• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar yarın sabah transfere gideceğim ya yanımda ne götüreyim tavsiyeleriniz neler

Arkadaşlar boş gebeliği anlamanın bir yolu var mı. Beta hcg yine normalde olduğu gibi 2ye katlanarak artıyor değil mi. Bilen yaşayan var mi
Ben geçen sene yaşadım gayet guzel ılerlıyor beta kesede gözükmüştü ama 7ncı haftada bebek yoktu ıçı boştu kurtaj dedı ben ılaç la düşük yaptım ama önermem kürtaj daha ıyıymış o yaşadıklarımı yaşamazmışım😔

Sanırım seninde acı eşiğin düşük
Aslında söz konusu rahim olunca hep çok ağrı yaşadım, adetlerim genç kızlığımdan beri ağrılı geçti, ilişki sırasında ağrı duydum hep, rahim ameliyatı oldum 2 kere, bir tanesinde bir fitil yaptılar rahim ağzının açılması için biraz ağrın olabilir dediler, resmen ruhumu teslim ettim :))) Hsg zaten anlattım, transfer öyle...
Ama başka konularda dayanıklıyımdır, farklı ameliyatlarım oldu 2-3 gün sonra toparlanıp işe gittim. Bende kendimi çözemiyorum, süprizlerle doluyum :))

Kızlar tekrar merhaba herkese, benim 12. Gün değerim 730 çıkmıştı, bugün 14. Gün tekrarladım testi 2132 çıktı 🫣 oldukça iyi yükselmiş, tek embriyo transfer edilmişti ama acaba ikiz olma ihtimali var mı değerin yüksek olmasından dolayı merak ettim.
Beta degeri için bir bilgim yok ama tek embriyo transferinde ikiz olma ihtimali olabiliyormus, tek yumurta ikizi 😊 belki normal bir şekilde yükselmiştir, belki bebis kendine kardeş yapmıştır 🙈😄

1 haftadır aşırı kafayı taktım stres yaptım kesin ondandır kasıklarıma ağrı girip duruyor adet olmaya zorluyor vucudum 🥺 biran önce olsamda tüp bebek sürecine girebilsem biliyorum kolay süreç değil ondanda endişeliyelim moralimi yüksek tutabilirmiyim tutatimazmıyım diye bide bişi sorabilirmiyim yumurta toplamayı anestezili mi yapıyor?
Evet canın anestezi ile oluyor. Pit uykuya daliyosun 🙈 benim ilk anestezim bu işlemde olmuştu. Ama işlem kısa sürüyor, sonrasında iyilesmen de uzun sürmüyor. Hastanede de 1-2 saat dinlendiriyorlar, yemek yemeni istiyorlar, kendine gelince taburcu ediyorlar aynı gün 😊

Yani bu neden oluyorki, benim birde orası şiş sol tarafıma göre benim sanırım yine olmucak zaten tam sevinemedim beta değerine içimde hep birşey var
Bugün tekrar ver beta bak bakalım artışa geçmiş mi ben bu gece yarım yamalak uyudum hep ağrıdo hamile arkadaşlarım çok normal olduğunu söylediler keza dediğim gibi hemşiremde şişlik sana öyle geliyor olabilir mi dış gebelik olsa bile gözle anlaşılabilir bir şey değil ki o

Bugün tekrar ver beta bak bakalım artışa geçmiş mi ben bu gece yarım yamalak uyudum hep ağrıdo hamile arkadaşlarım çok normal olduğunu söylediler keza dediğim gibi hemşiremde şişlik sana öyle geliyor olabilir mi dış gebelik olsa bile gözle anlaşılabilir bir şey değil ki o
Bende az uyudum akşam baya ağrıdı, dış gebelik evet belli olmuyor ama içten ağrıdığı için bunda da öyle o yüzden korkuyorum. Onda da sağ kısmımda değişik bir ağrı vardı artış önemli bakalım ne çıkıcak. Hatta sana ağrıyan yerimin resmini çektim atayım seninde orası mı ağrıyor

Eklentiler

• IMG_20230602_062952.jpg
    IMG_20230602_062952.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 62
Bende az uyudum akşam baya ağrıdı, dış gebelik evet belli olmuyor ama içten ağrıdığı için bunda da öyle o yüzden korkuyorum. Onda da sağ kısmımda değişik bir ağrı vardı artış önemli bakalım ne çıkıcak. Hatta sana ağrıyan yerimin resmini çektim atayım seninde orası mı ağrıyor
Evett orası ağrıyor belkide rahmin o taraftadır seninde genişlediği için ağrıyordur dün bir arkadaş yazmıştı burada çok doğru söyledi içimizde bir şeyler oluyor fakat biz bilemeyiz ne olduğunu rabbimin takdiri ilahisi üstümüze düşeni yapıp allaha bırakıcaz üzme kendini lütfen

Aslında söz konusu rahim olunca hep çok ağrı yaşadım, adetlerim genç kızlığımdan beri ağrılı geçti, ilişki sırasında ağrı duydum hep, rahim ameliyatı oldum 2 kere, bir tanesinde bir fitil yaptılar rahim ağzının açılması için biraz ağrın olabilir dediler, resmen ruhumu teslim ettim :))) Hsg zaten anlattım, transfer öyle...
Ama başka konularda dayanıklıyımdır, farklı ameliyatlarım oldu 2-3 gün sonra toparlanıp işe gittim. Bende kendimi çözemiyorum, süprizlerle doluyum :))
Anladım kuzum geçmiş olsun ameliyatların için 🙏 haklısın rahim hassas bişi bende hep adetlerimde ağrı çekerim hele 2.günleri dayanmak çok zor oluyor doktorum polikistik over dan dolayı dedi bana ama ilişkide bende acı çekiyorum arasıra adet yaklaştığı zamanlar hele canım çok yanıyor bide yumurta çatlarken ilişki yaşadığımda ilişki aşırı zor oluyor çok kıvranıyorum eşim bazen acı çektiğim için korkuyor

Back