozitif olanlar var aramızda..belirti arayıp kendini strese sokma bebiş etkilenmesin..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin 🤲🤲🤲

Merhaba,3mayis 3.gün dondurulmus embriyo transferim pozitif olmuştu ve bugün de kese ve kalp atışı için randevum vardı.hersey yolunda kalbini dinledik.2hafta sonra yine kontrolüm var.Darisi başınıza insallah🙏.Suan o kadar mutluyum ki 😊.onca stresten sonra o kalp atışı bana ilaç gibi geldi :))Bundan sonrada inşallah sorunsuz şekilde devam eder.

Kızlar lütfen bana bi yol gösterin bugün transferin 10.gün ve 5.gün embriyosu dün sabah üç damla kadar kahverengi damla şeklinde leke oldu başka olmadı şimdi tekrar başladı acaba bu kullandığım duphaston adet olmamı engelliyor olabilir mi bıraksam mı?Dün kahverengi lekeden sonra gün içinde idrar testi yaptım negatif çıktı artık olacaksam olayım diyorum ne yapayım sizce bu duphaston sayesinde mi olamıyorum

27 mayıs da 3. gün embriyosu transferi oldum ya kızlar, sizce evde gebelik testine ne zaman yapayım :)
Stres yaşamak istemiyorsan hiç yapma direkt kan ver.cikti mj cikmadi mi silikte olsa var mı gibi içini kemiren sorularla uğramamış olursun :) naçizane bir arkadaş tavsiyesi.ben günümü beklemiştim.

Back