Böyle olunca normal oluyor..kuzum bir kan daha versene son verdiğin yerde ver veya bir önceki kanı verdiğin yerde ver ki sağlıklı karşılaştırma yapalım57-273 aynı merkez 4 gün var arada 25-273 4 gün var aynı merkezde yaptıklarımda sorun yok ama 2 merkez birleşince sıkıntı var
Peki baş dönmesi olurken el ayakta hafif uyuşma hissi nornal mi canim?Evet hormonlardan kaynaklanıyor canım
Progestan devlet karşılıyor evetKızlar bu progestan fitil ve iğne devlet karşılıyor mu yazdirsak doktora?
Kuzum bunu görmeden yaptım yorum ama bence tekrar kan vermelisin ve o sonuçla doktoruna gitmelisinMindooo benim durumuma yorum yapar mısın?
Benim 3. Gün embriyosu bakalım nasıl olucak, yani 3. Gün embriyosu olunca pek ümitli olamıyorum ama nasipGebe kaldıktan sonraki testler yapılıyor..embriyoya genetik yapılmak zorunda değil, zaten defektli embriyo 5.güne gitmiyor veya gebelik oluşturmuyor..benim yaşım ileri olmasına rağmen ve doktorum önermesine rağmen yaptırmadım, bozuk embriyo tutunmaz çünkü ve oraya vereceğim parayla ilaç alırım dedim
Evet normal aslında buna progesteron sebep oluyorPeki baş dönmesi olurken el ayakta hafif uyuşma hissi nornal mi canim?
Niye ki kuzum burda birsürü tutunmuş 3.gün embriyosu ve bir 2.gün embriyomuz var, umutsuz olma, inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişinBenim 3. Gün embriyosu bakalım nasıl olucak, yani 3. Gün embriyosu olunca pek ümitli olamıyorum ama nasip
Sabah 8 de tüp bebek merkezinde olacağım hemşire burda veirirsiniz dedi doktorda görmek istemiş.bende gidip itiraflarımı yapıyımBöyle olunca normal oluyor..kuzum bir kan daha versene son verdiğin yerde ver veya bir önceki kanı verdiğin yerde ver ki sağlıklı karşılaştırma yapalım
Sağlık ocağı açık olmaz 8 de merkezde olacağım yaKuzum bunu görmeden yaptım yorum ama bence tekrar kan vermelisin ve o sonuçla doktoruna gitmelisin
Muhtemelen değil canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerlerKızlarr 17 Mayıs’ta çatlatma iğnesi vurmuştum. 24 Mayıs 5. Gün embriyosu transfer oldu. Bugün transferin 6. günü ama tabiki duramadım test yaptım. Silik de olsa hemen 5 dkda çizgi çıktı ama ovitrelle etkisi falan değildir dimi 13 güne geçmiştir
Soğuk terleme dışında hepsi oluyor elim ayağım dökülüyor gibi oluyor kendimi zorlamıyorum hemen yatıp uzanıyorum uyuyorum ilaçlar aşırı uyku yapıyor bende bideBende el ayak uyuşmasıda var soğuk terleme falanbugun oldu oda yeni
İnşallah ya 3 Haziran’da kan vericem bakalım inşallah olmuşturMuhtemelen değil canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerler
İğneyi bilmiyorum ama progestan fitili yazdırmistim canım ben sağlık ocağındaKızlar bu progestan fitil ve iğne devlet karşılıyor mu yazdirsak doktora?
Allah razı olsun da ama ne progestanmis yahuEvet normal aslında buna progesteron sebep oluyor
Bilmiyorum ki aslında düne kadar çok umutluydum ama dün ve bugün mide ağrım var mide ağrısıda hamilelik belirtisi değil diye biliyorum içim karamsar olduNiye ki kuzum burda birsürü tutunmuş 3.gün embriyosu ve bir 2.gün embriyomuz var, umutsuz olma, inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin
Kalmamıştır ovitrelle etkisi tebriklerKızlarr 17 Mayıs’ta çatlatma iğnesi vurmuştum. 24 Mayıs 5. Gün embriyosu transfer oldu. Bugün transferin 6. günü ama tabiki duramadım test yaptım. Silik de olsa hemen 5 dkda çizgi çıktı ama ovitrelle etkisi falan değildir dimi 13 güne geçmiştir
Merhaba test yaptınız mı sonucunuz nedirKabak cekirdeginden olcagını sanmıyorum canım. Benim test günüm 30 mayıs doktorum 30 da yaptır dedi
Bir tanıdığımdan 4 yumurta toplanmış 3 ü 5.güne ulaşmış ikisini nakletmişler. O ikisinden de bir tanesi tutundu şu an 7-8 aylık hamile :) pozitif düşün, dua et gerisi Allah’a kalmış hiç canını sıkmamaya çalış. Önemli olan her halukarda tutunması ve sağlıklı hayırlı olması :)İşte sizin 19 da bir tutmuş en azımdan benim 4 tane olunca şansım daha düşük embriyo için elimizde hiç de kalmayabiir. Bugün kan aldılar e2 ye bakılacak o biraz ipucu verecek sanırımama dr üzülünce benim de mood düştü kolay da değil ne paralar döküyoruz
Bana dün oldu ama ben strese baglamıştım. Hastaneye gittiğimizde içim yükselmeye başladı avuçlarım terledi, bayilacagim zamanki belirtiler olmaya başladı(daha öncesinde bayilmisligim var çokBende el ayak uyuşmasıda var soğuk terleme falanbugun oldu oda yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?