Ertesi gün benim de ultrasondan baktı kanama kese içinde değil sorun yok dedi. Kanama yerini de bulamadı. Ama şimdilik sorun yok dedi.Çok geçmiş olsun. Bir neden söylemediler benimki yerleşme kanaması değil ama öyle söylediler. Olurmuş böyle riskliye dönebilir diye rapor verdi doktor evde yatacaksın dedi. Ben zaten iğneyi fazla fazla kullandığım için ekstra iğne vermedi ama sulandırıcıları kesti.
Demek ki birebir aynı durumu yaşıyoruz. Bana da 10 gün rapor verdiler yatıyorum evde :) kan sulandırıcıları kesti, bir tek 5 günde bir işte proluton yapıyorum. Hergün de iki doz progestan dex... Onun dışında sabah akşam estrofem ve vitaminler var. Size de çok geçmiş olsun umarım bir an önce şu dönemleri atlatırız...Çok geçmiş olsun. Bir neden söylemediler benimki yerleşme kanaması değil ama öyle söylediler. Olurmuş böyle riskliye dönebilir diye rapor verdi doktor evde yatacaksın dedi. Ben zaten iğneyi fazla fazla kullandığım için ekstra iğne vermedi ama sulandırıcıları kesti.
Aynen öyle olmuşDemek ki birebir aynı durumu yaşıyoruz. Bana da 10 gün rapor verdiler yatıyorum evde :) kan sulandırıcıları kesti, bir tek 5 günde bir işte proluton yapıyorum. Hergün de iki doz progestan dex... Onun dışında sabah akşam estrofem ve vitaminler var. Size de çok geçmiş olsun umarım bir an önce şu dönemleri atlatırız...
Yakındı sanırım evet 11 Mayıs'dı benim transfer :) benimde haftaya çarşamba randevum... Kalp atışını duyabileceğimizi söyledi doktor. Siz duyabildiniz mi? Bence haftaya giderseniz duyabilirsiniz. Benim doktorum muhtemelen üstten muayenede de duyabiliriz dedi, bakalım :)Aynen öyle olmuşsizin transfer gününüzle yakındık dimi öyle kalmış aklımda. Yalnız değilmişim dedim biran tabi böyle kanamalar hiç yaşanmasın bir daha inşallah. benim de öyle aynı ilaçlara devam. İki hafta sonraya randevu verdi ama ben dayanamayıp haftaya giderim herhalde. artık bebişi görelim
İnşallah öyledir. Teşekkür ederimBence gerilmeyin hiç her doktor farklı kimisi daha tedbirli garanticidir. Değerleriniz daha ultrasona müsait olmadığından kontrollü bakalım demişlerdir siz panik yapmayın bebişi üzmeyin
Benim transferim de 8 mayıstı. Ben pazartesi gitmiştim üstten muayenede keseyi gördük sadece kalp atışını duymadık ama haftaya bence de duyulabilir artık. Çünkü Doktor bir sonraki gelişinde kesenin içinde bebişi de görürüz dediYakındı sanırım evet 11 Mayıs'dı benim transfer :) benimde haftaya çarşamba randevum... Kalp atışını duyabileceğimizi söyledi doktor. Siz duyabildiniz mi? Bence haftaya giderseniz duyabilirsiniz. Benim doktorum muhtemelen üstten muayenede de duyabiliriz dedi, bakalım :)
Evet öyle çok heyecanlı, ben de çarşamba muayeneden sonra yazarım mutlaka gelişmeleri, umaarım kalp atışını duyabiliriz :)Benim transferim de 8 mayıstı. Ben pazartesi gitmiştim üstten muayenede keseyi gördük sadece kalp atışını duymadık ama haftaya bence de duyulabilir artık. Çünkü Doktor bir sonraki gelişinde kesenin içinde bebişi de görürüz dediay hadi hayırlısı olsun hepimiz için heyecanlanıyor insan
Yazın mutlaka bekliyor olacağımEvet öyle çok heyecanlı, ben de çarşamba muayeneden sonra yazarım mutlaka gelişmeleri, umaarım kalp atışını duyabiliriz :)
Benim ilk denememdi tutmadı. Transferimin 8.günüydü regl oldum. Normal döngüme göre 1 gün önce regl oldum. Progeston fitil kullanıyordum sadece regl olmama engel olmadı progeston fitilKızlar eğer ki tutmadıysa ne zaman adet olunuyo ya da olanlar ne zaman oldu ?
