2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ertesi gün benim de ultrasondan baktı kanama kese içinde değil sorun yok dedi. Kanama yerini de bulamadı. Ama şimdilik sorun yok dedi.

Demek ki birebir aynı durumu yaşıyoruz. Bana da 10 gün rapor verdiler yatıyorum evde :) kan sulandırıcıları kesti, bir tek 5 günde bir işte proluton yapıyorum. Hergün de iki doz progestan dex... Onun dışında sabah akşam estrofem ve vitaminler var. Size de çok geçmiş olsun umarım bir an önce şu dönemleri atlatırız...

Aynen öyle olmuş sizin transfer gününüzle yakındık dimi öyle kalmış aklımda. Yalnız değilmişim dedim biran tabi böyle kanamalar hiç yaşanmasın bir daha inşallah. benim de öyle aynı ilaçlara devam. İki hafta sonraya randevu verdi ama ben dayanamayıp haftaya giderim herhalde. artık bebişi görelim

Yakındı sanırım evet 11 Mayıs'dı benim transfer :) benimde haftaya çarşamba randevum... Kalp atışını duyabileceğimizi söyledi doktor. Siz duyabildiniz mi? Bence haftaya giderseniz duyabilirsiniz. Benim doktorum muhtemelen üstten muayenede de duyabiliriz dedi, bakalım :)

Benim transferim de 8 mayıstı. Ben pazartesi gitmiştim üstten muayenede keseyi gördük sadece kalp atışını duymadık ama haftaya bence de duyulabilir artık. Çünkü Doktor bir sonraki gelişinde kesenin içinde bebişi de görürüz dedi ay hadi hayırlısı olsun hepimiz için heyecanlanıyor insan

Evet öyle çok heyecanlı, ben de çarşamba muayeneden sonra yazarım mutlaka gelişmeleri, umaarım kalp atışını duyabiliriz :)

Benim ilk denememdi tutmadı. Transferimin 8.günüydü regl oldum. Normal döngüme göre 1 gün önce regl oldum. Progeston fitil kullanıyordum sadece regl olmama engel olmadı progeston fitil
Doğal siklus transferi değilse fitil az gelmiş olabilir..tabii nasip de var işin içinde..bir dahaki denemeye daha deneyimli olacaksın canım ve Allahin izniyle evladına kavuşacaksın inşallah

Yok kuzum hiçbirşey olmaz hatta dozu atlasaydın yapmasaydın da birsey olmazdı merak etme..zaten vücudunda yeterince var hemen düşüşe geçmiyor progesteron, koşmaktan da birşey olmaz endişelenme..o kadarla birşey olsaydı hiçbirimiz doğmazdık korkma canım

Yok kuzum korkma koşmayla düşmez

Yok canım gayet güzel katlanmış, kimi doktor istiyor kimi iki tane görünce tamam diyor..seninki gayet güzel hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah

İlaçlar yapıyor göğüs ağrısı..bende çok olur dokunamam bile..belirti olmak zorunda değil canım ama genelde adet öncesi ne yaşıyorsan onları yaşıyormuşsun tekrar o yüzden belirti arama kendinde..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini

Amiin inşallah..sağlıcakla güzel bir gebeliğin olsun ve bize de nasip olsun inşallah

Yorumları okuyunca şaşırıyorum ben bütün ilaçlarımı ücretli aldım. Reçete olmasına rağmen :)
Bence doktorun girdiği tanıyla alakalı..gebelik giriliyor progestan preparatları ödeniyor zira kızkardeşim gebe ve onu ödüyorlar ama benimkiler ödenmiyor gebe değilim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…