2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar ya size biraz tuhaf bi soru sorucam normalde agdaya gidiyorum hep ama şuan bikini bölgesi için riskli olur mu bilemedim. Bu dönem de gidilir mi sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı?

Bende bir önceki tüp Bebek denememde dış gebelik oldum canım iğne oldum değerler dahada yükseldi laporiskopi oldum sol tüpüm alındı 3 ay dinlendim tekrar 3. Tüp Bebek denemem bu çok şükür bunda oldu üzülme rabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah sagliklica şimdilik kendi sagligini düşün

Bu bilginiz maalesef doğru değil. Benim toplam 18 tane iyi kalite 5. Gün embriyom komplex anoploidili çıktı. Bu durumu bilmediğimiz dönemde yapılan çok iyi kalite 5. Gün kromozom anomalili embriyom ise gayet güzel tutundu gelişti 17. Haftada kaybettim.

Kızlar ya size biraz tuhaf bi soru sorucam normalde agdaya gidiyorum hep ama şuan bikini bölgesi için riskli olur mu bilemedim. Bu dönem de gidilir mi sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı?
Küçük küçük sürüp çekerse bişey olmaz ama siz yine hemşireye ulaşabiliyorsanız ona sorun daha net bilgi olur.

Kızlar bişey sorucam Progesteron fitili aynı saatlerde mi uyguluyorsunuz ? Her gün aynı saatte olması şart mı? Sabah akşam dediler ama saat söylemediler..

Muhakkak yazın buraya da 3. Gün embriyosuydu demi nelere dikkat ettiniz gün içinde
Hayırlısıyla cıksın yazarım evet 3.gün embiriyosuydu. İlk 2 günden sonra rutin hayatıma döndüm tabiki agır iş fazla egilme agır kaldırma yapmadan bunlara dikkat ettim eliminden geldigi kadar yaptım gerisi Rabbim bilir. Tutuncaksa hertürlü tutunuyor tutunmazsa naparsan yap tutmuyor.

Kızlar bişey sorucam Progesteron fitili aynı saatlerde mi uyguluyorsunuz ? Her gün aynı saatte olması şart mı? Sabah akşam dediler ama saat söylemediler..
Ben çalıştığım için hergun aynı saatte uygulayamiyorum ama sorun olmaz bence doktorum özelikle belirtmedi.

Evet öyle benim test günüme daha baya var o yüzden motive oluyorum buradaki pozitif haberleri ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…