• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Gençler ben de dün doktora gittim progestan iğnelere ve fitile başlıyorum cumartesi. Artık kontrol yok, transfer için 4 Mayıs saat 10:00 da hastanede olacağız. Heyecan dorukta aklıma geldikçe kalbimin atışını hissediyorum. Sonra korku geliyor ya olmazsa uufff ne biçim üzülürüm diyorum. Sonra ya neden olmasın bir tane oldu yine olur rabbim nasip eder inşallah diyorum. Kafalar karışık kafalar bi dünya yine maşallahım var.
Allahın izniyle 2.ci de olucak canım, tatlı olumlu heyecan olsun kuzum..4 mayısı iple çekiyoruz, inşallah herşey çokngüzel olur ve bebişin sıkıca tutunur sana🥰🤲

43 yaşındayım. Üstelik amh 0.2. ama şu an sanki yumurtlama agrisi gibi ağrı var. Zaten sabah yumurtlama agrisi başlamıştı. Toplama işlemi yapılınca çatlayacak yumurta olmadığı için ağrımaz diye düşündüm. Ama yanılmışım. Kramp şeklinde ağrım var. Kivrildim kaldım.
Opu sonrası ağrı oluyor ilk gün ama sabah daha iyi uyanacaksın

2. güne 2 embriyoyla devam kızlar. Yarın dondurulacaklar (3. gün) Biri 4 diğeri 6 hücreliymiş. Doktorum gayet iyiler dedi.
Şu 3. gün embriyosu 5. gün embriyosu konusuna kafam takıldı. Nette araştırdığıma göre 5. gün embriyosunun tutma ihtimali daha yüksekmiş galiba. Sizde kaçıncı gün donduruldu ve doktorlar neye göre karar veriyor buna, bilen var mı?
Embriyolar az ise 3.gün donduruyorlar genelde..bu tüp bebek tedavileri ilk başladığında hep 3.gün dondurulurdu..Yani 3.veya 5.gün çok da farketmiyor tutacak olan tutuyor..bazan 5.güne gelişimini tamamlayamayanı 6.güne bekletiyorlar ama dediğim gibi sonuçta tutacak olan tutuyor

Kızlar bugün transfer için kontrole gittim rahim kalınlığı istenilen seviyede olmadığı için çarşamba tekrar gideceğim eğer artış olursa öyle transfer olacak moralim bozuldu ilaçlarla artış olur mu acaba sizin kaç rahim kalinligi transfer icin

43 yaşındayım
42 yaşındayım 4 tane gordu bırı buyuk dıgerlerı kucuk .Küçüklerin buyumesini beklıyor sonra toplayacak.Bır kaç ay biriktirip yaza transfer yapacagız..İnşallah bu kez olur.Düşük ve kimyasallarım var.

Gençler ben de dün doktora gittim progestan iğnelere ve fitile başlıyorum cumartesi. Artık kontrol yok, transfer için 4 Mayıs saat 10:00 da hastanede olacağız. Heyecan dorukta aklıma geldikçe kalbimin atışını hissediyorum. Sonra korku geliyor ya olmazsa uufff ne biçim üzülürüm diyorum. Sonra ya neden olmasın bir tane oldu yine olur rabbim nasip eder inşallah diyorum. Kafalar karışık kafalar bi dünya yine maşallahım var.
Bende bugün gittim doktora iğne ve fitil verdi aksilik olmazsa 4 Mayısta transferim var. Ben prolutex vurulacağım sen? Daha önce bunu kullandın mı

Kızlar bugün transfer için kontrole gittim rahim kalınlığı istenilen seviyede olmadığı için çarşamba tekrar gideceğim eğer artış olursa öyle transfer olacak moralim bozuldu ilaçlarla artış olur mu acaba sizin kaç rahim kalinligi transfer icin
İlaçlarla artıyor kalınlık..hatırlamıyorum tam olarak ama son transferimden 3 gün önceki muayenemde 9 mm idi sanırım

42 yaşındayım 4 tane gordu bırı buyuk dıgerlerı kucuk .Küçüklerin buyumesini beklıyor sonra toplayacak.Bır kaç ay biriktirip yaza transfer yapacagız..İnşallah bu kez olur.Düşük ve kimyasallarım var.
Ben de 41 yaşındayım..inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın🤲🥰

Bende bugün gittim doktora iğne ve fitil verdi aksilik olmazsa 4 Mayısta transferim var. Ben prolutex vurulacağım sen? Daha önce bunu kullandın mı
Hadi hayırlı olsun kendime transfedaş buldum 😅. Yok hiç kullanmadım prolutex iğne günde 1. Bi de gene progestan fitil verdi günde iki kere. Yarın başlıyorum hepsine.

Hadi hayırlı olsun kendime transfedaş buldum 😅. Yok hiç kullanmadım prolutex iğne günde 1. Bi de gene progestan fitil verdi günde iki kere. Yarın başlıyorum hepsine.
İnşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 İlk transferim bende yarın başlıyorum iğneden korkuyorum 2 iğne 2 fitil 3 estroferm verdi vitaminde var

İnşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 İlk transferim bende yarın başlıyorum iğneden korkuyorum 2 iğne 2 fitil 3 estroferm verdi vitaminde var
Evet Estrofem de var bende günde 3 devam. Bir de elenatal kullanıyorum vitamin mineral komple Allah ne verdiyse var içinde. Tam benlik tek hap içinde herşey var 😂

Ya o değil de bu fitil işi beni geriyor yarın sabah nasıl koyacağım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ bu tedavi sürecini 1 den fazla yaşayan her kadına gururla bakıyorum artık. Gerçekten ruhen madden fiziken zahmetli bir süreç.

Ya o değil de bu fitil işi beni geriyor yarın sabah nasıl koyacağım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ bu tedavi sürecini 1 den fazla yaşayan her kadına gururla bakıyorum artık. Gerçekten ruhen madden fiziken zahmetli bir süreç.
İğneyi yaptık fitili de koydum fitil de zorlandım. İğne için de söylenileceğim önceki vurulduğum iğneler daha zordu. Korktuğum kadar değilmiş.

Valla doğruyu söylemek gerekirse en zor kısmı o fitil

Back