Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen sene yaşadım gayet guzel ılerlıyor beta kesede gözükmüştü ama 7ncı haftada bebek yoktu ıçı boştu kurtaj dedı ben ılaç la düşük yaptım ama önermem kürtaj daha ıyıymış o yaşadıklarımı yaşamazmışımArkadaşlar boş gebeliği anlamanın bir yolu var mı. Beta hcg yine normalde olduğu gibi 2ye katlanarak artıyor değil mi. Bilen yaşayan var mi
Benim eşimde acı çekmemi istemez zor gerçekten dayanamıyor insan5 gün önce verdim bende korktgm için verdm eşim de saolsn itiraz etmedi
Bakalım bende ne kadar isticekler yumurta toplamada anestezide ücretlimiBende 1000 TL istediler anesteziye. 15 dakika uyudum düşük doz verdiler.
Aslında söz konusu rahim olunca hep çok ağrı yaşadım, adetlerim genç kızlığımdan beri ağrılı geçti, ilişki sırasında ağrı duydum hep, rahim ameliyatı oldum 2 kere, bir tanesinde bir fitil yaptılar rahim ağzının açılması için biraz ağrın olabilir dediler, resmen ruhumu teslim ettim :))) Hsg zaten anlattım, transfer öyle...Sanırım seninde acı eşiğin düşük
Benim de 15 mayis transferimBenimde 15 Mayıs aklıma gelmedi değil ama kendimi durdurdum demekki belirti zamanlarimiz gelmemiş hayırlısı ile gecseydi su gunler
Beta degeri için bir bilgim yok ama tek embriyo transferinde ikiz olma ihtimali olabiliyormus, tek yumurta ikizi belki normal bir şekilde yükselmiştir, belki bebis kendine kardeş yapmıştırKızlar tekrar merhaba herkese, benim 12. Gün değerim 730 çıkmıştı, bugün 14. Gün tekrarladım testi 2132 çıktı oldukça iyi yükselmiş, tek embriyo transfer edilmişti ama acaba ikiz olma ihtimali var mı değerin yüksek olmasından dolayı merak ettim.
Evet canın anestezi ile oluyor. Pit uykuya daliyosun benim ilk anestezim bu işlemde olmuştu. Ama işlem kısa sürüyor, sonrasında iyilesmen de uzun sürmüyor. Hastanede de 1-2 saat dinlendiriyorlar, yemek yemeni istiyorlar, kendine gelince taburcu ediyorlar aynı gün1 haftadır aşırı kafayı taktım stres yaptım kesin ondandır kasıklarıma ağrı girip duruyor adet olmaya zorluyor vucudum biran önce olsamda tüp bebek sürecine girebilsem biliyorum kolay süreç değil ondanda endişeliyelim moralimi yüksek tutabilirmiyim tutatimazmıyım diye bide bişi sorabilirmiyim yumurta toplamayı anestezili mi yapıyor?
