Olgun çok yumurtan çıkar sağlıklı embriyolar gelişir inşallahKızlar banada dua edin lütfen. Perşembe opu var inşallah tutar ilk denemem. Bahçeci fulyada yaptıran var mı bu ay?
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsunHayırlı olsun bende bahçeci Fulya transferimi oldum .inşallah tutar
Ay inşallah canım Allah razı olsunOlgun çok yumurtan çıkar sağlıklı embriyolar gelişir inşallahrabbim anne olmak isteyen, uğraşan herkese nasip etsin
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsunsizin tuttu mu siz ne zaman transfer oldunuz
Benim biraz karışık şimdilik pozitif bir aksilik çıkmazsaAmin inşallah hepimiz için hayırlısı olsunsizin tuttu mu siz ne zaman transfer oldunuz?
Ben de iğne kullanıyorum hem de fitil de kullanıyorum 4 bir yerden progesterona boğuldumSanırım bir ben iğne olarak kullanıyorum artık kalçamda iğne yapılacak yer kalmadı ne sag ne sol tarafa oturabiliyorum
Önemli olan 2 günde 2 katı artış olması. Sizin olmuş zaten. Hatta 300 olmalıydı mesela 30 fazlası var içinizi çürütmeyin derimKızlar ben şimdi sizlerin beta değerlerini görünce benimkiler baya düşük kalmış. Korkmaya başladım.
17 mayista 3 gün embriyo 2 ad. Transferim oldu.
27 mayısta beta 100.90 çıktı ( 10.gun)
29 mayista beta 330.50 çıktı (12.gun)
Gayet iyi değerlerin bir de bu betayı başkalarıyla değil kendi değerin 2 katına çıktı mı diye bakmak lazım. Seninki güzelKızlar ben şimdi sizlerin beta değerlerini görünce benimkiler baya düşük kalmış. Korkmaya başladım.
Bence artışlar güzel geldi banaKızlar ben şimdi sizlerin beta değerlerini görünce benimkiler baya düşük kalmış. Korkmaya başladım.
Hadi inşallah böyle sağlıkla devam eder inşallahBenim biraz karışık şimdilik pozitif bir aksilik çıkmazsa
Ben de iğne kullanıyorum hem de fitil de kullanıyorum 4 bir yerden progesterona boğuldum
Geçer geçer, bi baktın zamanı geldiGeçmez
Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebişlerini inşallahCnm bnm 3.gün embriyolarindan bi oğlum var şimdi tekrar hamileyim 3.günle ikizlere5.gün embriyosu daha kaliteliydi ama tutmadı nasip
Tamam bende ayarlıyorumBen alarm ayarladım transfer oncesı aynı saatte alıyorum daha ıyı olur bence bıde aksatmamanız onemlı dedı hemşırem sızde oyle yapın alarm ayarlayın hem aldımmı almadımmı dıye kafamız karışmaz yoksa hergun aynı şeyler bazen ıkılemde kalıyorum
Gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallahSelam kızlar. Sabah bende doktoruma gittim. Keseyi gördük çok şükür ama ikiz değilmiş baya ümitliydimneyse buna şükür diyorum. Doktor temizlik vs herşeyi yasakladı. Kan sulandırıcıları kesti. Ona takıldı coraspin ve oksopar kullanıyordum hergün ama birden ikisini de kesti normal mi sizce.
Düşük degil gayet normal benim 12. Gün 65; çıkmıştı kızımda sağlıklı artış önemli.Kızlar ben şimdi sizlerin beta değerlerini görünce benimkiler baya düşük kalmış. Korkmaya başladım.
Gayet güzel, hatta ikiz bile olabilir, sağlıkla gelsin inşallahKızlar ben şimdi sizlerin beta değerlerini görünce benimkiler baya düşük kalmış. Korkmaya başladım.
Kuzum 3.gün embriyosu için gayet güzel 10.gün değerin ve 12. gün çok güzel katlanmış maşallahKızlar ben şimdi sizlerin beta değerlerini görünce benimkiler baya düşük kalmış. Korkmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?