- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Progestani ağız yoluyla alınca baş dönmesi sersemlik mide bulantısı ve çok yan etki yapıyormuş, ama fitil olarak alınca bu yan etkiler olmuyormuş diye duymuştum ben doğru mu? Ama vücuttaki hormon da etkiliyor bizi tabii o ayrıEvet normal aslında buna progesteron sebep oluyor
evet mide bulantısı yapıyor diye bana fitil olarak kullan dedi doktorumProgestani ağız yoluyla alınca baş dönmesi sersemlik mide bulantısı ve çok yan etki yapıyormuş, ama fitil olarak alınca bu yan etkiler olmuyormuş diye duymuştum ben doğru mu? Ama vücuttaki hormon da etkiliyor bizi tabii o ayrı
Ben de fitil olarak kullanıyorumevet mide bulantısı yapıyor diye bana fitil olarak kullan dedi doktorum
10. Günde yaptırmanız gerekmiyor mu?Bugun 8. Günüm 2.5 cıktı kızlar degerım
Harika tebriklerKızlar sonucum 730 çıktıçok şükür. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin en kısa sürede kucağımıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim hayır muayene yapmadı sadece her hastadan istiyoruz iki gün sonra tekrarla testini dedi.Harika tebriklervajinal muayene yaptı mı? Bişey gözükebiliyor mu
SüperÇok teşekkür ederim hayır muayene yapmadı sadece her hastadan istiyoruz iki gün sonra tekrarla testini dedi.
İlki kaçtı canım çok güzel maşallah artsın katlansin güzel güzelKızlar 2.kanımı verdim 900 çıktı
Evet iğnelere devam dedi o kadar ağladım ki heyecandan estrofemi falan soramadım tekrar arayıp sorucam kendime gelinceSüperİlaçlara aynen devam mı estrofem ve progesteron içerikli olanlar?
Evet iğnelere devam dedi o kadar ağladım ki heyecandan estrofemi falan soramadım tekrar arayıp sorucam kendime gelince
Evet iğnelere devam dedi o kadar ağladım ki heyecandan estrofemi falan soramadım tekrar arayıp sorucam kendime gelince
Bende remzi beye gidiyorum bugün opunun 4. günü umarım bende o odadan mutlu ayrılırım :) çok sevindim adınızaEvet iğnelere devam dedi o kadar ağladım ki heyecandan estrofemi falan soramadım tekrar arayıp sorucam kendime gelince
164canımİlki kaçtı canım çok güzel maşallah artsın katlansin güzel güzel
4gün arayla verildi bunlarİlki kaçtı canım çok güzel maşallah artsın katlansin güzel güzel
Ben de heyecandan ve doktorla konusurken aglamayayim derken degerimin kaç olduğunu tam anlamadım, eşimle ben farklı duymusuzEvet iğnelere devam dedi o kadar ağladım ki heyecandan estrofemi falan soramadım tekrar arayıp sorucam kendime gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?