- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımda hiç belirtim olmadı benim 3. Gün embriyosuydu test pozitif geldikten sonra başladı belirtiler.Belirtiniz varmıydı peki ne belirtileriniz olmuştu
30 dan selamlargünaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
1 adet 38günaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Bende dünden beri belimde sızı başladı bilmiyorum keşke yapmasaydım test modum düşmedi değil açıkcasıKızımda hiç belirtim olmadı benim 3. Gün embriyosuydu test pozitif geldikten sonra başladı belirtiler.
29günaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Eczacı reçeteni girmemiştir ben gebe değilkende transfer önceside sağlık ocağında dahi yazdırsam polikistikover diyor bişeler diyor hekim peofestan pksapar dlan karşılıyo. Gerçi yine ödüyprum farkı 2 estrofem 2 oksapar 2 progestan yazdırdım dün hepsinin süresi dolmuştu 250 tl ödedimYorumları okuyunca şaşırıyorum ben bütün ilaçlarımı ücretli aldım. Reçete olmasına rağmen :)
27 :)günaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Eczacımı değişeyim en iyisi ben ger gitmeye 600 filan ödüyorum en az en son 2 estraofem 1 progestan almıştımEczacı reçeteni girmemiştir ben gebe değilkende transfer önceside sağlık ocağında dahi yazdırsam polikistikover diyor bişeler diyor hekim peofestan pksapar dlan karşılıyo. Gerçi yine ödüyprum farkı 2 estrofem 2 oksapar 2 progestan yazdırdım dün hepsinin süresi dolmuştu 250 tl ödedim
36günaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Merhaba canım kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı günün bugünKızlar dayanamadım bu sabahta kan verdi dün 86 yydı bu sabah 125.9 olmuş sizce iyi mi
5.gün embriyosu 9.günüm bugünMerhaba canım kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı günün bugün
36 var 1 adetgünaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Bi 30 da bendengünaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Bi 30 da benden
28günaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Bende 30:)günaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)