• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızımda hiç belirtim olmadı benim 3. Gün embriyosuydu test pozitif geldikten sonra başladı belirtiler.
Bende dünden beri belimde sızı başladı bilmiyorum keşke yapmasaydım test modum düşmedi değil açıkcası😞

Yorumları okuyunca şaşırıyorum ben bütün ilaçlarımı ücretli aldım. Reçete olmasına rağmen :)
Eczacı reçeteni girmemiştir ben gebe değilkende transfer önceside sağlık ocağında dahi yazdırsam polikistikover diyor bişeler diyor hekim peofestan pksapar dlan karşılıyo. Gerçi yine ödüyprum farkı 2 estrofem 2 oksapar 2 progestan yazdırdım dün hepsinin süresi dolmuştu 250 tl ödedim

Eczacı reçeteni girmemiştir ben gebe değilkende transfer önceside sağlık ocağında dahi yazdırsam polikistikover diyor bişeler diyor hekim peofestan pksapar dlan karşılıyo. Gerçi yine ödüyprum farkı 2 estrofem 2 oksapar 2 progestan yazdırdım dün hepsinin süresi dolmuştu 250 tl ödedim
Eczacımı değişeyim en iyisi ben ger gitmeye 600 filan ödüyorum en az en son 2 estraofem 1 progestan almıştım

Merhabalar dün 2. Transferim yapıldı ☺️ Bu sefer tek embriyo transferi istedik. 1. Denemede kalplerinin durması sebebiyle sonlandırılmıştı. Ancak bu transferde midem çok bulanıyor. Dünden beri. Öncekinde olmamıştı. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu sefer. Bu iğne mi yapıyor mide bulantısı kullananlarda var mı? Teşekkür ederim şimdiden ☺️☺️

Merhaba hanımlar bugün 10. Günüm
İlk günden beri gunlerim ağrılı gecti aralıklı olarak
Son 3 gün gaz karın ağrısına dönüştü afedersiniz 3 gündür sabahları uyanır uyanmaz lavaboya koşuyorum.. bununla birlikte midemde karnında göğsümde sürekli kelebekler uçuyormuş gibi hissiyat var heyecan gibi ama isteyerek yaptığım birsey değil böyle olduğunda nefesim daralıyor gibi oluyordu bacak ve bel ağrılarım belli bir saatten sonra başlıyor.. dün ilk defa sag kasığımdan genital bölgeme doğru elektrik çarpar gibi agri oldu öksürürken kasiklarimda birsey varmış gibi hissediyorum bunlara belirti denir mi bilmiyorum aranızda 1 tanesini bile yaşayan varsa lütfen yazsin ... bugün progestan iğneyi vurulmaya gidicem dönüşte test Almayı planlıyorum ama içimden sanki tutmadı gibi geliyor.. tabiki hayırlısı allahtan ümit kesilmez ama 28 yaşındayım ve psikolojik yıpranmış hissediyorum

Back