2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

kızlar selam, garip bir soru sorcam size :) bugün transfer sonrası 4. gün ama bitter çikolata yesem zarar olur mu ki
Bana doktorum tatlı yasak demedi hiç, burda kızlar yemiyoruz deyince çok şaşırmıştım hatta. Bana sadece bitki çaylarını ve sucuk, sosis vb şeyleri yasakladı

kızlar selam, garip bir soru sorcam size :) bugün transfer sonrası 4. gün ama bitter çikolata yesem zarar olur mu ki
Selam bana doktorum yasak demedi ama bitter çikolata da kafein var o gün çay kahve içtiysem yemiyorum çikolata. Aslında günlük alacağın kafein miktarına göre ayarlayabilirsin.

Kahve rengi akıntınız ne durumda bşrde doktorunuz ne dedi benimki çok normal bu zamanda olur içini ferah tut dedi bir nebze sizide rahatlatır belki
Çok çok az geliyor, hemşireye sordum kırmızı olmadığı müddetçe sorum yok dedi ama aynı adet olucam gibi hissediyorum sizinde öyle mi

Bence güzel çıkmış değeriniz 8. Güne göre. Her gün en az %60 artacağını varsayarsak 10 ve 11. Gün değeri baya yüksek çıkar zaten. Hayırlı olsun şimdiden
İnşallah Çok saolun,hayırlısı herşeyin. Hep Allah isteyen herkese nasip etsin hiç olmayanlara versin hayırlısını versin diye dua ettim

Çok çok az geliyor, hemşireye sordum kırmızı olmadığı müddetçe sorum yok dedi ama aynı adet olucam gibi hissediyorum sizinde öyle mi
Yok bende hiç ağrı yok ya enteresan kısmı o bende peçeteye zorlarsam geliyor çok açık kahverengi rengi gibi hemşire çok normal bu dönemde beklediğimiz bir şey korkulcak bir şey yok dedi ama sabaha ne olur bilemiyorum tabii kan sonucuma bile sevinemedim

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-31-22-01-40-85_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2023-05-31-22-01-31-49_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 69
Aaaaaa..yeminle evde çığlık attım demedik mi ikiz işte ne dış gebeliği rabbim hayırlısıyla sağlıcakla ikizlerini kucağına almayı nasip etsin ayy çooookk mutlu oldum şu an
Yaa çok teşekkür ederim gerçektenAminnn bundan sonrası hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallaho kadar hissettim ki benimle birlikte mutlu olduğunuzu hepinize çok teşekkür ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Benim de genelde peçeteye geliyordu camasirimda olmuyordu çok, nadiren gördüm camasirda. Normal bu şekilde akintilar diye biliyorum

Banada normal dendi. Bende öyle tam sevinemedim, hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…