Beklemek en doğrusu sanırım.. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? İşte burada okuyup erkenden öğrenenleri görünce insan yapmak istiyor ama haklısınız.Bende 23 mayısta oldum bugün 6.gün oluyor duramadım yaptım negatif silik dahi yok bence yarın dahi test yapmayın 8.gün belki daha iyi olabilir ama olsaydı bende silikte olsa çıkardı galiba tutmadı
Amin kuzum...Canım hayırlı güzel sonuçlar gelsin inşallah..rabbim en güzel zamanda nasip etsin hepimize anneliğiBiz bugün 13.00te genetik testi yaptırcaz bakalım. Allah kimseyi yormadan nasip etsin
Aynen canım vardır bunda da bir hayır..Allah bir plan çizmiştirAmin canım amin Allah aratmasın bu seferlik nasipte yokmuş napalım var bunda da bi hayır
Ah çok şükür canım.Selamlar herkese, doktordan geldim dünkü iğneden sonra sadece kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Çok şükür keseyi gördük, hiç bir sorun yok dedi doktor. Kanama, ağrı hepsi olabilecek şeyler, Bizi tek ilgilendiren ultrasondur dedi. Haftalarca kanaya kanaya sağlıklı doğum yapan çok hastası olduğu gibi, hiç bir kanama yaşamadan sorunsuz gitmesine rağmen sonlanan çok gebelikte olmuş. Bakalım haftaya kalp atışı için gideceğiz. Stres yapmamak çok önemli... Kanaması olan arkadaşlarım lütfen hemen paniğe kapılmayın sakin kalın, stres herşeyi daha da zorlaştırıyor. Zaten olacaksa elimizden birşey gelmiyor, biz geleni yapıyoruz zaten.
Amin canım benim inşallah mutlu haberlerimizi paylaşırızAllah razı olsun gerçekten burda çok güç buldum Allah'ım bşrdaha ki sefere sevincimizi paylaşmayı nasip etsin
İnsan dayanamıyor işte burada yapanları pozitifi görenleri okuyunca ama haklısınızCanım perşembeye birsey kalmadı, test yapıp kafanı bulandırma çünkü idrar testlerine güvenilmiyor, en sağlıklısı kanda bakmak
Evet bende yorumları okuyup kendimi test yaparken buldum ama maalesef.5.gün embriyosu AA sizin pekiBeklemek en doğrusu sanırım.. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? İşte burada okuyup erkenden öğrenenleri görünce insan yapmak istiyor ama haklısınız.
Merhaba. Bugün doktorum 5 sonuçla bile gebelik gördüğünü söyledi. Tabi bu garanti bebek var demek değil, ama yok da değil. Sonucun katlanıp artması önemli bu noktadan sonra. Siz moralinizi yüksek tutun, ilanlarınızı aksatmadan mutlaka devam ettirin. İnşallah hayırlısıyla gelişimi gelişimi eder bebisinMerhaba,
3. gün transfer yapıldı ve bugün ilk defa bta-hcg testi yapıldı. Sonuç: 9.7
Doktor çarşamba günü bir test daha istedi. Tecrübeli arkadaşlar nasıl yorumlar ilk test sonucunu ?
Olumlu/olumsuz bişey diyebilir misiniz şu aşamada.
Kacıncı gününüz bugunMerhaba,
Doktor çarşamba günü bir test daha istedi. Tecrübeli arkadaşlar nasıl yorumlar ilk test sonucunu ?
Çok erken canım benim 6.gün..8.günde bile zor çıkıyor bozma moralini daha test de yapma kan gününü bekle canım, inşallah bebeğin seninledirKızlar selam bugün transfer in 6.günü 5.gün embriyosu duramadım kalktım test yaptım negatif silik dahi yok olsaydı birseyler çıkardı galibamallesef olmadı sanırım
Merhaba, İnşallah bu sefer tutar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.Merhaba kızlar
Sayfalar çok olduğu için ara ara okuyabildim, hepimizin derdi yolu bir. Pozitif alanlara Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin, negatiflere beklemediği anda mucizesini göstersin inşallah
Benim de yarın transferim olacak, bu 4. Denememiz. 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edilecek. İnşallah Allahım bu sefer nasip eder
İnanılmaz korkuyorum, transfer sonrası nasıl oturayım nasıl kalkayım, yatarken ne yapayım sürekli kafamı kurcalıyor. Daha önce olmayanlar için acaba yanlış bişe mi yapmıştım ondan mı olmadı diyorum bazen. Bir de evimiz 5. Kat ve asansör yok merdiven çıkmam lazım. Böyle deli düşünceler işteAllah hepimizin muradını versin
7 öğrenen arkadaşım var şimdi son haftaları MasAllah oğlu olucakMerhaba,
transferden sonraki 12. Gün.Kacıncı gününüz bugun
Oh çok şükür, sağlıcakla ilerlesin, sağlıcakla kucağına al bebişini inşallahKızlar sonucum 200 çıkmış şimdi baktım çok çabuk düşmüş e nabiza
Allah razı olsun sağolunMerhaba, İnşallah bu sefer tutar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.Diğer kızlarda ifade etmiş ben de aynı düşüncedeyim. Bir iki gün dinlenin sonrasında normal hayatınıza dönün ki vücudunuz sizi hasta sanıp embriyoyu atmaya çalışmasın.
Ben ben olucam bu ay bu sefer umarım olur aminSevgili anne adayları herkese merhaba. Kimimizin ilk tedavisi olacak . Kimimiz defalarca denedik belki olumsuz tecrübelerimiz oldu ama hiçbir zaman umutsuz olmamalıyız . Ben 3 kez denedim, 3 ü de negatif oldu. 4.denemem mayıs ayında dondurulmuş embriyolarla olacak nasipse❤. Gelin, tecrübelerimizi paylaşalım ve birbirimize destek olalım . Rabbim isteyen ve bunun için uğraşan herkese anneliği nasip etsin
Ay ne güzel maşallahOh çok şükür, sağlıcakla ilerlesin, sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah
Benimde 5inci gün embriyosu o yüzden hatta yapsam mı diye bir niyetlendim, neyse bakalım hayırlısıEvet bende yorumları okuyup kendimi test yaparken buldum ama maalesef.5.gün embriyosu AA sizin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?