2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İnşallah rabbim hepimizin kucağımıza bebeklerimizi verir

İlk ğüzel haber senden geldi, mayıs güzel haberlerle dolar inşallah..rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun

Tabiiki devam edebilirsin..Hem bu ay transfer tecrübelerini de görmüş olursun..inşallah haziran senin için bebeğine kavuşma ayı olur

Amiinn inşallah..tedavin hayırlı olsun, 3 gün kaldı..inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana ve kucağına alırsın..rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin

Çok iyi..Hadi hayırlısıyla sırada pozitifi görmek var..inşallah sıkıntı olmaz ve güzel bir transfer olur, bebişin sıkıca tutunur sana

Heyecan olması gayet normal ve elinden geleni yapmalısın tutulması için..dengeli beslenme önemli, paketli gıdalardan tüketmemeye ve kafein almamaya çalış..ayrıca temizlikte kullanılan kimyasallarfan uzak durmakta fayda var..antioksidan içeren besinler tüketmek stresin vücuda verdiği zararı azaltır..çok stresli bir yapın varsa kafanı boşaltmak için daha önce hiç yapmadığın ve hoşlanacağın bir hobi iyi gelebilir..gerisi de Allahın takdiri..Allah en güzel zamanda nasip edecektir anne olmayı..inşallah o zaman bu zamandır

Çok iyi..Hadi hayırlısıyla sırada pozitifi görmek var..inşallah sıkıntı olmaz ve güzel bir transfer olur, bebişin sıkıca tutunur sana
Ayy canım ya Allah razı olsun güzel duaların için amin amin bugüne kadar olmayan hisler oluşmaya başladı içimde inşallah olacak hayırla sağlıkla hepimize güzel haberler peş peşe gelsin inşallah

Kızlar ben opudan 5 gün sonra regl olmuştum. Doktorum ikinci adetinde başlayalım dedi. Şimdi mayıs ayındakilerden bekliyordum . Normalde mayısın 10u gibi regl olacaktım. Ama karnım çok şişti ağrı girdi kasıklarıma sanırım regl olucam. Peki bugün yarın adet olursam sizce transfer tahmini ne gün olur? Beklediği günden önce regl olan var mıydı aranızda ??

Benim transferim ilk adet itibariyle başladı doktorum ikinci adeti beklemek istemedi. Adetin 23. Günü transfer oldu

Güzel dileklerin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim canım benim yaelimden gelenin fazlasini yapmak istiyorum çünkü bu benim son şansım olabilir inşallah tutunur ve doğru zaman budur.sevgiler

Kızlar merhaba 30 yaşındayım 3,5 yıldır evliyiz ve tüp bebek tedavisi görüyorum bende 29 nisanda yumurta toplama yapıldı 10tane kaliteli yumurta toplandı eşimin spermlerine de güçlendirmek adına piezzo denen bi işlem uygulandı az önce dr asistanı aradı yarın yani 3. Gün taze embriyo transferi yapılacakmış. Bende bu 3. Gün, 5. Gün transferini çok araştırmıştım. 5. Gündekilern tutunma olasılığı daha fazlaymış diye okudum heryerde şimdi üzüldüm ve panik oldum. 3. Günde olan var mı? Olur yani dimi?

Benim gecikti maalesef..ilaçlara başladıktan sonraki 18 ile 25 gün arasında oluyor transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…