Kuzum yerleşme kanamasıdır ama ver yerleşme kanamasıysa 5 in üzerinde çıkarBen birazdan acile gidip kan vericem kızlar, normalde 12. Gün vericektim ama kahverengi leke geldiği için 8. Gün vermiş olucam
En güzel örnek benim galiba ilk transferimde sadece estrofem corasprın ve progesteron fitil kullandım oğlum 3 yasında. Bu transferimde kan sulandırıcı iğne progesteronun iğnesi fitili corasprın estrofem decavit vitamin kullandım ve negatifO kadar mı kötü yavalla sorayım mı ki doktora bilemedim. Vardır bi bildiği herhalde dedim başta ama böyle de herkes kullanıyor sanki öyle gördüm okudum hep.
8.gün değerin pozitifsin canım tutunmuş bebişin sana, dedim sana yerleşme kanamasıydı, hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahDeğerim 20.92 çıktı
Gözün aydın canım lDeğerim 20.92 çıktı
Gebe bakılır yazılıyor ya ona randevu alıyoruz değil miDevlet hastanesi kadın doğuma gitsen daha hızlı çıkardı ben devlette randevu aldım 3 saat bile sürmedi sonuç çıkmasi.
Muhteşem bir haberKızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründüşoktayımmm
Evet bizim artık jinekolojiden gebe kısmına geçmiş olmamız lazımGebe bakılır yazılıyor ya ona randevu alıyoruz değil mi
253 273 463 2 gün aralıklarla 2 gün sonra tekrar yaptıracağımCnm senin değerler kaç cıktı baktım goremedim
İnşaAllah hayırlısı bilmiyorum bana az gibi geldi birde daha önce dış gebelik olduğu için sevinemedim bile8.gün değerin pozitifsin canım tutunmuş bebişin sana, dedim sana yerleşme kanamasıydı, hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah
İnşallah canım değer düşük mü acabaGözün aydın canım lsağlıkla büyüsün
Bahçelide tedavi oluyorum ama benim dondurulmuş vardı.yanlış duymadıysam 40bin ama dondurma ücreti ekstra 6750 gibi rahim dinlendirme oluyor ona da bir miktar alıyorlar ve ilaçlar …Amin insallah..istanbuldayim..cam sakurada tetkikler yapıldı sebebi bilinmeyen infertilite tanısı kondu hiç bir problemin olmadigini sylediler fakat cocuk olmuyor..bülent hocayı çok öneriyorlar ondan sormak istedim 1 kere transfer için maliyet ne çıkar acaba ona göre bütçe yapıp gitmeyi düşünüyoruz..
Bana az gibi geldi ama bilmiyorum ki ya daha önce dış gebelik geçirdiğim için tam sevinemedimBence gününe göre iyi bir değer canım doktorunun görüşü daha önemli tabii ki
Yapma bence. Beraber sabredelim ne dersin :)
Ama şöyle düşün daha normal kan verme gününe 4 gün var iki günde bir katlandığını düşündüğünde aslında değerin gayet güzelBana az gibi geldi ama bilmiyorum ki ya daha önce dış gebelik geçirdiğim için tam sevinemedim
Kahve rengi akıntınız ne durumda bşrde doktorunuz ne dedi benimki çok normal bu zamanda olur içini ferah tut dedi bir nebze sizide rahatlatır belkiBana az gibi geldi ama bilmiyorum ki ya daha önce dış gebelik geçirdiğim için tam sevinemedim
Yaaa benmde bugün 4.gnum yasemin hoca gerçekten işinde çok başarılı çok seviyorum kendisini inşallah güzel haberler alrzMerhaba, doktorumuz aynıymış bende Yasemin hamımdayımKendisi ile bu 3. Denemem. Baktım yorumlarınıza ilaçlarımız da benziyo, bu sefer prednol kullandırmadı bana sadece farklı olarak. Dün transfer oldum bende, inşallah güzel haberler alırız ikimizde
Antalya'da hangi doktora gittiniz hangi merkezYapma bence. Beraber sabredelim ne dersin :)
Aminnn inşallahYaaa benmde bugün 4.gnum yasemin hoca gerçekten işinde çok başarılı çok seviyorum kendisini inşallah güzel haberler alrz
Aramızda 3 gün var inşallah pozitif haberinizi de verirsnz zaten ben yasemin hanımı instagramdan takip ediorm iyi haberleri duyuruyor onlardan ikiside biz olalm insAminnn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?