Anladım çok sağol benim daha ilaçlı mı ilaçsız mı belli değil bakalım hayırlısı olsun rabbim sana da yardım etsin inşallahAmin çok teşekkür ederim.Benim bu transferim adetin 21.gününe denk gelecek .5.gün embriyosu ortalama 16.-25. günler arası yapılıyor.Benim daha öncekiler ilaçlı transferdi 17. Ve 19.günlerde olmuştum
Cnm bbm ilk gebeliğim 2 embriyo 3.gün transferiydi biri tuttu oğlum var 4 yaşında.dondyrulacak embriyom kalmamıştı.2 .kez 5.gün embriyosu 2 tane transfer oldum tutmadı dondurulacak embriyo vardı biz kesin tutar diye dondurmadık ama olmadi.simdi 3.denemem olacak bugün 7 yumurta toplandiHem sayı az hem 3. gün embriyosu, giderek umudumu kaybediyorum sanırımBiraz bakındım forumda 3. gün embriyosuyla hamile kalanlar var mı diye de pek bişey bulamadım
Aminnn canım benim inşallahAnladım canım cevabın için teşekkür ederim rabbim bebeğine sağlıkla kavuşmanı nasip etsin
Amiiiin hayırla sağlıkla tez zamanda inşallahAminnn canım benim inşallahhepimiz sağlıkla yavrularımıza kavusalim inşallah
Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba , yasim 35 ilk defa tup bebek denedim 6 yildir evliyim 28 Nisan da embriyo transferim oldu , 10 mayis ta beta Hcg yapicam , insallah guzel sonuclar gorurum
Benimde 2 mayıs Allah nasip ederse :)Benim de 4 Mayıs'ta inşallah
Hadi inşallah hayırla kucağınıza alırsınız siz de. Hepimiz belli oldukça buraya sonuçlarınızı yazalım motivasyon olur bize de inşallahBenimde 2 mayıs Allah nasip ederse :)
Gözünüz aydın. Kaçıncı deneme yaş kaç. Kaçıncı gün embriyosuydu paylaşır mısınız belirtileriniz neler oldu bu süreçteKızlar sonucum belli oldu 12. Gün değerim 427 hamileyiminşallah sağlıkla ilerler
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın. Kaçıncı deneme yaş kaç. Kaçıncı gün embriyosuydu paylaşır mısınız belirtileriniz neler oldu bu süreçte
Ben 28 yaşındayım ilk gebeliğim kendiliğinden oldu ikizdi düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında enfeksiyon vs kötü şeyler yaşadım tekrar gebe kalmadım. İki başarısız aşılama sonrası tüp bebek denedik 4 kaliteli embriyo oluştu ikisi transfer edildi o da düşükle sonuçlandı tüp bebek merkezinde adına doktor denilen birinin hatası yüzünden ( maddi manevî hakkımızı Allah sorsun başı d ayık gitmiyor zaten) . 2 embriyoyu orda dondurduk ama bir daha asla o merkezde deneyemezdim. 1 yıl sonra başka bir merkezde denedik ilk ay opu oldum 7 olgun yumurtanın 7 su de dollendi 2 iyi kalite embriyoyu domdurduk. İkinci adette histereskopi oldum rahim içi temizlendi çizik atıldı bu ay adette ilaçlar başlandı inşallah 4 Mayıs'ta transfer olacak. Benim de tüp bebekle olan gebeliğimde en belirgin belirtim meme başı hassasiyeti koyulaşmasi ve kasıklarda nabız atar gibi pıt pıt hisleriydi. Umarım aynı belirtileri yeniden yaşar bu kez olumlu anılar biriktiririm dualarınızı bekliyorumÇok teşekkür ederim38 yaşındayım ilk denemem 5. Gün embriyosu iki adet transfer edildi belirti olarak adet belirtilerinin tipkisinin aynısını yaşadım. Fark olarak transferin 7. Günü açık pembe leke geldi birkaç saat sürdü geçti. Yerleşme kanamasiydi muhtemelen. Bir de transferin ilk üç günü sancılarım çok oldu. Hatta eşime içerde çok büyük çalışma var diyordum bir de transferden sonra 3. Gün rahim kısmında böyle kelebek kanadını çırpar gibi bir hareket hissettim yanılıyor da olabilirim bilmiyorum Tabi her kadının belirtileri farklı oluyor benimkiler bunlardı
