2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bu arada iki embriyo (ikiz) transfer edildi. Youmlarınızı rica ederim.

Kaçıncı günde keseyi gördünüz acaba hayırlı olsun kucağıniza almayı nasip etsin rabbim
Çok teşekkür ederim, darısı sizlerin başına inşallah, benim transfer 11 Mayıs'da yapılmıştı. 18.gün oluyor sanırım. Doktor 5+4 olduğumu söyledi bugün...

Ben teşekkür ederim... İçinizi hep ferah tutun, hep iyi güzel şeyler düşünün, inşallah sizinde çok iyi olacak herşey.
Evet şuanda keyif sürme moduna geçtimm :))

Ohhh süper. Benim de 8 mayısta yapılmıştı 5. Gün embriyosu. Beni doktor çarşambaya çağırdı kese için. Görünüyor demekki çok güzel ya sabırsızlanıyorum tek kese miydi sizin ki
Aslında benimde çarşambaydı ama doktor kanama olunca bugün hemen görmek istedi. Tek kese, tek embriyo çıkmıştı zaten bende, yaştan dolayı çok yumurta da yoktu.

Aslında benimde çarşambaydı ama doktor kanama olunca bugün hemen görmek istedi. Tek kese, tek embriyo çıkmıştı zaten bende, yaştan dolayı çok yumurta da yoktu.
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah içiniz rahat etmiştir çok şükür. Benim iki taneydi bakalım ultrasonda ne çıkacak.

Kesınlıkle yapmamak lazımmıs ya burada 6.7. Günler pozıtıfı görünce insan hevesleniyor.
Haklısınız ama herkesin vücudu aynı değil kimisi hızlı ilerliyor kimisi geç yerleşiyor. Ben test günüme kadar hiç forumlara konulara falan bakmadım hatta bu siteye girmedim çünkü biliyorum bende dayanamazdım.

Kızlar sperm hasar testini ürolojiden mi nereden yaptırıcaz

Bence bekleyin ben yaptım çıkmadı ya gerçekten yok çıkmadı yada erken o yüzden çıkmadı 8.gün yapın bana da haber edin sonuca göre bende yapayım
Bence inşallah vardır erken olduğu için çıkmamıştır öyle düşünün ilk denemeniz mi? Süreçler hem yorucu hem çok heyecanlı Allah herkesin gönlüne göre versin olur haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…