33günaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33günaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Haklısın, bazı zamanlar çok içime sıkıntı çöküyor mesela akşam öyleydim. Ama doğru biz elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakıcaz birşey yapamıyoruz çünkü. Hayırlısı olsun artıkEvett orası ağrıyor belkide rahmin o taraftadır seninde genişlediği için ağrıyordur dün bir arkadaş yazmıştı burada çok doğru söyledi içimizde bir şeyler oluyor fakat biz bilemeyiz ne olduğunu rabbimin takdiri ilahisi üstümüze düşeni yapıp allaha bırakıcaz üzme kendini lütfen
Benim bugün 10. Günüm. 8. Gün kan vermiştim doktor pazar yani 12. Gün kan ver dedi. Bende çocuğumda hiç böyle olmamıştım, şimdi çok farklı yerlerim ağrıyor buda endişelendiriyorKızlar bugün normalde regl günümdu benim hafif agrim oluyor regl öncesi yoklama sancıları olurya öyle kızımda hiç böyle olmamıştı her gebelik kendi içinde bile değişiyorken kişiden kişiye daha çok değişir. Hepimizin fizyolojisi farklı kendinizi en iyi siz bilirsiniz I iyikiamaiyiki canım senin kaçıncı günün bugün doktorun ne zaman gel dedi?
Bendede aynı canim gönlünü ferah tutmaya çalış hepsi farkli işte ben kızımda hissetmemiştim bile bişey testte çıkmasa hamile olduğuma inanmazdim. Ama bu sefer farklı çok ilaçta kullanıyoruz ondanda olabilir.Benim bugün 10. Günüm. 8. Gün kan vermiştim doktor pazar yani 12. Gün kan ver dedi. Bende çocuğumda hiç böyle olmamıştım, şimdi çok farklı yerlerim ağrıyor buda endişelendiriyor
Aaa benimde öyleydi, hatta başka birşey için kan vermeye gittim hamile olduğumu öğrendim ne ara oldu nasıl oldu hiç anlamamıştıktabi o zamanlar yaşım 24tü şimdi 36. İlaçlardan mı neden bilmiyorum iyice karıştı. Daha önce dış gebelik geçirmemiş olsam bu kadar kafama takmazdım ama ağrıyan yer aynı yer olunca endişem oluyor ister istemezBendede aynı canim gönlünü ferah tutmaya çalış hepsi farkli işte ben kızımda hissetmemiştim bile bişey testte çıkmasa hamile olduğuma inanmazdim. Ama bu sefer farklı çok ilaçta kullanıyoruz ondanda olabilir.
Zaten o yüzden insan kendini dinliyor hep daha önce yaşadım yine olur mu kaygısı var. 12. Gün testinizfen sonucuna göre az çok bişeyler belli olur diye düşünüyorum sonrasında da zaten kese için bekleyeceksiniz en azından bu sürede olumsuz düşünmelim ki çağırmayalim ben olumlama ya çok inanan bir insanım. Daha tedaviye başlamadan önce hep tutacak diye yön verdim hayatıma işimi bıraktım evde iki çocuğuma bakacağım dedim. İnşallah dış gebelik değil bu zaten bizim dışarıdan görebileceğimiz bişey değil ki doktorlar bile bazen çok geç keseyi göremeyince anlıyor.Aaa benimde öyleydi, hatta başka birşey için kan vermeye gittim hamile olduğumu öğrendim ne ara oldu nasıl oldu hiç anlamamıştıktabi o zamanlar yaşım 24tü şimdi 36. İlaçlardan mı neden bilmiyorum iyice karıştı. Daha önce dış gebelik geçirmemiş olsam bu kadar kafama takmazdım ama ağrıyan yer aynı yer olunca endişem oluyor ister istemez
