• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Teşekkürler sizin belirtiniz var mı peki eğer transfer olduysanız:)
Evet oldum 6+0 olduk bugün 🥰 evet belirtiler oldu adet sancısı gibi kaşık ve belimde ağrı oldu ilk zamanlar yoğundu şimdi azaldı. Ama göğüs hassasiyeti azalmadı. Benim için kıstas oluyor o hassasiyet devam ettikçe içim rahat diyorum. Sizin de belirtileriniz olur ha olmayada bilir burda bazı arkadaşların olmadı mesela ama maşallah hamileler 🥰 darısı da size olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz 🙏

Bana doktorum tatlı yasak demedi hiç, burda kızlar yemiyoruz deyince çok şaşırmıştım hatta. Bana sadece bitki çaylarını ve sucuk, sosis vb şeyleri yasakladı
bana kahve tüketme dedi, kapalı meyve suları felan içme dedi, sadece dikkat edeceğiz sanırım, kahveyi de içmek istersem hepsini bitime dedi, bende tatlı yemiyorum şu an sabrediyorum :)

Evet oldum 6+0 olduk bugün 🥰 evet belirtiler oldu adet sancısı gibi kaşık ve belimde ağrı oldu ilk zamanlar yoğundu şimdi azaldı. Ama göğüs hassasiyeti azalmadı. Benim için kıstas oluyor o hassasiyet devam ettikçe içim rahat diyorum. Sizin de belirtileriniz olur ha olmayada bilir burda bazı arkadaşların olmadı mesela ama maşallah hamileler 🥰 darısı da size olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz 🙏
İnsallah 4.günden beri göğüs ağrısı belirtim mi desem şikayetim mi desem o var baska da biseyim yok:) teşekkürler sizin bebeğinize de maşallah :) 🧿

Hem 5.gün embriyosu hemde suan transfer günü hariç 5. Gün oldu, telaşımdan konuştuklarınıza hakim değilim sizin bir belirtiniz var mı benim 4.gün ve bugün göğüs ağrım var şiddetli. Her zaman adet önce olur bende bu. Adet belirtisi olamaz diye düşünüyorum kullandığım estrofemlerden ve climara banttan dolayı. Doğru mu düşünüyorum bilmiyorum
Benim transfer sonrası ilk günler bel ağrım oldu, hafif adet ağrısı hissettim birde başka hiçbir şey hissetmedim, yerleşme lekelenmesi felan da olmadı.Belirtiler ya psikolojik ya da ilaçlardan oluyor Genelde.Pozitif sonuç aldıktan sonra göğüs ağrılarım başladı, mide bulantım 5.haftanin sonuna doğru yavaştan başladı.Şu an 7.haftaya gireceğim, darısı size olsun 🙏

Bi arkadasta 3. Gün embriyosuydu 6.gun adet ağrısı oldu demişti. Telaş etmesin benimde öyle oldu simdi pozitif. Gerçi bu süreç çok yorucu pozitif çıkıncada iş bitmiyor yok artış oranı yok kesesi kalp atışı derken epey uzun sürecek. 9 ay böyle nasıl geçer diken üstünde bebeğime bisey olacak korkusuyla bilmiyorum.

kafeinden uzak duruyorum şu aralar, çay kahve kestim, sabahları süt içiyorum, onun haricinde hep su :)
En güzel 👍 ben tam bi çay ve kahve koliktim ilk zamanlar başıma ağrılar giriyordu sersem sersem dolaşıyordum kafeinsiz ne zormuş 😂 şimdi alıştım. Sadece açık çay içiyorum ve süt.

Benim transfer sonrası ilk günler bel ağrım oldu, hafif adet ağrısı hissettim birde başka hiçbir şey hissetmedim, yerleşme lekelenmesi felan da olmadı.Belirtiler ya psikolojik ya da ilaçlardan oluyor Genelde.Pozitif sonuç aldıktan sonra göğüs ağrılarım başladı, mide bulantım 5.haftanin sonuna doğru yavaştan başladı.Şu an 7.haftaya gireceğim, darısı size olsun 🙏
Masallah 🧿 bol pozitif insanlarla konuşmak güzel oldu sağlıkla tamamlansın insallah hepimizin süreci 🙏🏻

En güzel 👍 ben tam bi çay ve kahve koliktim ilk zamanlar başıma ağrılar giriyordu sersem sersem dolaşıyordum kafeinsiz ne zormuş 😂 şimdi alıştım. Sadece açık çay içiyorum ve süt.
Yanlış hatırlamıyorsam sizin de kanamanız olmuştu değil mi? Karıştırıyor olabilirim

Evet oldu pazartesi sabahta kahverengi lekeler vardı şuan yok çok şükür 🙏
Aynı anda aynı durumu yaşamışız sanıyorum benim şuanda 5+6... Pazar günü kanamam oldu beni baya korkutacak şekilde, acile yönlendirdi doktorum proluton depot yaptırdım. Sonra bir kaç gün kahverengi lekelenmeler oldu iki gündür kesildi... ama haftada bir proluton yapacağım. Hemen ertesi gün ultrasonla baktı doktor hiçbir sorun yoktu. Olabilir çok normal dedi, tüp bebekte yaşanabilir dedi. sizin kanama sebebi ne dediler acaba?

Aynı anda aynı durumu yaşamışız sanıyorum benim şuanda 5+6... Pazar günü kanamam oldu beni baya korkutacak şekilde, acile yönlendirdi doktorum proluton depot yaptırdım. Sonra bir kaç gün kahverengi lekelenmeler oldu iki gündür kesildi... ama haftada bir proluton yapacağım. Hemen ertesi gün ultrasonla baktı doktor hiçbir sorun yoktu. Olabilir çok normal dedi, tüp bebekte yaşanabilir dedi. sizin kanama sebebi ne dediler acaba?
Çok geçmiş olsun. Bir neden söylemediler benimki yerleşme kanaması değil ama öyle söylediler. Olurmuş böyle riskliye dönebilir diye rapor verdi doktor evde yatacaksın dedi. Ben zaten iğneyi fazla fazla kullandığım için ekstra iğne vermedi ama sulandırıcıları kesti.

Back