• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amin çok teşekkür ederim.Benim bu transferim adetin 21.gününe denk gelecek .5.gün embriyosu ortalama 16.-25. günler arası yapılıyor.Benim daha öncekiler ilaçlı transferdi 17. Ve 19.günlerde olmuştum
Anladım çok sağol benim daha ilaçlı mı ilaçsız mı belli değil bakalım hayırlısı olsun rabbim sana da yardım etsin inşallah 🤲

Hem sayı az hem 3. gün embriyosu, giderek umudumu kaybediyorum sanırım 😏 Biraz bakındım forumda 3. gün embriyosuyla hamile kalanlar var mı diye de pek bişey bulamadım 😕
Cnm bbm ilk gebeliğim 2 embriyo 3.gün transferiydi biri tuttu oğlum var 4 yaşında.dondyrulacak embriyom kalmamıştı.2 .kez 5.gün embriyosu 2 tane transfer oldum tutmadı dondurulacak embriyo vardı biz kesin tutar diye dondurmadık ama olmadi.simdi 3.denemem olacak bugün 7 yumurta toplandi

Gözünüz aydın. Kaçıncı deneme yaş kaç. Kaçıncı gün embriyosuydu paylaşır mısınız belirtileriniz neler oldu bu süreçte 😊
Çok teşekkür ederim 🙏☺️ 38 yaşındayım ilk denemem 5. Gün embriyosu iki adet transfer edildi☺️ belirti olarak adet belirtilerinin tipkisinin aynısını yaşadım. Fark olarak transferin 7. Günü açık pembe leke geldi birkaç saat sürdü geçti. Yerleşme kanamasiydi muhtemelen. Bir de transferin ilk üç günü sancılarım çok oldu. Hatta eşime içerde çok büyük çalışma var diyordum 😄 bir de transferden sonra 3. Gün rahim kısmında böyle kelebek kanadını çırpar gibi bir hareket hissettim yanılıyor da olabilirim bilmiyorum🫣 Tabi her kadının belirtileri farklı oluyor benimkiler bunlardı🥰

Çok teşekkür ederim 🙏☺️ 38 yaşındayım ilk denemem 5. Gün embriyosu iki adet transfer edildi☺️ belirti olarak adet belirtilerinin tipkisinin aynısını yaşadım. Fark olarak transferin 7. Günü açık pembe leke geldi birkaç saat sürdü geçti. Yerleşme kanamasiydi muhtemelen. Bir de transferin ilk üç günü sancılarım çok oldu. Hatta eşime içerde çok büyük çalışma var diyordum 😄 bir de transferden sonra 3. Gün rahim kısmında böyle kelebek kanadını çırpar gibi bir hareket hissettim yanılıyor da olabilirim bilmiyorum🫣 Tabi her kadının belirtileri farklı oluyor benimkiler bunlardı🥰
Ben 28 yaşındayım ilk gebeliğim kendiliğinden oldu ikizdi düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında enfeksiyon vs kötü şeyler yaşadım tekrar gebe kalmadım. İki başarısız aşılama sonrası tüp bebek denedik 4 kaliteli embriyo oluştu ikisi transfer edildi o da düşükle sonuçlandı tüp bebek merkezinde adına doktor denilen birinin hatası yüzünden ( maddi manevî hakkımızı Allah sorsun başı d ayık gitmiyor zaten) . 2 embriyoyu orda dondurduk ama bir daha asla o merkezde deneyemezdim. 1 yıl sonra başka bir merkezde denedik ilk ay opu oldum 7 olgun yumurtanın 7 su de dollendi 2 iyi kalite embriyoyu domdurduk. İkinci adette histereskopi oldum rahim içi temizlendi çizik atıldı bu ay adette ilaçlar başlandı inşallah 4 Mayıs'ta transfer olacak. Benim de tüp bebekle olan gebeliğimde en belirgin belirtim meme başı hassasiyeti koyulaşmasi ve kasıklarda nabız atar gibi pıt pıt hisleriydi. Umarım aynı belirtileri yeniden yaşar bu kez olumlu anılar biriktiririm dualarınızı bekliyorum 🌸🌸