Anestezi ile olanı da gördüm bir kez ama genel olarak anestezi vermiyorlar. Zaten pek ağrılı bir işlem değil alttan muayene gibi biseyCevabın için çok teşekkür ederim :) peki transfer de anestezili mi oluyor
Ben yanıma yedek çamaşır almıştım sadece ama ona bile gerek olmadı. Zaten 1 saat kadar yatırıp sonra taburcu ediyorlar. Pek bisey almana gerek yok yani :)Kızlar yarın sabah transfere gideceğim ya yanımda ne götüreyim tavsiyeleriniz neler
Cvp verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Bende öyle yapayım. Heyecandan uyku tutmadı.Ben yanıma yedek çamaşır almıştım sadece ama ona bile gerek olmadı. Zaten 1 saat kadar yatırıp sonra taburcu ediyorlar. Pek bisey almana gerek yok yani :)
Yani bu neden oluyorki, benim birde orası şiş sol tarafıma göre benim sanırım yine olmucak zaten tam sevinemedim beta değerine içimde hep birşey varTamam benimde yumurtalığımda ağrı benim rahmim sağa yatık tam kasık değil yani
Bugün tekrar ver beta bak bakalım artışa geçmiş mi ben bu gece yarım yamalak uyudum hep ağrıdo hamile arkadaşlarım çok normal olduğunu söylediler keza dediğim gibi hemşiremde şişlik sana öyle geliyor olabilir mi dış gebelik olsa bile gözle anlaşılabilir bir şey değil ki oYani bu neden oluyorki, benim birde orası şiş sol tarafıma göre benim sanırım yine olmucak zaten tam sevinemedim beta değerine içimde hep birşey var
Bu arada akıntın geçti mi ben kalçadan iğneye dönünce geçti benim vucudum 100mg progestron istiyormuşYani bu neden oluyorki, benim birde orası şiş sol tarafıma göre benim sanırım yine olmucak zaten tam sevinemedim beta değerine içimde hep birşey var
Bende az uyudum akşam baya ağrıdı, dış gebelik evet belli olmuyor ama içten ağrıdığı için bunda da öyle o yüzden korkuyorum. Onda da sağ kısmımda değişik bir ağrı vardı artış önemli bakalım ne çıkıcak. Hatta sana ağrıyan yerimin resmini çektim atayım seninde orası mı ağrıyorBugün tekrar ver beta bak bakalım artışa geçmiş mi ben bu gece yarım yamalak uyudum hep ağrıdo hamile arkadaşlarım çok normal olduğunu söylediler keza dediğim gibi hemşiremde şişlik sana öyle geliyor olabilir mi dış gebelik olsa bile gözle anlaşılabilir bir şey değil ki o
Biraz var bazen kahverengi akıntı bazenBu arada akıntın geçti mi ben kalçadan iğneye dönünce geçti benim vucudum 100mg progestron istiyormuş
Evett orası ağrıyor belkide rahmin o taraftadır seninde genişlediği için ağrıyordur dün bir arkadaş yazmıştı burada çok doğru söyledi içimizde bir şeyler oluyor fakat biz bilemeyiz ne olduğunu rabbimin takdiri ilahisi üstümüze düşeni yapıp allaha bırakıcaz üzme kendini lütfenBende az uyudum akşam baya ağrıdı, dış gebelik evet belli olmuyor ama içten ağrıdığı için bunda da öyle o yüzden korkuyorum. Onda da sağ kısmımda değişik bir ağrı vardı artış önemli bakalım ne çıkıcak. Hatta sana ağrıyan yerimin resmini çektim atayım seninde orası mı ağrıyor
Anladım kuzum geçmiş olsun ameliyatların için haklısın rahim hassas bişi bende hep adetlerimde ağrı çekerim hele 2.günleri dayanmak çok zor oluyor doktorum polikistik over dan dolayı dedi bana ama ilişkide bende acı çekiyorum arasıra adet yaklaştığı zamanlar hele canım çok yanıyor bide yumurta çatlarken ilişki yaşadığımda ilişki aşırı zor oluyor çok kıvranıyorum eşim bazen acı çektiğim için korkuyorAslında söz konusu rahim olunca hep çok ağrı yaşadım, adetlerim genç kızlığımdan beri ağrılı geçti, ilişki sırasında ağrı duydum hep, rahim ameliyatı oldum 2 kere, bir tanesinde bir fitil yaptılar rahim ağzının açılması için biraz ağrın olabilir dediler, resmen ruhumu teslim ettim :))) Hsg zaten anlattım, transfer öyle...
Ama başka konularda dayanıklıyımdır, farklı ameliyatlarım oldu 2-3 gün sonra toparlanıp işe gittim. Bende kendimi çözemiyorum, süprizlerle doluyum :))
Benim acı eşiğim çok düşük alttan muayene olurken bile zor oluyor ben sanırım anestezili isterim transferde de inşallah yaparAnestezi ile olanı da gördüm bir kez ama genel olarak anestezi vermiyorlar. Zaten pek ağrılı bir işlem değil alttan muayene gibi bisey