- 14 Ocak 2020
- 1.492
- 1.627
- 83
Sizde kaç yumurta toplandı :)Tabi çok yumurta toplandiysa ağrıda duyabiliyorsun ama ben hiç derin uyuyamam bana çok iyi gelmişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde kaç yumurta toplandı :)Tabi çok yumurta toplandiysa ağrıda duyabiliyorsun ama ben hiç derin uyuyamam bana çok iyi gelmişti.
Bende 3 yumurta toplandi. Transferde doktorum anestezi onerdi nedenini sormadım bi bildiği vardır. Çünkü oransal olarak çok az kişiye anestezi yapılıyor. Bende çok hafif yapalım dedi tamam dedim. Yine o çok tatlı uykudan uyandım süperdiSizde kaç yumurta toplandı :)
Ben spinal anestezi olmuştum ama tabi sezaryen ağrısı bıçak yarası başka bisey. Genel anestezi ne güzelmiş dedim hatta uyandığımda üzülmüştüm keşke biraz daha uyusaydım diye. Dertsiz tasasız bir uyku.Tedavinin en sevdiğim kısmı yumurta toplama... Ben çok ameliyat oldum narkoza çok alışığım... Yani çok iyi birşey olmadığını biliyorum ama bana aşırı keyifli geliyor, o uyuma anı, derin ve rahat uyku... Birde uyanında ağrı sızı yok ameliyat değil ya sonuçta... :)
Doğumu mu spinal anestezi ile olmuştunuz?Ben spinal anestezi olmuştum ama tabi sezaryen ağrısı bıçak yarası başka bisey. Genel anestezi ne güzelmiş dedim hatta uyandığımda üzülmüştüm keşke biraz daha uyusaydım diye. Dertsiz tasasız bir uyku.
Evet bi tane çocuğum var şimdi ona kardeş istiyoruz inşallahDoğumu mu spinal anestezi ile olmuştunuz?
Allah bağışlasın inşallah kardeşine kavuşur :) Benimde bir sorun çıkmaz o günleri görebilirsem aslında istediğim spinal anestezi ile sezeryan. (Miyom ameliyatı olmuştum normal doğum riskli demişlerdi) Daha evvel spinal anestezi ile de alakasız bir ameliyat olmuştum aşırı rahattı, hiç ağrı yaşamadım diyebilirim. Açıkcası genel anestezi sonrası çok ağrım olur diye korkuyorum. Tavsiye eder misiniz siz?Evet bi tane çocuğum var şimdi ona kardeş istiyoruz inşallah
Doğumda genel anesteziden ziyade spinali tavsiye ederim. Benim hiç ağrım olmadı ziyarete gelen normal doğum yaptım sandi. Bir guzelligide şu dogumhanede ilk temas kendinde olman çok güzel bisey Rabbım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuAllah bağışlasın inşallah kardeşine kavuşur :) Benimde bir sorun çıkmaz o günleri görebilirsem aslında istediğim spinal anestezi ile sezeryan. (Miyom ameliyatı olmuştum normal doğum riskli demişlerdi) Daha evvel spinal anestezi ile de alakasız bir ameliyat olmuştum aşırı rahattı, hiç ağrı yaşamadım diyebilirim. Açıkcası genel anestezi sonrası çok ağrım olur diye korkuyorum. Tavsiye eder misiniz siz?