2 gün sonra tekrar vereceksin canım normal katlanmışsa sorun yok ama 8.gün için normal bir değer az değilİnşaAllah hayırlısı bilmiyorum bana az gibi geldi birde daha önce dış gebelik olduğu için sevinemedim bile
Bitter ye kuzum ama herşeyin fazlası zarar düşüncesiyle çok yemekızlar selam, garip bir soru sorcam size :) bugün transfer sonrası 4. gün ama bitter çikolata yesem zarar olur mu ki
Doğal siklus transferi değilse fitil az gelmiş olabilir..tabii nasip de var işin içinde..bir dahaki denemeye daha deneyimli olacaksın canım ve Allahin izniyle evladına kavuşacaksın inşallahBenim ilk denememdi tutmadı. Transferimin 8.günüydü regl oldum. Normal döngüme göre 1 gün önce regl oldum. Progeston fitil kullanıyordum sadece regl olmama engel olmadı progeston fitil
Yok kuzum hiçbirşey olmaz hatta dozu atlasaydın yapmasaydın da birsey olmazdı merak etme..zaten vücudunda yeterince var hemen düşüşe geçmiyor progesteron, koşmaktan da birşey olmaz endişelenme..o kadarla birşey olsaydı hiçbirimiz doğmazdık korkma canımŞuan çok telaşlıyım sabah9 akşam9 vurduğum prolutex yani progrestorın iğnemi bu akşam 9da değilde işe dalmaktan 10da vurdum resmen unuttum çok üzülerek fırlayarak koşarak iğne vurmaya koştum iğneyi yaptıktan sonra bu kadr cok hareketli koştuğumu farkettm o anda da naptım ben dedim ama size asıl sorum bu iğnenin bu kadar gecikmesi sorun olur mu bi fikriniz var mı
Yok kuzum korkma koşmayla düşmezBen uçağa bineceğim de uçuş anına denk geliyordu saatim diye bir seferliğine 1 saat önce yap demişti hemsirem önemli demişti ondan telaşlandım saat geç olunca ona ve doktora yazmak istemedim buraya yazayım bari dedim o kadar telaşlandım ki koşuşumu görseydiniz günlerdir o ani hareket yapmamaya çalışan halimden eser yoktu koştum diye düşmüş olmasın lütfen ya
Yok canım gayet güzel katlanmış, kimi doktor istiyor kimi iki tane görünce tamam diyor..seninki gayet güzel hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallahBenim kan degerlerim 90 200 500 2ser gün arayla ama 2 gün sonra tekrar kan istiyorlar. Neden bu kadar çok istiyorlar anlamadım kötü mü gidiyor acaba. Belli bir süre sonra 2 kattan daha mı fazla artması gerekiyor yoksa bilgisi olan var mı
İlaçlar yapıyor göğüs ağrısı..bende çok olur dokunamam bile..belirti olmak zorunda değil canım ama genelde adet öncesi ne yaşıyorsan onları yaşıyormuşsun tekrar o yüzden belirti arama kendinde..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebişiniHem 5.gün embriyosu hemde suan transfer günü hariç 5. Gün oldu, telaşımdan konuştuklarınıza hakim değilim sizin bir belirtiniz var mı benim 4.gün ve bugün göğüs ağrım var şiddetli. Her zaman adet önce olur bende bu. Adet belirtisi olamaz diye düşünüyorum kullandığım estrofemlerden ve climara banttan dolayı. Doğru mu düşünüyorum bilmiyorum
Amiin inşallah..sağlıcakla güzel bir gebeliğin olsun ve bize de nasip olsun inşallahBenim transfer sonrası ilk günler bel ağrım oldu, hafif adet ağrısı hissettim birde başka hiçbir şey hissetmedim, yerleşme lekelenmesi felan da olmadı.Belirtiler ya psikolojik ya da ilaçlardan oluyor Genelde.Pozitif sonuç aldıktan sonra göğüs ağrılarım başladı, mide bulantım 5.haftanin sonuna doğru yavaştan başladı.Şu an 7.haftaya gireceğim, darısı size olsun
Hii ondan olabilirEvet gerginlik yapıyor insanda. Acaba 2 kez lekelenmem oldu kirmiziya yakin onun için mi böyle yapiyorlar
Yorumları okuyunca şaşırıyorum ben bütün ilaçlarımı ücretli aldım. Reçete olmasına rağmen :)progestanı neye göre ücretli veriyorlar acababen hep ücretsiz aldım fitilide igneyide
Bence doktorun girdiği tanıyla alakalı..gebelik giriliyor progestan preparatları ödeniyor zira kızkardeşim gebe ve onu ödüyorlar ama benimkiler ödenmiyor gebe değilim çünküYorumları okuyunca şaşırıyorum ben bütün ilaçlarımı ücretli aldım. Reçete olmasına rağmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?