• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar bugün transferimin 8. Günü ben 6. Günü idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı. Dün ve bugün de yaptım hala silik çıkıyo koyulaşma olmadı😭 neden böyle kimyasal falan mıdır sizce?

Kızlar bugün transferimin 8. Günü ben 6. Günü idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı. Dün ve bugün de yaptım hala silik çıkıyo koyulaşma olmadı😭 neden böyle kimyasal falan mıdır sizce?
İdrar testlerine güvenme canım, kandaki katlanma önemli boşuna üzüyorsun kendini

Transfer günü ile birlikte 7. Günüm bugün 3. Gün çift embriyo idrar testim negatif bu şekilde olup ilerleyen günlerde pozitif gören varmı

2 gün sonra tekrar vereceksin canım normal katlanmışsa sorun yok ama 8.gün için normal bir değer az değil
Mesela 2 gün sonra 40 olsa, 4 gün sonra 80 olsa yine az değil mi acaba. Yani kesenin görünmesi için baya bir değer olması gerekiyor ama çok karışık geldi bana

En güzel 👍 ben tam bi çay ve kahve koliktim ilk zamanlar başıma ağrılar giriyordu sersem sersem dolaşıyordum kafeinsiz ne zormuş 😂 şimdi alıştım. Sadece açık çay içiyorum ve süt.
her gün alışkın olduğum kahve keyfim bir süre rafa kalktı benim de :) eğer pozitifi görür isem kahve mahve gerek yok :D

İlaçlar yapıyor göğüs ağrısı..bende çok olur dokunamam bile..belirti olmak zorunda değil canım ama genelde adet öncesi ne yaşıyorsan onları yaşıyormuşsun tekrar o yüzden belirti arama kendinde..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini 🤲🤲🤲
Aminnn🙏🏻

Back