Ben 28 yaşındayım ilk gebeliğim kendiliğinden oldu ikizdi düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında enfeksiyon vs kötü şeyler yaşadım tekrar gebe kalmadım. İki başarısız aşılama sonrası tüp bebek denedik 4 kaliteli embriyo oluştu ikisi transfer edildi o da düşükle sonuçlandı tüp bebek merkezinde adına doktor denilen birinin hatası yüzünden ( maddi manevî hakkımızı Allah sorsun başı d ayık gitmiyor zaten) . 2 embriyoyu orda dondurduk ama bir daha asla o merkezde deneyemezdim. 1 yıl sonra başka bir merkezde denedik ilk ay opu oldum 7 olgun yumurtanın 7 su de dollendi 2 iyi kalite embriyoyu domdurduk. İkinci adette histereskopi oldum rahim içi temizlendi çizik atıldı bu ay adette ilaçlar başlandı inşallah 4 Mayıs'ta transfer olacak. Benim de tüp bebekle olan gebeliğimde en belirgin belirtim meme başı hassasiyeti koyulaşmasi ve kasıklarda nabız atar gibi pıt pıt hisleriydi. Umarım aynı belirtileri yeniden yaşar bu kez olumlu anılar biriktiririm dualarınızı bekliyorum 🌸🌸
İnsallah kisa surede zahmetsiz ve saglikla istediginiz sonuca ulasirsiniz ❤️🙏🏻
Olumsuz deneyim yasadiginiz merkez neresiydi acaba?

Kızlar sonucum belli oldu 12. Gün değerim 427 hamileyim🤲🥰🥰🥰 inşallah sağlıkla ilerler 🤲🤲
🥳🥳🥳 cok sevindim canim. İnsallah kolaylikla nasil gectigini bile anlamadan saglikla neseyle al bebislerini kucagina (iki tane transfer oldu diye hatırladım, kaç tanesinin tuttuğu ne zaman belli oluyor bilmiyorum ama ikiz gibi düşündüm 🤗🥰)

Sanırım grubun ilk güzel haberi de senden gelmiş oldu, hepimize darın bulaşsın inşallah 😁🙏🏻🌸

Dualarım sizinle🤲 Rabbim size de, el açıp Rabbime yalvaran bütün kardeşlerime de en yakın zamanda hayırlısıyla güzel sonuçlar nasip etsin inşallah 🤲 benim göğüslerimde hiçbir değişiklik olmadı mesela. göğsun kahverengi kısmında biraz ağrı var o da kullanılan ilaclardanmis zaten. Renk değişmesi falan hiç olmadı. Dediğim gibi işte herkeste farklı gebelik belirtileri☺️

Cnm bbm ilk gebeliğim 2 embriyo 3.gün transferiydi biri tuttu oğlum var 4 yaşında.dondyrulacak embriyom kalmamıştı.2 .kez 5.gün embriyosu 2 tane transfer oldum tutmadı dondurulacak embriyo vardı biz kesin tutar diye dondurmadık ama olmadi.simdi 3.denemem olacak bugün 7 yumurta toplandi
Google üzerinden aratınca buldum 3. gün embriyosuyla hamile kalanları 😁 Rahatladı biraz içim 🤗
İnsallah bu sefer kolaylikla, yormadan sizi tutsun ❤️🙏🏻

🥳🥳🥳 cok sevindim canim. İnsallah kolaylikla nasil gectigini bile anlamadan saglikla neseyle al bebislerini kucagina (iki tane transfer oldu diye hatırladım, kaç tanesinin tuttuğu ne zaman belli oluyor bilmiyorum ama ikiz gibi düşündüm 🤗🥰)

Sanırım grubun ilk güzel haberi de senden gelmiş oldu, hepimize darın bulaşsın inşallah 😁🙏🏻🌸
Allah razı olsun canım benim 🥰 darısı hepinizin başına olsun inşallah 🤲🥰 10 günden önce belli olmaz heralde. Dış gebelik olmasın yeterki artık kaçı tutarsa😄 aynen canım 5. Gün 2 embriyo transfer edildi ikisi de aynı kalite 4bb idi. Evet ilk haber benden oldu 🤗🥰 darısı sırayla hepinize olsun inşallah 🤲🥰

Opu dan Transfere kadar ve transfer sonrasi nasıl beslendiniz.opu sonrası aynı gün dus aldınız mı

Bugün 2 embriyom donduruldu. Biri 8 diğeri 5 hücreli 3. gün hücre bebeklerim var artık 😅
Transfer için 2. adeti bekleyelim dedi doktorum. Dolayısıyla Haziran’a kaldı transferim. Bu grup Mayıs transferleri içindi ama buralarda takılmaya devam edebilirim bence değil mi 😂

Google üzerinden aratınca buldum 3. gün embriyosuyla hamile kalanları 😁 Rahatladı biraz içim 🤗
İnsallah bu sefer kolaylikla, yormadan sizi tutsun ❤️🙏🏻
Olacağı varsa her türlü oluyor canım yeterki Rabbim "Ol" desin. Sen gününe kalitesine hiç takilma bol bol dua et. Ben bu süreçte bir hatim indirdim, hergun Meryem suresi ve Fetih suresi okuyorum çektiğim zikirler de ayrı. Hem psikolojik olarak cok rahatlatıyor hem de tevekkulun artıyor. Dualara sarılın canım kızlar🤲 herbirinizin güzel haberlerini bekliyorum Allah'ın izniyle 🤲🥰

Back