İnsallah kisa surede zahmetsiz ve saglikla istediginiz sonuca ulasirsinizBen 28 yaşındayım ilk gebeliğim kendiliğinden oldu ikizdi düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında enfeksiyon vs kötü şeyler yaşadım tekrar gebe kalmadım. İki başarısız aşılama sonrası tüp bebek denedik 4 kaliteli embriyo oluştu ikisi transfer edildi o da düşükle sonuçlandı tüp bebek merkezinde adına doktor denilen birinin hatası yüzünden ( maddi manevî hakkımızı Allah sorsun başı d ayık gitmiyor zaten) . 2 embriyoyu orda dondurduk ama bir daha asla o merkezde deneyemezdim. 1 yıl sonra başka bir merkezde denedik ilk ay opu oldum 7 olgun yumurtanın 7 su de dollendi 2 iyi kalite embriyoyu domdurduk. İkinci adette histereskopi oldum rahim içi temizlendi çizik atıldı bu ay adette ilaçlar başlandı inşallah 4 Mayıs'ta transfer olacak. Benim de tüp bebekle olan gebeliğimde en belirgin belirtim meme başı hassasiyeti koyulaşmasi ve kasıklarda nabız atar gibi pıt pıt hisleriydi. Umarım aynı belirtileri yeniden yaşar bu kez olumlu anılar biriktiririm dualarınızı bekliyorum
Kızlar sonucum belli oldu 12. Gün değerim 427 hamileyiminşallah sağlıkla ilerler
Dualarım sizinleBen 28 yaşındayım ilk gebeliğim kendiliğinden oldu ikizdi düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında enfeksiyon vs kötü şeyler yaşadım tekrar gebe kalmadım. İki başarısız aşılama sonrası tüp bebek denedik 4 kaliteli embriyo oluştu ikisi transfer edildi o da düşükle sonuçlandı tüp bebek merkezinde adına doktor denilen birinin hatası yüzünden ( maddi manevî hakkımızı Allah sorsun başı d ayık gitmiyor zaten) . 2 embriyoyu orda dondurduk ama bir daha asla o merkezde deneyemezdim. 1 yıl sonra başka bir merkezde denedik ilk ay opu oldum 7 olgun yumurtanın 7 su de dollendi 2 iyi kalite embriyoyu domdurduk. İkinci adette histereskopi oldum rahim içi temizlendi çizik atıldı bu ay adette ilaçlar başlandı inşallah 4 Mayıs'ta transfer olacak. Benim de tüp bebekle olan gebeliğimde en belirgin belirtim meme başı hassasiyeti koyulaşmasi ve kasıklarda nabız atar gibi pıt pıt hisleriydi. Umarım aynı belirtileri yeniden yaşar bu kez olumlu anılar biriktiririm dualarınızı bekliyorum
Google üzerinden aratınca buldum 3. gün embriyosuyla hamile kalanlarıCnm bbm ilk gebeliğim 2 embriyo 3.gün transferiydi biri tuttu oğlum var 4 yaşında.dondyrulacak embriyom kalmamıştı.2 .kez 5.gün embriyosu 2 tane transfer oldum tutmadı dondurulacak embriyo vardı biz kesin tutar diye dondurmadık ama olmadi.simdi 3.denemem olacak bugün 7 yumurta toplandi
Allah razı olsun canım benimcok sevindim canim. İnsallah kolaylikla nasil gectigini bile anlamadan saglikla neseyle al bebislerini kucagina (iki tane transfer oldu diye hatırladım, kaç tanesinin tuttuğu ne zaman belli oluyor bilmiyorum ama ikiz gibi düşündüm )
Sanırım grubun ilk güzel haberi de senden gelmiş oldu, hepimize darın bulaşsın inşallah
Olacağı varsa her türlü oluyor canım yeterki Rabbim "Ol" desin. Sen gününe kalitesine hiç takilma bol bol dua et. Ben bu süreçte bir hatim indirdim, hergun Meryem suresi ve Fetih suresi okuyorum çektiğim zikirler de ayrı. Hem psikolojik olarak cok rahatlatıyor hem de tevekkulun artıyor. Dualara sarılın canım kızlarGoogle üzerinden aratınca buldum 3. gün embriyosuyla hamile kalanlarıRahatladı biraz içim
İnsallah bu sefer kolaylikla, yormadan sizi tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?