Benim 3.gun embriyo 10. Gün değerim 15 ti canım daha önce ilk deneme negatif ikinci dış gebelik oldu tüpüm alınmıştı çok şükür bu kez pizitifimDeğerim 20.92 çıktı
Çokkkk aminn çokkk. Allahım hepimize sağlıklı süreçler sağlıklı yavrularımızı nasip etsin en tezinden inşallahİnşallah tüm yumurtaların olgun çıkar ve çok embriyo gelişir canım benim
Evet canim ben öyle aldım gebelik takibi diye girdi. Hemen çıktı sonuç ben 9 da verdim kanı 11.30 gibi girdim çıkmıştı.Gebe bakılır yazılıyor ya ona randevu alıyoruz değil mi
8. Güne göre normal bu deger artış önemli zaten değerden ziyadeİnşallah canım değer düşük mü acaba
Bana doktorum tatlı yasak demedi hiç, burda kızlar yemiyoruz deyince çok şaşırmıştım hatta. Bana sadece bitki çaylarını ve sucuk, sosis vb şeyleri yasakladıkızlar selam, garip bir soru sorcam size :) bugün transfer sonrası 4. gün ama bitter çikolata yesem zarar olur mu ki
Tamam bende cuma sabah 10 randevu oluşturdumEvet canim ben öyle aldım gebelik takibi diye girdi. Hemen çıktı sonuç ben 9 da verdim kanı 11.30 gibi girdim çıkmıştı.
10. Gün 15 olan değerin mi pozitif olduBenim 3.gun embriyo 10. Gün değerim 15 ti canım daha önce ilk deneme negatif ikinci dış gebelik oldu tüpüm alınmıştı çok şükür bu kez pizitifim
Anladım, hayırlısı herşeyin8. Güne göre normal bu deger artış önemli zaten değerden ziyade
Selam bana doktorum yasak demedi ama bitter çikolata da kafein var o gün çay kahve içtiysem yemiyorum çikolata. Aslında günlük alacağın kafein miktarına göre ayarlayabilirsin.kızlar selam, garip bir soru sorcam size :) bugün transfer sonrası 4. gün ama bitter çikolata yesem zarar olur mu ki
Çok çok az geliyor, hemşireye sordum kırmızı olmadığı müddetçe sorum yok dedi ama aynı adet olucam gibi hissediyorum sizinde öyle miKahve rengi akıntınız ne durumda bşrde doktorunuz ne dedi benimki çok normal bu zamanda olur içini ferah tut dedi bir nebze sizide rahatlatır belki
Bence güzel çıkmış değeriniz 8. Güne göre. Her gün en az %60 artacağını varsayarsak 10 ve 11. Gün değeri baya yüksek çıkar zaten. Hayırlı olsun şimdidenAnladım, hayırlısı herşeyin
İnşallah Çok saolun,hayırlısı herşeyin. Hep Allah isteyen herkese nasip etsin hiç olmayanlara versin hayırlısını versin diye dua ettimBence güzel çıkmış değeriniz 8. Güne göre. Her gün en az %60 artacağını varsayarsak 10 ve 11. Gün değeri baya yüksek çıkar zaten. Hayırlı olsun şimdiden
Bak ne güzel duaların kabul olmuş. Artık sağlıkla büyümesi duasına başlayalımİnşallah Çok saolun,hayırlısı herşeyin. Hep Allah isteyen herkese nasip etsin hiç olmayanlara versin hayırlısını versin diye dua ettim
Yok bende hiç ağrı yok ya enteresan kısmı o bende peçeteye zorlarsam geliyor çok açık kahverengi rengi gibi hemşire çok normal bu dönemde beklediğimiz bir şey korkulcak bir şey yok dedi ama sabaha ne olur bilemiyorum tabii kan sonucuma bile sevinemedimÇok çok az geliyor, hemşireye sordum kırmızı olmadığı müddetçe sorum yok dedi ama aynı adet olucam gibi hissediyorum sizinde öyle mi
Evet10. Gün 15 olan değerin mi pozitif oldu
Yaptığım kan testleri bunlar için rahat olsun yükselir10. Gün 15 olan değerin mi pozitif oldu
Yaa çok teşekkür ederim gerçektenAaaaaa..yeminle evde çığlık attım demedik mi ikiz işte ne dış gebeliğirabbim hayırlısıyla sağlıcakla ikizlerini kucağına almayı nasip etsin ayy çooookk mutlu oldum şu an
Benim de genelde peçeteye geliyordu camasirimda olmuyordu çok, nadiren gördüm camasirda. Normal bu şekilde akintilar diye biliyorumYok bende hiç ağrı yok ya enteresan kısmı o bende peçeteye zorlarsam geliyor çok açık kahverengi rengi gibi hemşire çok normal bu dönemde beklediğimiz bir şey korkulcak bir şey yok dedi ama sabaha ne olur bilemiyorum tabii kan sonucuma bile sevinemedim
Çok saol ya rahatladım biraz, dış gebelik geçmişim olunca nereye yerleşiyor acaba yine yaşarmıyım diye endişelerim artıyor ister istemezYaptığım kan testleri bunlar için rahat olsun yükselir
Banada normal dendi. Bende öyle tam sevinemedim, hayırlısı diyorumYok bende hiç ağrı yok ya enteresan kısmı o bende peçeteye zorlarsam geliyor çok açık kahverengi rengi gibi hemşire çok normal bu dönemde beklediğimiz bir şey korkulcak bir şey yok dedi ama sabaha ne olur bilemiyorum tabii kan sonucuma bile sevinemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?