2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bendeeee synı hiiiçbir belirti kalamdı suanda ne kasık ne meme ne çiş
Sizin kaçıncı gün konuşmaları kaçırmışım yaa bende de hiç belirti falan yok başta ovitrelle etkisiyle meme ağrısı şişmesi vardı bi o da etkisi gidince gitti cumartesi tahlilim var bakalım nolcak

İnşallah ya amin

Benim pozitif sonucumu almadan önce kasık aprım oldu birtek bugün 14. Günüm 2160 çıkmış değerim

Ayy sorma sorma 2165 cıkmıs duruyo demekki şükür
Gerçekten psikolojim bozuldu acaba duruyo mu acaba kalbi atacak mi devam edecek mi o geçse burdan bişey okuyorum acaba dış gebelik olabilir mi cidden çok bunaldım ne zormuş beklemek engel olamıyorum olumsuz dusuncelere kendime çok kızıyorum ...

Transferle birlikte 7. Günğm negatif gördüm idrarda bide aşırı duygusal dalgalanmam var sürekli ağlıyorum
Erken erken test yapıp moralinizi bozuyorsunuz, kuzum şimdi kanda baktırsan 10 çıkar mı bilmem, ne ara idrara geçecek de pozitif olacak..ağlama boşuna üzme bebişini test gününü bekle canım benim inşallah bebişini kucağına alacaksın

18 mayıs transferim 5. Gündü bilmiyorum kaç hafta sırf o yüzden bugün gittim kan verdim birdaha artıyomu düştümü noldu diye
Benimde öyle oldu yaklaşık 10 gün göğüs hassasiyeti dışında ağrılarım kalmamıştı ama iki gündür kasık ağrıları başladı be başım dönüyor iki gündür. Göğüslere de sadece dokununca ağrıyor.

Canim kardeşim niye özür diliyorsun biz bunun için varız, destek olucaz birbirimize..güzel haberlerle coşup sevinci artıracak, üzücü haberleri paylaşıcaz ve azalacak..şimdi sigaraya takılma..ben inanıyorum beta yükselecek kapatacak farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…