İnşallah rabbim hepimizin kucağımıza bebeklerimizi verirBen 28 yaşındayım ilk gebeliğim kendiliğinden oldu ikizdi düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında enfeksiyon vs kötü şeyler yaşadım tekrar gebe kalmadım. İki başarısız aşılama sonrası tüp bebek denedik 4 kaliteli embriyo oluştu ikisi transfer edildi o da düşükle sonuçlandı tüp bebek merkezinde adına doktor denilen birinin hatası yüzünden ( maddi manevî hakkımızı Allah sorsun başı d ayık gitmiyor zaten) . 2 embriyoyu orda dondurduk ama bir daha asla o merkezde deneyemezdim. 1 yıl sonra başka bir merkezde denedik ilk ay opu oldum 7 olgun yumurtanın 7 su de dollendi 2 iyi kalite embriyoyu domdurduk. İkinci adette histereskopi oldum rahim içi temizlendi çizik atıldı bu ay adette ilaçlar başlandı inşallah 4 Mayıs'ta transfer olacak. Benim de tüp bebekle olan gebeliğimde en belirgin belirtim meme başı hassasiyeti koyulaşmasi ve kasıklarda nabız atar gibi pıt pıt hisleriydi. Umarım aynı belirtileri yeniden yaşar bu kez olumlu anılar biriktiririm dualarınızı bekliyorum
İlk ğüzel haber senden geldi, mayıs güzel haberlerle dolar inşallah..rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursunAllah razı olsun canım benimdarısı hepinizin başına olsun inşallah 10 günden önce belli olmaz heralde. Dış gebelik olmasın yeterki artık kaçı tutarsa aynen canım 5. Gün 2 embriyo transfer edildi ikisi de aynı kalite 4bb idi. Evet ilk haber benden oldu darısı sırayla hepinize olsun inşallah
Tabiiki devam edebilirsin..Hem bu ay transfer tecrübelerini de görmüş olursun..inşallah haziran senin için bebeğine kavuşma ayı olurBugün 2 embriyom donduruldu. Biri 8 diğeri 5 hücreli 3. gün hücre bebeklerim var artık
Transfer için 2. adeti bekleyelim dedi doktorum. Dolayısıyla Haziran’a kaldı transferim. Bu grup Mayıs transferleri içindi ama buralarda takılmaya devam edebilirim bence değil mi
Amiinn inşallah..tedavin hayırlı olsun, 3 gün kaldı..inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana ve kucağına alırsın..rabbim hepimize anne olmayı nasip etsinMerhaba,bende dün gittim kontrole ve 3 Mayıs dedi doktorum.Ben Bahçeci Fulyada Prof.Dr.Remzi Abali hocaya gidiyorum.İnsallah hakkımızda hayırlısı olsun. Bu benim ilk tüp bebek denemem.daha önce kimyasal bir gebelik yaşadım.Dua etsin herkes birbirine Rabbım hayırlısını versin hepimize,kimsenin kucağı boş kalmasın.