Benim arkadaşlarımın ikisinde hamileliği boyunca mide yanması olmuştu. İnşallah tutunur bebisin üzülme moralini yüksek tut. Şimdiden sonrası takdiri ilahi.Bugün 6.gnm transfer olalı mide yanması dışında hiç ama hiç belirtim yok iyice ümitsizliğe kapıldım bir an önce pazartesi olsun bu var ya da yok seyinden kurtulayım ya
Yumurta toplamada anestezi paketin içindeydi ekstra ücret almadılar.Bakalım bende ne kadar isticekler yumurta toplamada anestezide ücretlimi
İyiyim canım çok teşekkür ederim. Bebek de iyi. Kanama kese dışında olmuş. Benim büyük bir kistim vardı transfer yaparken de bebeğe zararı olmayan bir yerde demişlerdi. Gece alttan muayene yaptılar o kist yok kistin olduğu yerde hafif kanama varmış sanırım kisti attı vücud. Öyle olabilir dedi doktorlar.Karamm35 canım iyi misin, merak ettim seni
Bende merak ettim umarım iyidirKaramm35 canım iyi misin, merak ettim seni
Çok iyi gözün aydın canımİyiyim canım çok teşekkür ederim. Bebek de iyi. Kanama kese dışında olmuş. Benim büyük bir kistim vardı transfer yaparken de bebeğe zararı olmayan bir yerde demişlerdi. Gece alttan muayene yaptılar o kist yok kistin olduğu yerde hafif kanama varmış sanırım kisti attı vücud. Öyle olabilir dedi doktorlar.
İyiyim canım teşekkür ederim. O pıhtıyı görünce benim bütün moralim gitti elim ayağım boşaldı. Serçe parmağım kadar var hastaneden gelince iyice baktım fitil parçası değil zaten fitil parçasından çok büyüktü.Bende merak ettim umarım iyidir
Sağol canım. Kendimi o kadar bitkin ve yorgun hissediyorum ki hasta gibiyim resmen bugün yataktan çıkamam herhalde. Psikoloji insanı nasıl bu kadar etkiliyormuş şaşkınım.Çok iyi gözün aydın canım
merhaba test yaptırırdınız mı ben sabah yaptırdım çıkmadı henüz. aynı gündü transferimiz merak ettim. bugüne kadar çok stres yapmadım oluyorsa olur olmazsa olmaz diye ama bastırmışım galiba çok heyecanlıyım şu an .
Çok teşekkür ederim.. Sanırım yapısal olarak bazı kadınlar daha hassas oluyor, annem mesela hayatımda adet ağrısı çektiğimi bilmem der, annanem ise yatak döşek yatarmış :) ben demek ki annaneme çekmişimmAnladım kuzum geçmiş olsun ameliyatların için haklısın rahim hassas bişi bende hep adetlerimde ağrı çekerim hele 2.günleri dayanmak çok zor oluyor doktorum polikistik over dan dolayı dedi bana ama ilişkide bende acı çekiyorum arasıra adet yaklaştığı zamanlar hele canım çok yanıyor bide yumurta çatlarken ilişki yaşadığımda ilişki aşırı zor oluyor çok kıvranıyorum eşim bazen acı çektiğim için korkuyor
iyi olmana çok sevindim canım çok şükürİyiyim canım çok teşekkür ederim. Bebek de iyi. Kanama kese dışında olmuş. Benim büyük bir kistim vardı transfer yaparken de bebeğe zararı olmayan bir yerde demişlerdi. Gece alttan muayene yaptılar o kist yok kistin olduğu yerde hafif kanama varmış sanırım kisti attı vücud. Öyle olabilir dedi doktorlar.
Çok şükür çok sevindim rahatlamanaİyiyim canım çok teşekkür ederim. Bebek de iyi. Kanama kese dışında olmuş. Benim büyük bir kistim vardı transfer yaparken de bebeğe zararı olmayan bir yerde demişlerdi. Gece alttan muayene yaptılar o kist yok kistin olduğu yerde hafif kanama varmış sanırım kisti attı vücud. Öyle olabilir dedi doktorlar.