2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Tamam benimde yumurtalığımda ağrı benim rahmim sağa yatık tam kasık değil yani

Günlük pedde beyaz yer kalmamış bu sefer kahverengi gibi rengi
Doktorum olabileceğini çok normal olduğunu söylemişti bana bundan sonra da olabilir panik olma dedi. Siz de olmayın ama mutlaka mutlaka doktorunuza haber verin. Belki bana verdiği iğneden vurmanızı ister. Mutlaka haberi olsun

Pıhtı da geldi ya çok kötüyüm.
Stres yapma lütfen ya, kanamanın çok fazla farklı sebebi var. Kahverengi olması da taze kan olmadığını gösteriyor. Kan sulandırıcı kullanmıyorsun ya artık, pıhtılı olması bu nedenledir belki... Yat dinlen ve doktoruna yaz lütfen. Tehlikeli bir durum yoksa stres yaparak kendini yorma şimdi...

Aradım zaten ama belirsiz ultrasondan bakayım dedi sabah. Ama dayanamıyorum pıhtı gelmesi beni mahvetti acile gidiyorum

Benim sanırım tansiyonum yükseliyor ikidir başım ağrıyor ve o gün kanamam oluyor. Korkuyorum. Hastaneye gidiyorum bir de ilçedeyiz yarım saat sürüyor hastane dua edin lütfen
Kanamam olduğu gün benimde gözlerim kararmıştı, yatağa kadar zor gittim kulaklarım vs çınlamaya başlamıştı. Dua ediyorum senin için, ama birşey olmayacak biliyorum. Yukarıda fitil demişler, olabilir mi? Benim sürekli geri çıkıyor, kahverengi çıkıyor, kanamam kahverengi olduğu için

Muhtemelen öyledir canım, bana da doktorum adet söktürücü verdi öyle adet gördüm
1 haftadır aşırı kafayı taktım stres yaptım kesin ondandır kasıklarıma ağrı girip duruyor adet olmaya zorluyor vucudum biran önce olsamda tüp bebek sürecine girebilsem biliyorum kolay süreç değil ondanda endişeliyelim moralimi yüksek tutabilirmiyim tutatimazmıyım diye bide bişi sorabilirmiyim yumurta toplamayı anestezili mi yapıyor?

Evet anestezili oluyor uyuduğunu anlamıyorsun bile işlem bitince yatağına alıyorlar sonra çok tatlı derin dinlendirici bir uykudan uyaniyorsun aniden

Tabi çok yumurta toplandiysa ağrıda duyabiliyorsun ama ben hiç derin uyuyamam bana çok iyi gelmişti.

Tabi çok yumurta toplandiysa ağrıda duyabiliyorsun ama ben hiç derin uyuyamam bana çok iyi gelmişti.
Tedavinin en sevdiğim kısmı yumurta toplama... Ben çok ameliyat oldum narkoza çok alışığım... Yani çok iyi birşey olmadığını biliyorum ama bana aşırı keyifli geliyor, o uyuma anı, derin ve rahat uyku... Birde uyanında ağrı sızı yok ameliyat değil ya sonuçta... :)

Bilmiyorum inşallah öyledir bu aklıma gelmemişti telaştan doktora sorarım sağol canım
yaaa canım o kadar çok şey yapıyoruz ki, aklıma direk fitil geldi, bende günde 4 kere kullanıyorum ve sürekli çamaşır değiştiriyorum da çamaşırım hep fitilden oluyor, ondan dedim olabilir bence, telaş edip tansiyonunu beter yapma sakın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…