- 15 Ekim 2022
- 2.636
- 2.873
- 63
- 44
Kuzum kan ver en doğrusu o..idrar testleri hep silik çıkıyorMerhaba, transferin kaçıncı günü? Kaçıncı gün embriyosu? Benim 24 ünde transfer oldu 3 gündür silik çıkıyo bu şekilde cumartesi kan vericem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum kan ver en doğrusu o..idrar testleri hep silik çıkıyorMerhaba, transferin kaçıncı günü? Kaçıncı gün embriyosu? Benim 24 ünde transfer oldu 3 gündür silik çıkıyo bu şekilde cumartesi kan vericem
İnşallah güzel olacak canım, bebeğin seninleSizin kaçıncı gün konuşmaları kaçırmışım yaa bende de hiç belirti falan yok başta ovitrelle etkisiyle meme ağrısı şişmesi vardı bi o da etkisi gidince gitti cumartesi tahlilim var bakalım nolcak
Aynen dikkat etmeye çalışıyorum yeme içmeye adet olsam rahatlıcam gibi çünkü 2 gündür oldum sanıp yarımsaatte 3 kere wc ye gidiyorum ama şeffaf akıntımdan başka bişi yokYapma o zaman akışına bırak kafanı dağıtmaya çalış.tüp bebekte önce yumurtalar toplanacak yemeklerine şimdiden dikkat et ve bol moral lütfen
AminnnAnladım hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Bugun aradım doktoru 1 gün daha bekle kan yaptır dedi negatifse söktürücü veririm dedi yada bekleyelim adet olmanı dedi oda dedi kafaya çok taktığından gecikmiş olabilir dediCanım geciktiysen doktoruna başvur zaten o sana test yapar ultrasonla bakar ve adet söktürücü verir..ben de transfer hazırlığına başlamadan 15 gün gecikmiştim
Kuzum bi acile git istersenBenim sağ yumurtalık bölgem hafif şiş ya birde orası çok ağrıyor. Alt kasık bölgesi değil biraz yukarısı yumurtalık tarafı korkuyorum ya hiç iyi hissetmiyorum şuan
Muhtemelen öyledir canım, bana da doktorum adet söktürücü verdi öyle adet gördümBugun aradım doktoru 1 gün daha bekle kan yaptır dedi negatifse söktürücü veririm dedi yada bekleyelim adet olmanı dedi oda dedi kafaya çok taktığından gecikmiş olabilir dedi
Amin canım inşallah ben de cumartesi alıcam bebişlerimiAmin inşallah canım senin de bebeğin sana sımsıkı tutunsun
Çok doğru söylediniz akışına bırakmam lazımBen düşünmüyorum hiç herşey olacağına varır düşününce artış miktarını etkileyebilecek miyiz? biz elimizden geleni yaptık içimizde bişeyler olup bitiyor göremiyoruz. Akışına bırakmak lazım bazı şeyleri nasibinizde varsa artar düzgün şekilde değerler yoksa zaten hiçbir şey yapamayız.
Canım bugün benimde tam ader günüm eğer öylese ağrı olması normalmiş benimde bugün sağ tarafım çok ağrıdı sordum ebe hemşireme rahim genişlediği için ağrın çok normal dediBenim sağ yumurtalık bölgem hafif şiş ya birde orası çok ağrıyor. Alt kasık bölgesi değil biraz yukarısı yumurtalık tarafı korkuyorum ya hiç iyi hissetmiyorum şuan
Kuzum embriyo bölünüp ikiz olabiliyor, tek yumurta ikizi hayırlısı neyse o olsun canımKızlar tekrar merhaba herkese, benim 12. Gün değerim 730 çıkmıştı, bugün 14. Gün tekrarladım testi 2132 çıktı oldukça iyi yükselmiş, tek embriyo transfer edilmişti ama acaba ikiz olma ihtimali var mı değerin yüksek olmasından dolayı merak ettim.
Çok teşekkür ederim güzel yorumların verdiğin moral için hepimiz için çok güzel olsun inşallahİnşallah güzel olacak canım, bebeğin seninle
Canım idrar testini bilmiyorum ama 5.gün embriyosu 7-8-9 günlerde yerleşme kanaması olur5.gün embriyosu için bugün geç degilmidir olsa çıkmazmıydı ☹ yada yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testinde çıkar ki
Oof of hepimiz aynı durumdayız ben de aynıyım sizle idrar testim silik çıktı. Hiçbir belirtim yok. Cumartesi kan tahlili vericem orda her şey daha net belli olacak. Sizin tahlil günü ne zaman?Benimde bugun 7 gunum dondurulmus embriyo 5 gün dayanamayip test yaptim bende erken gebelik testi belirgin silik cizgili cikti normal kaset yaptim 5 dk snra silige dondu hafif ama belli belirsz kafam cok karisti belirti olalarkta sadece gogus hassasiyeti var sizler neler hissettiniz
Bir gün birsey olmaz canım sabah erkenden alırsınKızlar progestan ampül için bugün şırınga alacaktım unutmuşum bir gün yapmasam sorun olur mu acaba ? Gidip alamam da uzak nöbetçi eczane eşimde yok.
ayy evet ben ben :)Aynı şeyleri yaşıyormuşuz Eşime soruyorum bende sürekli sıcak mı oldu diye. Bazen gün içinde de ayaklarım üşüyor iyice dengemiz şaştı
CumartesiOof of hepimiz aynı durumdayız ben de aynıyım sizle idrar testim silik çıktı. Hiçbir belirtim yok. Cumartesi kan tahlili vericem orda her şey daha net belli olacak. Sizin tahlil günü ne zaman?