• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

57-273 aynı merkez 4 gün var arada 25-273 4 gün var aynı merkezde yaptıklarımda sorun yok ama 2 merkez birleşince sıkıntı var
Böyle olunca normal oluyor..kuzum bir kan daha versene son verdiğin yerde ver veya bir önceki kanı verdiğin yerde ver ki sağlıklı karşılaştırma yapalım

Kızlarr 17 Mayıs’ta çatlatma iğnesi vurmuştum. 24 Mayıs 5. Gün embriyosu transfer oldu. Bugün transferin 6. günü ama tabiki duramadım test yaptım. Silik de olsa hemen 5 dkda çizgi çıktı ama ovitrelle etkisi falan değildir dimi 13 güne geçmiştir🥹

Eklentiler

• IMG_8506.jpeg
    IMG_8506.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_8503.jpeg
    IMG_8503.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_8508.jpeg
    IMG_8508.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 37
Gebe kaldıktan sonraki testler yapılıyor..embriyoya genetik yapılmak zorunda değil, zaten defektli embriyo 5.güne gitmiyor veya gebelik oluşturmuyor..benim yaşım ileri olmasına rağmen ve doktorum önermesine rağmen yaptırmadım, bozuk embriyo tutunmaz çünkü ve oraya vereceğim parayla ilaç alırım dedim
Benim 3. Gün embriyosu bakalım nasıl olucak, yani 3. Gün embriyosu olunca pek ümitli olamıyorum ama nasip

Böyle olunca normal oluyor..kuzum bir kan daha versene son verdiğin yerde ver veya bir önceki kanı verdiğin yerde ver ki sağlıklı karşılaştırma yapalım
Sabah 8 de tüp bebek merkezinde olacağım hemşire burda veirirsiniz dedi doktorda görmek istemiş.bende gidip itiraflarımı yapıyım 🫣minik bir ihtimal belki kese gözükse keşke bugün 3+6 filan

Kızlarr 17 Mayıs’ta çatlatma iğnesi vurmuştum. 24 Mayıs 5. Gün embriyosu transfer oldu. Bugün transferin 6. günü ama tabiki duramadım test yaptım. Silik de olsa hemen 5 dkda çizgi çıktı ama ovitrelle etkisi falan değildir dimi 13 güne geçmiştir🥹
Muhtemelen değil canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerler🤲🥰

Bende el ayak uyuşmasıda var soğuk terleme falan 🤷 bugun oldu oda yeni
Soğuk terleme dışında hepsi oluyor elim ayağım dökülüyor gibi oluyor kendimi zorlamıyorum hemen yatıp uzanıyorum uyuyorum ilaçlar aşırı uyku yapıyor bende bide

Niye ki kuzum burda birsürü tutunmuş 3.gün embriyosu ve bir 2.gün embriyomuz var, umutsuz olma, inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin 🤲
Bilmiyorum ki aslında düne kadar çok umutluydum ama dün ve bugün mide ağrım var mide ağrısıda hamilelik belirtisi değil diye biliyorum içim karamsar oldu

Kalmamıştır ovitrelle etkisi tebrikler 🙏🏻afedersiniz meraktan soruyorum bu gebelik testini daha net görmek için mi ayırıyorsunuz?

İşte sizin 19 da bir tutmuş en azımdan benim 4 tane olunca şansım daha düşük embriyo için elimizde hiç de kalmayabiir. Bugün kan aldılar e2 ye bakılacak o biraz ipucu verecek sanırım :KK43: ama dr üzülünce benim de mood düştü :KK43: kolay da değil ne paralar döküyoruz 😔
Bir tanıdığımdan 4 yumurta toplanmış 3 ü 5.güne ulaşmış ikisini nakletmişler. O ikisinden de bir tanesi tutundu şu an 7-8 aylık hamile :) pozitif düşün, dua et gerisi Allah’a kalmış hiç canını sıkmamaya çalış. Önemli olan her halukarda tutunması ve sağlıklı hayırlı olması :)

Bende el ayak uyuşmasıda var soğuk terleme falan 🤷 bugun oldu oda yeni
Bana dün oldu ama ben strese baglamıştım. Hastaneye gittiğimizde içim yükselmeye başladı avuçlarım terledi, bayilacagim zamanki belirtiler olmaya başladı(daha öncesinde bayilmisligim var çok 🙈) oturdum hemen dinlenince hafifledi biraz ama beni sanırım stres tetikliyor. Sizin belki ilaçtan olabilir belki gebelikle bağlantılıdır bilemedim

Back