Amin inşallah, Çok teşekkür ederim, bende bu yönde düşünüyordum :)Doğumda genel anesteziden ziyade spinali tavsiye ederim. Benim hiç ağrım olmadı ziyarete gelen normal doğum yaptım sandi. Bir guzelligide şu dogumhanede ilk temas kendinde olman çok güzel bisey Rabbım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Anladım canım mahalleden birisi transferde uyutmamış çok acı cektim demişti ama sonra tutunca değdi çektiğim acıya dedi :) benimde acı eşiğim çok düşük banada yapar sanırımBende 3 yumurta toplandi. Transferde doktorum anestezi onerdi nedenini sormadım bi bildiği vardır. Çünkü oransal olarak çok az kişiye anestezi yapılıyor. Bende çok hafif yapalım dedi tamam dedim. Yine o çok tatlı uykudan uyandım süperdi
Benimde acı eşiğim çok düşük alttan muayenede bende zorlanıyorum ozamn doktorum demişti acı eşiğin düşük diye benimde anestezili olur büyük ihtimalle yoksa dayanamamBenmde transfer islemim anestesiliydi doktorm öyle tavsiye etti cnku ben alttan muayenede bile çok zorlanıyorum doktormda hiç zorlanma anestezi al dedi yani günlerce uyursun da uykunu alrsn ya öyle bir hafiflik gelior o anestezide sonra
Bence kendin teklif et madem eşiğin düşük rahat edersin. Transferde ekstra ücret alıyorlar yalnız. Battı balık yan giderAnladım canım mahalleden birisi transferde uyutmamış çok acı cektim demişti ama sonra tutunca değdi çektiğim acıya dedi :) benimde acı eşiğim çok düşük banada yapar sanırım
Transferde bende çok acı çektim... Çoğu kişi hiç birşey hissetmemiş, iki denememde de çok acılıydı. HSG çekilirkende güya ağrısız yere gittim ama acıdan bayılmıştım.Anladım canım mahalleden birisi transferde uyutmamış çok acı cektim demişti ama sonra tutunca değdi çektiğim acıya dedi :) benimde acı eşiğim çok düşük banada yapar sanırım
Aynen bende rahim filmimi anestezili oldum çok rahat uyku çekmiştim yarımsaat uyumuşum ama sanki 1 gün uyumuş gibiydim uyanınca biraz sızı hissetmiştimBen spinal anestezi olmuştum ama tabi sezaryen ağrısı bıçak yarası başka bisey. Genel anestezi ne güzelmiş dedim hatta uyandığımda üzülmüştüm keşke biraz daha uyusaydım diye. Dertsiz tasasız bir uyku.
Yapcak birşey yok zaten tüp bebek için o kadar veriyoruz uyumak içinde vericez ne yapalım rahim filmimde doktor gerek yok anesteziye demişti ben korktuğum için istemiştim 2 sene önce 700 tl falandı şimdi ne kadar olmuşturBence kendin teklif et madem eşiğin düşük rahat edersin. Transferde ekstra ücret alıyorlar yalnız. Battı balık yan gider
Sanırım seninde acı eşiğin düşükTransferde bende çok acı çektim... Çoğu kişi hiç birşey hissetmemiş, iki denememde de çok acılıydı. HSG çekilirkende güya ağrısız yere gittim ama acıdan bayılmıştım.
Kızlar yarın malum transferim var. Dondurulmuş embriyolarım kaç saat önce çözülecek bilgisi olan var mı
Ben sadece anesteziye 3.500 TL verdm ama değdi mi değdi o acıyı cekmedimYapcak birşey yok zaten tüp bebek için o kadar veriyoruz uyumak içinde vericez ne yapalım rahim filmimde doktor gerek yok anesteziye demişti ben korktuğum için istemiştim 2 sene önce 700 tl falandı şimdi ne kadar olmuştur
Transfer işlemi olurkenBen sadece anesteziye 3.500 TL verdm ama değdi mi değdi o acıyı cekmedim
Ben sadece anesteziye 3.500 TL verdm ama değdi mi değdi o acıyı cekmedim
Ayy şimdi bile ne kadar artmıştır ben anestesiz yaptırırsam korkudan bayılır kalırım zatenBen sadece anesteziye 3.500 TL verdm ama değdi mi değdi o acıyı cekmedim
5 gün önce verdim bende korktgm için verdm eşim de saolsn itiraz etmediAyy şimdi bile ne kadar artmıştır ben anestesiz yaptırırsam korkudan bayılır kalırım zaten