• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah bundan sonra başka sorun olmaz.🤲 Senin kanaman geçti mi sen nasılsın canım.
İnşallah olmaz canım, ben iyiyim, kanamam bu ara yok bazen peçeteye lekelenme gibi geliyor. Bende çok aşırı olmayan ama kımıl kımıl sürekli rahatsız eden bi kasık ağrısı var... Ben oradayım diyor hep... :)) Sanki 4 bir yandan çekiyorlar rahmimi gibi... Ona da normal dedi doktor... Birde iki gündür mide yanmalarım var, sabah iştahım baya kapandı.

İnşallah olmaz canım, ben iyiyim, kanamam bu ara yok bazen peçeteye lekelenme gibi geliyor. Bende çok aşırı olmayan ama kımıl kımıl sürekli rahatsız eden bi kasık ağrısı var... Ben oradayım diyor hep... :)) Sanki 4 bir yandan çekiyorlar rahmimi gibi... Ona da normal dedi doktor... Birde iki gündür mide yanmalarım var, sabah iştahım baya kapandı.
İyi çok şükür kanaman yok. Kasık ağrısı bende bir süre yoktu bir haftadır başladı. Kendini hatırlatıyor bence ne güzel 😊 mide de başladıysa bu iyiye işaret olsa gerek 🥰 sağlıkla büyüsün inşallah bebişin canım🙏

Sağol canım. Kendimi o kadar bitkin ve yorgun hissediyorum ki hasta gibiyim resmen bugün yataktan çıkamam herhalde. Psikoloji insanı nasıl bu kadar etkiliyormuş şaşkınım.
Etkilemez mi canım atlattın çok şükür bugün keyfini çıkar herşey yolundaymış yat dinlen

Kızlar transfer döneminde kabak çekirdeği yiyorum da kaju yenir mi ?

Zaten o yüzden insan kendini dinliyor hep daha önce yaşadım yine olur mu kaygısı var. 12. Gün testinizfen sonucuna göre az çok bişeyler belli olur diye düşünüyorum sonrasında da zaten kese için bekleyeceksiniz en azından bu sürede olumsuz düşünmelim ki çağırmayalim ben olumlama ya çok inanan bir insanım. Daha tedaviye başlamadan önce hep tutacak diye yön verdim hayatıma işimi bıraktım evde iki çocuğuma bakacağım dedim. 😂 İnşallah dış gebelik değil bu zaten bizim dışarıdan görebileceğimiz bişey değil ki doktorlar bile bazen çok geç keseyi göremeyince anlıyor.
Evet aslında tedaviye başladığımda bende bu şekilde düşünmüştüm. Olumsuz düşünmücem demiştim ama gün geçtikçe belirtilerim değişiyor ve daha önceki dış gebeliğimin belirtilerine benzediği için korku basıyor.
Evet pazar günü inşallah belli olur

İyi çok şükür kanaman yok. Kasık ağrısı bende bir süre yoktu bir haftadır başladı. Kendini hatırlatıyor bence ne güzel 😊 mide de başladıysa bu iyiye işaret olsa gerek 🥰 sağlıkla büyüsün inşallah bebişin canım🙏
Çok geçmiş olsun insallah son akslil olır sağ Salim kucağınıza alırsınız. Bende bir önceki transferimde kanama yaşadım sizi çok iyi anlıyorum.

Back