Evet kullanıyorum benprolutex iğneyi kullanan var mı kızlar
karında kasıklarda ateşlenme felan yapıyor mu peki, onun bir etkisi var mı ki acaba, tutunmasına yardımcı bir iğne diye biliyorum, benim bugün yarın önemli sanırım, tutundu tutundu, sonrasında neler olur bakalımEvet kullanıyorum ben
Amin inşallah canım senin de bebeğin sana sımsıkı tutunsunCanım sımsıkı tutunsun sana bebişin inşallahhayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah
Tabi prolutex de progestan takviyesi zaten. İçimiz dışımız progestanDediğiniz bölgelerde değil ama beni arada ateş basıyor terleme geliyor ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. İlaçlarınızı düzenli yapın da inşallah sağlıkla tutunuz bebişiniz
saatinde çok düzenliyim vallahi, sağlıkla inşallah tutunsun hepimizinDediğiniz bölgelerde değil ama beni arada ateş basıyor terleme geliyor ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. İlaçlarınızı düzenli yapın da inşallah sağlıkla tutunuz bebişiniz
ay ben hem alttan 4 kere fitil hem göbekten her akşam iğne, içim dışım :) ama bende de arada ateş basıyor ama sıcak mı ki diyorum havalarTabi prolutex de progestan takviyesi zaten. İçimiz dışımız progestan
Aynı şeyleri yaşıyormuşuzay ben hem alttan 4 kere fitil hem göbekten her akşam iğne, içim dışım :) ama bende de arada ateş basıyor ama sıcak mı ki diyorum havalar
27 :)günaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
ne kadar ayıp ya terbiyesiz. sen takılma böyle şeylere, dinleme böyle insanları. ben sırf insanlar çok konuşuyor diye çok kişiye söylemedim, moral bozmaktan başka işe yaramıyorlar bu nedir ya.Sabah sabah sinirim bozuldu ya, benim sürecimi bilen bir yakınıma söyledim değerimi bana evet hamilesin ama tüp bebekte birçok ilaç kullanıldığı için özürlü olma ihtimali var bütün testlerini yaptır dedi. Yani illa birşey söylücek insanlar ya. Gerçekten bu ilaçlar tehlikeli mi
Birde benim taze transfer oldu
benim de transferden sonra başlamıştı ya. ama benim her adet öncesi ağrımaya başlıyolar yine onun gibi, henüz bi şişme büyüme vs yok yaniValla ben daha transfer olmadım ama benim başladıprogesterona karşı çok duyarlıyım
hayır ilacı tekrarlama. benim de bir kere fitilden sonra tuvalete gidince gelmişti başımaKızlar ya az önce Progesteron fitil yapmıştım çok afedersiniz lavaboya girdiğimde iç çamaşırıma yarısından fazlası geri gelmişben şimdi tekrar yapayım mı fitil ? Saat 12 gibi yapmıştım baya da uzanmıştım yatakta ama böyle oldu şuan saat 13.30 bi kez daha mı kullansam
Çok şükür iyiyim canım çok sağol içim rahatladı hastaneyi aradım regli oldum diye ptesiye randevu verdiler bakalım inşallah haziranda bekleyen herkes güzel sonuçlar alsınCanım nasılsın, iyisin inşallah şimdi..tüp bebek ilaçlarını bıraktıktan sonraki 10 günde regl olursun..bazan geçebiliyor da..zaten reglinin 2.günü gideceksin muayeneye ultrasonla bakacak doktorun, sonra kana da bakacak öyle başlayacaksın..ben her tüp bebekten sonra döngü tarihleri değişti endişelenme normal bir durum..ben de mayısta transfer beklerken hazirana kaldım canımhayırlısıyla pozitif oluruz inşallah
öyle tabi allah verip de yolculuğunu göstermesin. acısını vermesin kaç çocuğu plan insanlar bir anda çocuksuz kaldı acısı içlerinde Allahım onlara da yardım etsin. Tabii ki ne kadar böyle düşünsek de insan istiyor. kötü düşünmeyin ben gerçekten hep olumsuz düşünüyordum o çok yıpratıyor . Pes etmeyin ama kafanıza da takmayın. Bazılarının ilk denemede oluyor bazılarının benim gibi uzun sürüyor . Hoş 7 nci tüp bebek denemesinde çocuk sahibi olan da gördüm. inşallah siz ilk seferde sağlıkla kucağınıza alırsınız.Hahahah bizde o kafadayız inanın. Sizin yine şükür bir evladınız var :) biz üç yıllık evliyiz evlendiğimiz günden beri istiyoruz olmadı. Diyoruz olmazsa oturur paramızı yeriz yurt dışı tatillerine giderizinsan üzülüyor tabi ama ne dertler var diye düşününce kendine geliyor insan. Hele depremden sonra ne zaman bir şeye üzülecek olsam insanlar neler kaybetti buda bir şey mi diyorum. :) Nerden geldim bu konuya Allah bir daha yaşatmasın.
