- 1 Nisan 2022
- 12.879
- 15.616
- 228
İn şa Allah düşündüğünüz gibi olur..iğnemi bile bu gün vurmak istemedim..oturub düşünüyorum doğal yolla nasıl hamile kala bilirimBen de senin gibi düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İn şa Allah düşündüğünüz gibi olur..iğnemi bile bu gün vurmak istemedim..oturub düşünüyorum doğal yolla nasıl hamile kala bilirimBen de senin gibi düşünüyorum
Canım perşembeye birsey kalmadı, test yapıp kafanı bulandırma çünkü idrar testlerine güvenilmiyor, en sağlıklısı kanda bakmakKızlaaar bende 23 mayısta olmuştum benim de bugün transfer gününü yasarsak 7 saymazsak 6ıncı günüm, yarın sabah yapsam çıkar mı acaba? Normalde test günüm 1 haziran perşembe
Çıkmayabilir canım kaset testler çok da güvenli değil, kan gününde vermek en doğrusu..inşallah bebeğin seninledirKızlar 9. Gün idrar testi yaptım çıkmadı çok üzgünüm silik de olsa bir çizgi çıkmaz mıydı ya
Ben biraz tezcanlı yapıdayım da yine bu aşamadan geçip negatif görmek istemiyorum tabi Allah bilir ama biraz beklemek istiyorum zaman ne gösterir bilmiyorumBende bir kaç ara vermek moralmen iyi gelebilir tabi sen daha iyi bilirsin ama
Merhaba canım. Benim doktorum sadece ilk gün için dinlen dedi. Ağır kaldırma dedi. Extra başka hiç bir şey söylemedi. Normal rutin hayatına dönebilirsin dedi. Ama herkes tedirgin herkes korkuyor. O yüzden kimden ne duysa onu uygulamaya çalışıyor. Annem ve eşim doktor bunları söylerken yanımdalardı. Ama abartıp abartıp beni hasta moduna soktular malesef :)Merhaba kızlar
Sayfalar çok olduğu için ara ara okuyabildim, hepimizin derdi yolu bir. Pozitif alanlara Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin, negatiflere beklemediği anda mucizesini göstersin inşallah
Benim de yarın transferim olacak, bu 4. Denememiz. 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edilecek. İnşallah Allahım bu sefer nasip eder
İnanılmaz korkuyorum, transfer sonrası nasıl oturayım nasıl kalkayım, yatarken ne yapayım sürekli kafamı kurcalıyor. Daha önce olmayanlar için acaba yanlış bişe mi yapmıştım ondan mı olmadı diyorum bazen. Bir de evimiz 5. Kat ve asansör yok merdiven çıkmam lazım. Böyle deli düşünceler işte Allah hepimizin muradını versin
İnşallah bekliyorum artık kan günümüÇıkmayabilir canım kaset testler çok da güvenli değil, kan gününde vermek en doğrusu..inşallah bebeğin seninledir
Eger geç tutunursa çıkmaz morali bozulur boşuna..herkeste aynı olmaz beta yükselmesiÇıkar canım aynı gün transfer olmuşuz ben 5.gün yaptım çıktı bugün tekrarladım koyulaşmış biraz daha
Ücretsiz olarak göndericem sitede ilaç satışı yasak ban yememek için bu şekilde ifade ettim komik olan neBağışlayacağım nedir yaw
Çok haklısın, pozitif düşünmek çok önemli. Hepimizin endişeleri var, yine de doktorların dediği gibi ilk 1-2 gün sanırım extra dikkat gerekiyor, sonrası nasipMerhaba canım. Benim doktorum sadece ilk gün için dinlen dedi. Ağır kaldırma dedi. Extra başka hiç bir şey söylemedi. Normal rutin hayatına dönebilirsin dedi. Ama herkes tedirgin herkes korkuyor. O yüzden kimden ne duysa onu uygulamaya çalışıyor. Annem ve eşim doktor bunları söylerken yanımdalardı. Ama abartıp abartıp beni hasta moduna soktular malesef :)
Sen doktorun ne derse onu uygula. Olacağı varsa oluyor gerçekten. İllaki etkileniyoruz başkalarından. Ama önemli olan pozitif olup iyi düşünmek :)
Hayırlısı canım benim, zamanı gelmemiş bebişinin doğum gününün..rabbim tez zamanda kavuştursun bizi evlatlarımızaSen yinede için rahat etsin diye kan ver bence canım üzüntü de mutlulukta garanti olsun Benim 7.günde 8.günde tek çizgiydi dün beta baktırdım negatif ve dün regl olmaya başladım zaten. Doktor progestonu bırak dedi tekrar transfer sürecine başlayacağız
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar sonucum 200 çıkmış şimdi baktım çok çabuk düşmüş e nabiza
