Ay çok şükürÇok güzel artmış canım maşallah
Kese için şu zaman gel dedimi ?Ay çok şükür
2 hafta sonraB
Kese için şu zaman gel dedimi ?
Bende bir önceki tüp Bebek denememde dış gebelik oldum canım iğne oldum değerler dahada yükseldi laporiskopi oldum sol tüpüm alındı 3 ay dinlendim tekrar 3. Tüp Bebek denemem bu çok şükür bunda oldu üzülme rabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah sagliklica şimdilik kendi sagligini düşünKızlar benim sonucum iç açıcı değildış gebelik olasılığım çok yüksek olasılıktan öte net gibi artık. Çok kötüyüm sabahtan beri mahvoldum. Gün içinde 2.testi verdim sonucum 2000'lerde. Tutunur ya da tutunmaz demiştim ama hiç aklımın ucundan geçmezdi dış gebelik. Sonucu pozitif olan kim varsa sağlıkla ilerlesin inşallah bebeklerinizi kucağınıza alın hayırlısıyla.
Bu bilginiz maalesef doğru değil. Benim toplam 18 tane iyi kalite 5. Gün embriyom komplex anoploidili çıktı. Bu durumu bilmediğimiz dönemde yapılan çok iyi kalite 5. Gün kromozom anomalili embriyom ise gayet güzel tutundu gelişti 17. Haftada kaybettim.Gebe kaldıktan sonraki testler yapılıyor..embriyoya genetik yapılmak zorunda değil, zaten defektli embriyo 5.güne gitmiyor veya gebelik oluşturmuyor..benim yaşım ileri olmasına rağmen ve doktorum önermesine rağmen yaptırmadım, bozuk embriyo tutunmaz çünkü ve oraya vereceğim parayla ilaç alırım dedim
Küçük küçük sürüp çekerse bişey olmaz ama siz yine hemşireye ulaşabiliyorsanız ona sorun daha net bilgi olur.Kızlar ya size biraz tuhaf bi soru sorucamnormalde agdaya gidiyorum hep ama şuan bikini bölgesi için riskli olur mu bilemedim. Bu dönem de gidilir mi sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı?
İnşallah öyledir teşekkür ederimKalmamıştır ovitrelle etkisi tebriklerafedersiniz meraktan soruyorum bu gebelik testini daha net görmek için mi ayırıyorsunuz?
Geçmez şimdi o iki hafta2 hafta sonra
Merhaba test yaptırdım sonucunu bekliyorum bakalım hayırlısıyla.Merhaba test yaptınız mı sonucunuz nedir
Muhakkak yazın buraya da 3. Gün embriyosuydu demi nelere dikkat ettiniz gün içindeMerhaba test yaptırdım sonucunu bekliyorum bakalım hayırlısıyla.
Haftaya hastaneye gidicez yine o zaman sorup ona göre yapayım bari garanti olsunKüçük küçük sürüp çekerse bişey olmaz ama siz yine hemşireye ulaşabiliyorsanız ona sorun daha net bilgi olur.
Bana da sabah aksam dediler saat vermediler. Sabahkiler genelde aynı saate denk geliyor ama aksam şaşıyor aradaKızlar bişey sorucam Progesteron fitili aynı saatlerde mi uyguluyorsunuz ? Her gün aynı saatte olması şart mı? Sabah akşam dediler ama saat söylemediler..
Hayırlısıyla cıksın yazarım evet 3.gün embiriyosuydu. İlk 2 günden sonra rutin hayatıma döndüm tabiki agır iş fazla egilme agır kaldırma yapmadan bunlara dikkat ettim eliminden geldigi kadar yaptım gerisi Rabbim bilir. Tutuncaksa hertürlü tutunuyor tutunmazsa naparsan yap tutmuyor.Muhakkak yazın buraya da 3. Gün embriyosuydu demi nelere dikkat ettiniz gün içinde
Ben çalıştığım için hergun aynı saatte uygulayamiyorum ama sorun olmaz bence doktorum özelikle belirtmedi.Kızlar bişey sorucam Progesteron fitili aynı saatlerde mi uyguluyorsunuz ? Her gün aynı saatte olması şart mı? Sabah akşam dediler ama saat söylemediler..
Evet öyle benim test günüme daha baya var o yüzden motive oluyorum buradaki pozitif haberleri ileHayırlısıyla cıksın yazarım evet 3.gün embiriyosuydu. İlk 2 günden sonra rutin hayatıma döndüm tabiki agır iş fazla egilme agır kaldırma yapmadan bunlara dikkat ettim eliminden geldigi kadar yaptım gerisi Rabbim bilir. Tutuncaksa hertürlü tutunuyor tutunmazsa naparsan yap tutmuyor.
Stres yapma motive i düşürme birde erken idrar testi sakın yapma idrarda cıkmayıp kanda cıkan oluyor idrarda görmesen üzülürsün.Evet öyle benim test günüme daha baya var o yüzden motive oluyorum buradaki pozitif haberleri ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?