Lütfen böyle düşünmeyin. Sizin bu duygularınızın hepsini yaşadım. aylarca ağlayıp kendime de eşime de hayatı zindan ettim. Hamile kedileri görünce bile ağlardım kedi bile doğuyor ben doğuramıyorumdiyr. Kan testi vermeye korkuyordum negatif çıkacak yine diye. Allah sonunda nasip etti. şimdi kardeşi olsun diye tedaviye başladık bu günleri unutmuşum sizleri okuyunca tekrar gidiyorum eski günlere. inşallah olacak şimdi olmazsa sonra olur üzülmeyin. kaçıncı denemeniz? çok uzun süredir mi tedavi görüyorsunuz? Benim en son oğlum için tedavi de rahime çizik atılmıştı ondan mı bilmiyorum yoksa tutacağı vardı da o zamana mı denk geldi. ondan sonra tuttu.Ben bugün tekrar tahlil yaptırdım arkadaşlar, yine kıçımın üzerine oturdum.812 den 1010 a yükselmiş 4 günde Olmadı yani. Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum. Uyuşturucu müptelası alkolik yada sağlıksız koşullarda yaşayan kadınlara veren Rabbim. Neden bana anneliği layık görmüyor bilmiyorum. Çocuk kıymeti bilmeyen insanlar doğurup doğurup sokağa atarken biz böyle kucağı boş kalıyoruz.
39günaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Ya tovbe tovbe defol kendısı özürlü o kışının bence sen bolver o cahıllerı banada kendınızınmı oluyor demıştı bırılerı 10sene once neler var neler ya normal hamıle kalanlardan bı farkı yokkı bızımde sadece hormonları dışardan alıyoruz allahtan hıç bışey olmaz sen üzme kendını bana bırı botle dese artık küfür ederım hıç çekınmem bakmayın şu mılletın lafınaSabah sabah sinirim bozuldu ya, benim sürecimi bilen bir yakınıma söyledim değerimi bana evet hamilesin ama tüp bebekte birçok ilaç kullanıldığı için özürlü olma ihtimali var bütün testlerini yaptır dedi. Yani illa birşey söylücek insanlar ya. Gerçekten bu ilaçlar tehlikeli mi
Birde benim taze transfer oldu
Tek embriyo bölünmüş ve ikiz olabilirKızlar tekrar merhaba herkese, benim 12. Gün değerim 730 çıkmıştı, bugün 14. Gün tekrarladım testi 2132 çıktıoldukça iyi yükselmiş, tek embriyo transfer edilmişti ama acaba ikiz olma ihtimali var mı değerin yüksek olmasından dolayı merak ettim.
Ya allahım ya ne negatıfı ıdrarda bıde dıyorsunuz sınır oluyorum bunları okuyunca transferde doktor stresten uzak ılaçlara aksatma beslenmeye dıkkat demedımı?? Nıye kendınıze bunu yapıyorsunuz strese sokuyor olucagı varsada aglayıp zırplayıp engel oluyorsunuz acaba dıyorum sız hıç agrı çekmıyorsunuz ılaçlar bedavamı neden bu stres bı bekleyı barı 10gun olsun kan verın bakın guzel haber alıcaksınız ay hormonlardan sınırler bozuk bıraz sabr dılıyorum sızeTransferle birlikte 7. Günğm negatif gördüm idrarda bide aşırı duygusal dalgalanmam var sürekli ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?