- 23 Şubat 2018
- 110
- 157
- 103
- 40
Allah korusun. Bence hiiiç sorunsuz çok güzel bir gebelik olacak seninki, öyle hissediyorum benAllah razı olsun canım benimdarısı hepinizin başına olsun inşallah 10 günden önce belli olmaz heralde. Dış gebelik olmasın yeterki artık kaçı tutarsa aynen canım 5. Gün 2 embriyo transfer edildi ikisi de aynı kalite 4bb idi. Evet ilk haber benden oldu darısı sırayla hepinize olsun inşallah
Canım hergun ceviz, yumurta, yoğurt, peynir, zeytin, sebze, meyve yedim. bunları asla ihmal etmedim. Onun dışında her zaman evde ne yemek oluyorsa onlari yedim. Duş alma işine gelince ben ilk duşumu 4. Ya da 5. Günde aldım. Ilık suyla ayakta olacak şekilde duş alınıyor. Namazlarımı oturarak kıldım. Daha doğrusu sadece secdeye gitme kısmında sandalyeye oturuyordum. Evin içinde mutlaka dolaşıyordum. Doktorum rahme kan gitmesi gerektiğini bu nedenle sürekli yatmamam gerektiğini söylemişti. Ev işi hiç yapmadım. Hatirladiklarim bunlarOpu dan Transfere kadar ve transfer sonrasi nasıl beslendiniz.opu sonrası aynı gün dus aldınız mı
Tabiki ben de Nisan'da transfer oldum ona bakarsanBugün 2 embriyom donduruldu. Biri 8 diğeri 5 hücreli 3. gün hücre bebeklerim var artık
Transfer için 2. adeti bekleyelim dedi doktorum. Dolayısıyla Haziran’a kaldı transferim. Bu grup Mayıs transferleri içindi ama buralarda takılmaya devam edebilirim bence değil mi
İnşallah canım benimAllah korusun. Bence hiiiç sorunsuz çok güzel bir gebelik olacak seninki, öyle hissediyorum ben
İsim vermem doğru olmaz aynı merkezde ebe olarak çalışıyorum çünküİnsallah kisa surede zahmetsiz ve saglikla istediginiz sonuca ulasirsiniz
Olumsuz deneyim yasadiginiz merkez neresiydi acaba?
Insallqh hepimiz kucağımıza aliriz sağlıklı bir sekildeHadi inşallah hayırla kucağınıza alırsınız siz de. Hepimiz belli oldukça buraya sonuçlarınızı yazalım motivasyon olur bize de inşallah
İsim vermem doğru olmaz aynı merkezde ebe olarak çalışıyorum çünkü
Merhaba,bende dün gittim kontrole ve 3 Mayıs dedi doktorum.Ben Bahçeci Fulyada Prof.Dr.Remzi Abali hocaya gidiyorum.İnsallah hakkımızda hayırlısı olsun. Bu benim ilk tüp bebek denemem.daha önce kimyasal bir gebelik yaşadım.Dua etsin herkes birbirine Rabbım hayırlısını versin hepimize,kimsenin kucağı boş kalmasın.Mayıs ayı içinde transfer günü belli olan yok mu henüz? Benim 4 mayısta
Mayıs ayı içinde transfer günü belli olan yok mu henüz? Benim 4 mayısta
Aynı günmüş transferimiz.siz hangi merkezdesiniz peki?Ben çok heyecanlıyım stresliyim.Benim 3adet 3.ün embriyosu dondurulmustu.ve 2si transfer edilecek diğeri de çözdürülüp 5.güne ulaşacak mi diye bakılacak.yani elimde hiç kalmama ihtimali var eğer ki bu tutmazsa.benden 13yumurta toplandı ama kala kala sadece 3ü 3.gün donduruldu.bu arada yaşım 42 ve ilk deneme.kendimi olumsuza da hazırlamam gerek ama nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. inşallah güzel haberlerimizi beraber paylaşırız buradan.Herkesin hakkında hayırlısı olsunBenimde 3 Mayıs'ta canım
Okul olduğu gün duş almadım Bir sonraki gün akşama doğru duş aldım ben rahatlamak için. Beslenme olarak bol protein almamız gerektiğini söylemişti doktorum yediklerimin mümkün olduğunca doğal olmasını dikkat ettim yumurtayı yoğurdu marketten almadım bol yeşillik tükettim bitki çayları içtim bu sürede opudan kaynaklı sadece gaz şişkinliği oluştu bir iki gün. Ananas avokado tükettim. Opudan 6 gün sonrada adetim geldi zaten kontrolden sonra inşallah transfer aşaması başlayacak sağlıkla kavuşalım hepimiz minnoşlara inşallahOpu dan Transfere kadar ve transfer sonrasi nasıl beslendiniz.opu sonrası aynı gün dus aldınız mı
