- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.438
- 53
- 30
İnşallah İsteyen herkese versin Rabbim dua ediyorum herkese bol bolAmiin inşallah..sağlıcakla güzel bir gebeliğin olsun ve bize de nasip olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah İsteyen herkese versin Rabbim dua ediyorum herkese bol bolAmiin inşallah..sağlıcakla güzel bir gebeliğin olsun ve bize de nasip olsun inşallah
Olabilir belki ama lekelenme normal zaten kanama olsa neyse. Siz rahat olun bence artık transfer gününüz ne zamandi?Evet gerginlik yapıyor insanda. Acaba 2 kez lekelenmem oldu kirmiziya yakin onun için mi böyle yapiyorlar
bende bir tek bu ikisini ücretsiz alıyorum diğerleri ücretliYorumları okuyunca şaşırıyorum ben bütün ilaçlarımı ücretli aldım. Reçete olmasına rağmen :)
Kan verin bence böyle stres oluyorsunuz.Kızlar bugün transferimin 8. Günü ben 6. Günü idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı. Dün ve bugün de yaptım hala silik çıkıyo koyulaşma olmadı neden böyle kimyasal falan mıdır sizce?
Cumartesi günü tahlil günüm 2 günüm kaldı. Evet haklısınız daha yapmicam 2 gün sonra kan veririm artıkKan verin bence böyle stres oluyorsunuz.
İdrar testlerine güvenme canım, kandaki katlanma önemli boşuna üzüyorsun kendiniKızlar bugün transferimin 8. Günü ben 6. Günü idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı. Dün ve bugün de yaptım hala silik çıkıyo koyulaşma olmadı neden böyle kimyasal falan mıdır sizce?
İdrar testi bazen olanı bile göstermiyor ordan artışı anlamak zor en iyisi kanCumartesi günü tahlil günüm 2 günüm kaldı. Evet haklısınız daha yapmicam 2 gün sonra kan veririm artık
Çok teşekkür ederim inşallah kanda güzel haberler alırımİdrar testi bazen olanı bile göstermiyor ordan artışı anlamak zor en iyisi kan
Haklısınız valla insan dayanamıyo bakıyo aslında bakmicam diye kendimi telkin etmiştim ama yine dayanamıyorum. Bakalım kanda inşallah güzel haberler olurİdrar testlerine güvenme canım, kandaki katlanma önemli boşuna üzüyorsun kendini
Rahat olmaya çalışıyorum teşekkür ederim 16 mayis transfer günüm.Olabilir belki ama lekelenme normal zaten kanama olsa neyse. Siz rahat olun bence artık transfer gününüz ne zamandi?
Haftaya kese görülür sizin inşallahRahat olmaya çalışıyorum teşekkür ederim 16 mayis transfer günüm.
3.gun embriyo çift transfer 10. Gün kanda bile 15 çıktı idrarda çıkmadiTransfer günü ile birlikte 7. Günüm bugün 3. Gün çift embriyo idrar testim negatif bu şekilde olup ilerleyen günlerde pozitif gören varmı
Mesela 2 gün sonra 40 olsa, 4 gün sonra 80 olsa yine az değil mi acaba. Yani kesenin görünmesi için baya bir değer olması gerekiyor ama çok karışık geldi bana2 gün sonra tekrar vereceksin canım normal katlanmışsa sorun yok ama 8.gün için normal bir değer az değil
her gün alışkın olduğum kahve keyfim bir süre rafa kalktı benim de :) eğer pozitifi görür isem kahve mahve gerek yokEn güzel ben tam bi çay ve kahve koliktim ilk zamanlar başıma ağrılar giriyordu sersem sersem dolaşıyordum kafeinsiz ne zormuş şimdi alıştım. Sadece açık çay içiyorum ve süt.
Aminnnİlaçlar yapıyor göğüs ağrısı..bende çok olur dokunamam bile..belirti olmak zorunda değil canım ama genelde adet öncesi ne yaşıyorsan onları yaşıyormuşsun tekrar o yüzden belirti arama kendinde..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini
yok yemiyorum sabırla bekliyorum :)Bitter ye kuzum ama herşeyin fazlası zarar düşüncesiyle çok yeme