Çok iyi..Hadi hayırlısıyla sırada pozitifi görmek var..inşallah sıkıntı olmaz ve güzel bir transfer olur, bebişin sıkıca tutunur sanaKızlar 19 yumurtadan 14ü döllendi bunlardan 5 tanesi 5. Gün embriyosu olarak 3 tanesi 6. Gün gelişimini tamamlayıp 4bc kalitede toplam 8tanesi donduruldu salıda ilk kontrolüm var eğer her şey normal ise transfer sürecine başlıycaz dua edin çok heyecanlıyım
Çoook teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun, çooookk sevindim..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..darısı bizim başımıza
Heyecan olması gayet normal ve elinden geleni yapmalısın tutulması için..dengeli beslenme önemli, paketli gıdalardan tüketmemeye ve kafein almamaya çalış..ayrıca temizlikte kullanılan kimyasallarfan uzak durmakta fayda var..antioksidan içeren besinler tüketmek stresin vücuda verdiği zararı azaltır..çok stresli bir yapın varsa kafanı boşaltmak için daha önce hiç yapmadığın ve hoşlanacağın bir hobi iyi gelebilir..gerisi de Allahın takdiri..Allah en güzel zamanda nasip edecektir anne olmayı..inşallah o zaman bu zamandırAynı günmüş transferimiz.siz hangi merkezdesiniz peki?Ben çok heyecanlıyım stresliyim.Benim 3adet 3.ün embriyosu dondurulmustu.ve 2si transfer edilecek diğeri de çözdürülüp 5.güne ulaşacak mi diye bakılacak.yani elimde hiç kalmama ihtimali var eğer ki bu tutmazsa.benden 13yumurta toplandı ama kala kala sadece 3ü 3.gün donduruldu.bu arada yaşım 42 ve ilk deneme.kendimi olumsuza da hazırlamam gerek ama nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. inşallah güzel haberlerimizi beraber paylaşırız buradan.Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Aminnn canım benimİlk ğüzel haber senden geldi, mayıs güzel haberlerle dolar inşallah..rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun
Ayy canım ya Allah razı olsun güzel duaların için amin aminÇok iyi..Hadi hayırlısıyla sırada pozitifi görmek var..inşallah sıkıntı olmaz ve güzel bir transfer olur, bebişin sıkıca tutunur sana
Amin canim insallahTabiiki devam edebilirsin..Hem bu ay transfer tecrübelerini de görmüş olursun..inşallah haziran senin için bebeğine kavuşma ayı olur
Benim transferim ilk adet itibariyle başladı doktorum ikinci adeti beklemek istemedi. Adetin 23. Günü transfer olduKızlar ben opudan 5 gün sonra regl olmuştum. Doktorum ikinci adetinde başlayalım dedi. Şimdi mayıs ayındakilerden bekliyordum . Normalde mayısın 10u gibi regl olacaktım. Ama karnım çok şişti ağrı girdi kasıklarıma sanırım regl olucam. Peki bugün yarın adet olursam sizce transfer tahmini ne gün olur? Beklediği günden önce regl olan var mıydı aranızda ??
Adetin ilk gününden itibaren mi 23 yoksa son gününden mi sayılıyorBenim transferim ilk adet itibariyle başladı doktorum ikinci adeti beklemek istemedi. Adetin 23. Günü transfer oldu
Heyecan olması gayet normal ve elinden geleni yapmalısın tutulması için..dengeli beslenme önemli, paketli gıdalardan tüketmemeye ve kafein almamaya çalış..ayrıca temizlikte kullanılan kimyasallarfan uzak durmakta fayda var..antioksidan içeren besinler tüketmek stresin vücuda verdiği zararı azaltır..çok stresli bir yapın varsa kafanı boşaltmak için daha önce hiç yapmadığın ve hoşlanacağın bir hobi iyi gelebilir..gerisi de Allahın takdiri..Allah en güzel zamanda nasip edecektir anne olmayı..inşallah o zaman bu zamandır
Hayırlısı olsun inşallahKızlar sonucum belli oldu 12. Gün değerim 427 hamileyiminşallah sağlıkla ilerler
İlk gununden itibarenAdetin ilk gününden itibaren mi 23 yoksa son gününden mi sayılıyor
Aminnn inşallah çok teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallahdarısı bizim basimiza olsun AMİİNN
Benim gecikti maalesef..ilaçlara başladıktan sonraki 18 ile 25 gün arasında oluyor transferKızlar ben opudan 5 gün sonra regl olmuştum. Doktorum ikinci adetinde başlayalım dedi. Şimdi mayıs ayındakilerden bekliyordum . Normalde mayısın 10u gibi regl olacaktım. Ama karnım çok şişti ağrı girdi kasıklarıma sanırım regl olucam. Peki bugün yarın adet olursam sizce transfer tahmini ne gün olur? Beklediği günden önce regl olan var mıydı aranızda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?