- 8 Ocak 2023
- 736
- 1.257
- 33
Sağol canım çok teşekkür ederim. Ay inşallah siz yaşamayın böyle şeyler insanı mahvediyor.iyi olmana çok sevindim canım çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım çok teşekkür ederim. Ay inşallah siz yaşamayın böyle şeyler insanı mahvediyor.iyi olmana çok sevindim canım çok şükür
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah bundan sonra başka sorun olmaz. Senin kanaman geçti mi sen nasılsın canım.Çok şükür çok sevindim rahatlamana
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla ilerlesinKızlar bebişimi aldım geldim şuan benimle inşallah hep benle kalır
İnşallah olmaz canım, ben iyiyim, kanamam bu ara yok bazen peçeteye lekelenme gibi geliyor. Bende çok aşırı olmayan ama kımıl kımıl sürekli rahatsız eden bi kasık ağrısı var... Ben oradayım diyor hep... :)) Sanki 4 bir yandan çekiyorlar rahmimi gibi... Ona da normal dedi doktor... Birde iki gündür mide yanmalarım var, sabah iştahım baya kapandı.Çok teşekkür ederim canım. İnşallah bundan sonra başka sorun olmaz. Senin kanaman geçti mi sen nasılsın canım.
ah canım benim bugün 6. gün, inşallah pozitifi görelim de valla büyük bir sevinç olur sanırım :)Sağol canım çok teşekkür ederim. Ay inşallah siz yaşamayın böyle şeyler insanı mahvediyor.
Amin canım Progesteron fitile devam ediyor muyuz transferden sonra sormayı unutmuşumHayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla ilerlesin
İyi çok şükür kanaman yok. Kasık ağrısı bende bir süre yoktu bir haftadır başladı. Kendini hatırlatıyor bence ne güzel mide de başladıysa bu iyiye işaret olsa gerek sağlıkla büyüsün inşallah bebişin canımİnşallah olmaz canım, ben iyiyim, kanamam bu ara yok bazen peçeteye lekelenme gibi geliyor. Bende çok aşırı olmayan ama kımıl kımıl sürekli rahatsız eden bi kasık ağrısı var... Ben oradayım diyor hep... :)) Sanki 4 bir yandan çekiyorlar rahmimi gibi... Ona da normal dedi doktor... Birde iki gündür mide yanmalarım var, sabah iştahım baya kapandı.
Evet canım asıl bundan sonra daha önemli. İlaçlarını ve iğnelerini mutlaka düzenli kullan.Amin canım Progesteron fitile devam ediyor muyuz transferden sonra sormayı unutmuşum
Görürsün inşallah canım biraz sabır sadece güzel olacak bebişin sımsıkı tutunacak inşallahah canım benim bugün 6. gün, inşallah pozitifi görelim de valla büyük bir sevinç olur sanırım :)
Etkilemez mi canım atlattın çok şükür bugün keyfini çıkar herşey yolundaymış yat dinlenSağol canım. Kendimi o kadar bitkin ve yorgun hissediyorum ki hasta gibiyim resmen bugün yataktan çıkamam herhalde. Psikoloji insanı nasıl bu kadar etkiliyormuş şaşkınım.
Evet aslında tedaviye başladığımda bende bu şekilde düşünmüştüm. Olumsuz düşünmücem demiştim ama gün geçtikçe belirtilerim değişiyor ve daha önceki dış gebeliğimin belirtilerine benzediği için korku basıyor.Zaten o yüzden insan kendini dinliyor hep daha önce yaşadım yine olur mu kaygısı var. 12. Gün testinizfen sonucuna göre az çok bişeyler belli olur diye düşünüyorum sonrasında da zaten kese için bekleyeceksiniz en azından bu sürede olumsuz düşünmelim ki çağırmayalim ben olumlama ya çok inanan bir insanım. Daha tedaviye başlamadan önce hep tutacak diye yön verdim hayatıma işimi bıraktım evde iki çocuğuma bakacağım dedim. İnşallah dış gebelik değil bu zaten bizim dışarıdan görebileceğimiz bişey değil ki doktorlar bile bazen çok geç keseyi göremeyince anlıyor.
Amin canım inşallah :)Görürsün inşallah canım biraz sabır sadece güzel olacak bebişin sımsıkı tutunacak inşallah
Aynen canım çok şükür bugün artık öyle yapacağım.Etkilemez mi canım atlattın çok şükür bugün keyfini çıkar herşey yolundaymış yat dinlen
inşallah sımsıkı tutunsun bebisin sanaKızlar bebişimi aldım geldim şuan benimle inşallah hep benle kalır
Canım hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sımsıkı tutunsunlar sanaKızlar bebişimi aldım geldim şuan benimle inşallah hep benle kalır
Avakado kesinlikle yenmeli kaju bilmiyorum da ben ceviz fln yemiştimKızlar transfer döneminde kabak çekirdeği yiyorum da kaju yenir mi ?
Çok geçmiş olsun insallah son akslil olır sağ Salim kucağınıza alırsınız. Bende bir önceki transferimde kanama yaşadım sizi çok iyi anlıyorum.İyi çok şükür kanaman yok. Kasık ağrısı bende bir süre yoktu bir haftadır başladı. Kendini hatırlatıyor bence ne güzel mide de başladıysa bu iyiye işaret olsa gerek sağlıkla büyüsün inşallah bebişin canım
İnşallah benimkide içindedir hala hasta olmadım gidemedim doktorun yanınaYumurta toplamada anestezi paketin içindeydi ekstra ücret almadılar.