• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben de dün kontrole gittim mayısın 4ünde transferi yaparız dedi. Şimdilik sadece estrofem verdi günde iki kere. Hayırlısı bakalım 🙏🏼🙏🏼 çevremde 3. gebelik haberleri alıyorum. Heyecan bastı bana da. Onlarınki doğal yolla istediklerinin 2. ayında hamile kalanlar. Rabbim bize de nasip eder inşallah.
Donduracak mı acaba sizinkileri yoksa taze transfer mi?
Ben de 4 Mayıs'ta transfer olacağım inşallah ben 3 kez progestan fitil 3 kez estrofan günde 2 kez progestan dex iğne sabah akşam multivitamin ve probiyotik günde bir kez de aspirin ve prednol kullanıyorum

Allahın izniyle 2.ci de olucak canım, tatlı olumlu heyecan olsun kuzum..4 mayısı iple çekiyoruz, inşallah herşey çokngüzel olur ve bebişin sıkıca tutunur sana🥰🤲
Hepimiz Allah'ın mucizesine kudretine inanıyoruz tabi ki ama yaşadığımız bu Zorlu süreç ne olursa olsun psikolojisi en sağlam insanı bile sarsıyor korkutuyor. Biz yine de çok güçlü kadınlarız. Allah bizi o kadar seviyor ki böyle zorlukla sınıyor. O etraftaki kendini bilmezlerin saçma yorumları, o akraba arkadaş ortamındaki anne bebek ilişkileri, o tüp bebek merkezinin önüne her gittiğimizde beynimizde yaşanan binbir çeşit senaryolar, maddi manevi bütün zorluklara rağmen biz yılmadan devam ediyoruz ağlıyoruz gülüyoruz hayırlısı buymuş diyip yola devam ediyoruz. Rabbime duamdır; Allah hepimize Hz. Eyüp Hz. Yusuf peygamber sabrı verip bu içinde olduğumuz kuyudan zindandan en güzel mükafatlarla çıkarsın. Er ya da geç, bugün ya da yarın zor ya da kolay 1 yumurta ve 1 sperm varsa gebelik ihtimali her zaman vardır. Hepimiz hayırla en kısa zamanda gebe kalır en önemlisi de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲😍

arkadaşlar ben 2. adetimi bekliyorum ama gelmedi bugün 2 gün oldu, hiç bir belirti de yok ne baş ağrısı ne de karın ağrısı, düzensizlik yapması normal mi böyle gecikme yaşayan var mı ? ben kullandığım iğnelere bağladım umarım çok gecikmez

arkadaşlar ben 2. adetimi bekliyorum ama gelmedi bugün 2 gün oldu, hiç bir belirti de yok ne baş ağrısı ne de karın ağrısı, düzensizlik yapması normal mi böyle gecikme yaşayan var mı ? ben kullandığım iğnelere bağladım umarım çok gecikmez
Benim de ikinci adetim 6 gün gecikmeli olmuştu. Yumurtalıkların uyarılmasına bağlı olabilir. 5 gün daha bekleyip test yapmanda fayda var 🌸

Beklentiniz var diye söylemedim sonuçta tüp bebek tedavisi sürecine girdiğinize dayanarak söyledim. Kullandığımız ilaçların etkisi 3 ay kadar devam ediyor sonuçta yumurtalıklar uyarilmaya devam ettiği için bu olası bir ihtimal siz bilirsiniz 🤗

Ya o değil de bu fitil işi beni geriyor yarın sabah nasıl koyacağım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ bu tedavi sürecini 1 den fazla yaşayan her kadına gururla bakıyorum artık. Gerçekten ruhen madden fiziken zahmetli bir süreç.
4.kez bu tedavideyim, gunde 3 kez fitil kullaniyorum, ama guzel gunler goreceksek bu cok ufak bir sey gibi dusunelim 🙂

Canım benim son kontrolümde 10 mm çıkmıştı bir hafta sonra transfer oldu. Ama transfer günü değer kaçtı hiç sormadim
10mm çıktığında haftaya transfer yapılacak mı dendi yani direkt gün verildi mi

Kızlar rahim kontrolünde transfere uygun olduğuna karar verildikten kaç gün içinde transfer yapılıyor
Canım benim natürel siklus dondurulmuş transfer olacak.Yani estrofem kullanmadan Kendi döngüsünde kalınlaşması beklendi, en son 11 mm di rahim 6 gün sonrasına transfer denildi

Canım benim natürel siklus dondurulmuş transfer olacak.Yani estrofem kullanmadan Kendi döngüsünde kalınlaşması beklendi, en son 11 mm di rahim 6 gün sonrasına transfer denildi
Sağlıkla pozitifi görürsünüz inşallah 🤲 Ben de yumurta toplama işleminden sonra bugün adet oldum yarın ya da ertesi gün kontrole gideceğim transfer süreci başlayacak rahim kalınlığı tespit edilince transfer günü veriliyor galiba öyle anladım aşağı yukarıda bir haftaya yakın galiba

Sağlıkla pozitifi görürsünüz inşallah 🤲 Ben de yumurta toplama işleminden sonra bugün adet oldum yarın ya da ertesi gün kontrole gideceğim transfer süreci başlayacak rahim kalınlığı tespit edilince transfer günü veriliyor galiba öyle anladım aşağı yukarıda bir haftaya yakın galiba
Amin çok teşekkür ederim.Benim bu transferim adetin 21.gününe denk gelecek .5.gün embriyosu ortalama 16.-25. günler arası yapılıyor.Benim daha öncekiler ilaçlı transferdi 17. Ve 19.günlerde olmuştum

Back