2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

O kadar mı kötü ya valla sorayım mı ki doktora bilemedim. Vardır bi bildiği herhalde dedim başta ama böyle de herkes kullanıyor sanki öyle gördüm okudum hep.
En güzel örnek benim galiba ilk transferimde sadece estrofem corasprın ve progesteron fitil kullandım oğlum 3 yasında. Bu transferimde kan sulandırıcı iğne progesteronun iğnesi fitili corasprın estrofem decavit vitamin kullandım ve negatif

Muhteşem bir haber

8.gün değerin pozitifsin canım tutunmuş bebişin sana, dedim sana yerleşme kanamasıydı, hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah
İnşaAllah hayırlısı bilmiyorum bana az gibi geldi birde daha önce dış gebelik olduğu için sevinemedim bile

Bahçelide tedavi oluyorum ama benim dondurulmuş vardı.yanlış duymadıysam 40bin ama dondurma ücreti ekstra 6750 gibi rahim dinlendirme oluyor ona da bir miktar alıyorlar ve ilaçlar …

kızlar selam, garip bir soru sorcam size :) bugün transfer sonrası 4. gün ama bitter çikolata yesem zarar olur mu ki

Yaaa benmde bugün 4.gnum yasemin hoca gerçekten işinde çok başarılı çok seviyorum kendisini inşallah güzel haberler alrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…