İshal değilsen olmaz birşey canım..hormonal değişiklikten kaynaklanıyordurMerhaba herkese, ben 2 gündür ishal gibiyim ya aslında tam ishalde değil ama sürekli büyük tuvaletim geliyor bir sorun olur mu acaba ilaçlar mı yan etki yapıyor üşüttüm mü bilmiyorum
İnşallah bu defa dilediğiniz gibi olur. İlk denememde hep yatmıştım. bu ikinci denemem transfer sonrası iki gün dinlendim sadece bu defa, doktorum normal yaşantına dönebilirsin dedi. Sonra dışarı çıktım yürüyüş yaptım gezdim, işe gittim vs... Çok şükür pozitif oldu bu defa.. 5+4 dedi doktor bugün... Fakat dün kanamam oldu (Lavabo ve klozet temizlemiştim dayanamayıp bence ondan oldu çünkü çok belim ağrıdı yaparken), bugün kontrole gittim bir sorun yok çok şükür ama 10 gün istirahat önerdi doktorum, düşük tehlikesi olmasın diye. Yani bence kendinizi kasmadan en huzulu olacağınız şekilde geçirin günlerinizi. hafif hafif yürüyüşlerin faydalı olduğunu düşünüyorum. ve bende asansörsüz 5.katta oturuyorum :)Merhaba kızlar
Sayfalar çok olduğu için ara ara okuyabildim, hepimizin derdi yolu bir. Pozitif alanlara Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin, negatiflere beklemediği anda mucizesini göstersin inşallah
Benim de yarın transferim olacak, bu 4. Denememiz. 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edilecek. İnşallah Allahım bu sefer nasip eder
İnanılmaz korkuyorum, transfer sonrası nasıl oturayım nasıl kalkayım, yatarken ne yapayım sürekli kafamı kurcalıyor. Daha önce olmayanlar için acaba yanlış bişe mi yapmıştım ondan mı olmadı diyorum bazen. Bir de evimiz 5. Kat ve asansör yok merdiven çıkmam lazım. Böyle deli düşünceler işte Allah hepimizin muradını versin
İnşallah canım hepimizin hayırlısıylaHayırlı olsun canım. Sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah bebişin
Kaçıncı günde keseyi gördünüz acaba hayırlı olsun kucağıniza almayı nasip etsin rabbimSelamlar herkese, doktordan geldim dünkü iğneden sonra sadece kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Çok şükür keseyi gördük, hiç bir sorun yok dedi doktor. Kanama, ağrı hepsi olabilecek şeyler, Bizi tek ilgilendiren ultrasondur dedi. Haftalarca kanaya kanaya sağlıklı doğum yapan çok hastası olduğu gibi, hiç bir kanama yaşamadan sorunsuz gitmesine rağmen sonlanan çok gebelikte olmuş. Bakalım haftaya kalp atışı için gideceğiz. Stres yapmamak çok önemli... Kanaması olan arkadaşlarım lütfen hemen paniğe kapılmayın sakin kalın, stres herşeyi daha da zorlaştırıyor. Zaten olacaksa elimizden birşey gelmiyor, biz geleni yapıyoruz zaten.
Bende 23 mayısta oldum bugün 6.gün oluyor duramadım yaptım negatif silik dahi yok bence yarın dahi test yapmayın 8.gün belki daha iyi olabilir ama olsaydı bende silikte olsa çıkardı galiba tutmadıKızlaaar bende 23 mayısta olmuştum benim de bugün transfer gününü yasarsak 7 saymazsak 6ıncı günüm, yarın sabah yapsam çıkar mı acaba? Normalde test günüm 1 haziran perşembe
Ayy aynı katta asansörsüz oturuyor oluşumuz ve sizin hamile kalmanız şuan inanılmaz umut verdi bana Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için İnşallah kalp atışını da sağlıkla duyarsınız, sağlıkla da ilerler gebeliğiniz İstirahate dikkat edin, yormayın kendinizi ve bebişiİnşallah bu defa dilediğiniz gibi olur. İlk denememde hep yatmıştım. bu ikinci denemem transfer sonrası iki gün dinlendim sadece bu defa, doktorum normal yaşantına dönebilirsin dedi. Sonra dışarı çıktım yürüyüş yaptım gezdim, işe gittim vs... Çok şükür pozitif oldu bu defa.. 5+4 dedi doktor bugün... Fakat dün kanamam oldu (Lavabo ve klozet temizlemiştim dayanamayıp bence ondan oldu çünkü çok belim ağrıdı yaparken), bugün kontrole gittim bir sorun yok çok şükür ama 10 gün istirahat önerdi doktorum, düşük tehlikesi olmasın diye. Yani bence kendinizi kasmadan en huzulu olacağınız şekilde geçirin günlerinizi. hafif hafif yürüyüşlerin faydalı olduğunu düşünüyorum. ve bende asansörsüz 5.katta oturuyorum :)
Kuzum rabbim elbet buluşturacak hepimizi evlatlarımızla inşallah yakın zamanda kavuşuruzBenim sonucum negatif kızlar inşallah sizin ki pozitif çıkar