Yaşınıza göre yumurta sayınız çok iyi ben 30 yaşındayım 2 buçuk yıldır tüp bebek sürecindeyim.En fazla 11 yumurta toplanıyor benden düşünün yani daha önce 4 kez yumurta toplattım .5 kere transfer oldum.Bu sefer embriyoları pgt ye gönderdik bir tane pgtli 5.gün embriyosu transfer edilecek.Daha önce yine tüp bebekle ikiz gebelik yaşadım ama kürtaj oldum .Siz hiç olumsuz düşünmeyin, inşallah olur hepimizinAynı günmüş transferimiz.siz hangi merkezdesiniz peki?Ben çok heyecanlıyım stresliyim.Benim 3adet 3.ün embriyosu dondurulmustu.ve 2si transfer edilecek diğeri de çözdürülüp 5.güne ulaşacak mi diye bakılacak.yani elimde hiç kalmama ihtimali var eğer ki bu tutmazsa.benden 13yumurta toplandı ama kala kala sadece 3ü 3.gün donduruldu.bu arada yaşım 42 ve ilk deneme.kendimi olumsuza da hazırlamam gerek ama nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. inşallah güzel haberlerimizi beraber paylaşırız buradan.Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Embriyo sayın çok güzel canım, hayırlı OlsunKızlar 19 yumurtadan 14ü döllendi bunlardan 5 tanesi 5. Gün embriyosu olarak 3 tanesi 6. Gün gelişimini tamamlayıp 4bc kalitede toplam 8tanesi donduruldu salıda ilk kontrolüm var eğer her şey normal ise transfer sürecine başlıycaz dua edin çok heyecanlıyım
Allah razı olsun kuzum çok sağol hepimiz için en hayırlısı olsun emeklerimiz boşa gitmesin inşallahEmbriyo sayın çok güzel canım, hayırlı Olsun
Evet yumurta fazla olmasının sebebi polikistik over sendromu demişti doktorum ve benim amh degerim 3,66 yani yasima gore yüksek bu hem avantaj hemde dezavantajmis.ben geçen sene haziranda evlendim ve yaşımdan dolayı hemen cocuk istiyordum ama Ekim ayında kimyasal oldu o da klomenleydi zaten.sonrada olmadi bende tüp bebege yöneldim ocak ayında.ben aynı zamanda hashimato hipotiroidi hastasıyım ve ilac kullaniyordum.değerlerimi yumurtlama iğneleri inanılmaz yükseltti biraz sorunlar yaşadım ama şuan ilaç dozum ayarlandı hersey normale döndü. Aslinda daha önce olacaktı transfer ama hormonlarim yüksek çıkmıştı.benimde hikayem bu inşallah mutlu sonucumu da burdan yazmak nasip olur.herkese sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip olur insallah.hakkimizda hayırlısı artık.Yaşınıza göre yumurta sayınız çok iyi ben 30 yaşındayım 2 buçuk yıldır tüp bebek sürecindeyim.En fazla 11 yumurta toplanıyor benden düşünün yani daha önce 4 kez yumurta toplattım .5 kere transfer oldum.Bu sefer embriyoları pgt ye gönderdik bir tane pgtli 5.gün embriyosu transfer edilecek.Daha önce yine tüp bebekle ikiz gebelik yaşadım ama kürtaj oldum .Siz hiç olumsuz düşünmeyin, inşallah olur hepimizinBu arada Şişli Memorial deyim bende daha öncekiler başka merkezlerde oldu
Benim de gecikti..4 gün geçti halâ tık yokarkadaşlar ben 2. adetimi bekliyorum ama gelmedi bugün 2 gün oldu, hiç bir belirti de yok ne baş ağrısı ne de karın ağrısı, düzensizlik yapması normal mi böyle gecikme yaşayan var mı ? ben kullandığım iğnelere bağladım umarım çok gecikmez
Canım hayırlı olsun, çooookk sevindim..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..darısı bizim başımızaKızlar sonucum belli oldu 12. Gün değerim 427 hamileyiminşallah sağlıkla ilerler
İnşallah çok embriyo gelişir ve oğlunun kardeşine kavuşurCnm bbm ilk gebeliğim 2 embriyo 3.gün transferiydi biri tuttu oğlum var 4 yaşında.dondyrulacak embriyom kalmamıştı.2 .kez 5.gün embriyosu 2 tane transfer oldum tutmadı dondurulacak embriyo vardı biz kesin tutar diye dondurmadık ama olmadi.simdi 3.denemem olacak bugün 7 yumurta toplandi
Amin inşallah pozitif olur, güzel bir gebelik geçirir ve bebeğini kucağına alırsınMerhaba , yasim 35 ilk defa tup bebek denedim 6 yildir evliyim 28 Nisan da embriyo transferim oldu , 10 mayis ta beta Hcg yapicam , insallah guzel sonuclar gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?