2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba Bende cumartesi günü opu yapıldı 3 yumurta alındı bugün 2, gün bitti çok şükür 2 yumurta bölünmeye başlamış. Allahım inşallah mutlu son görmeyi de bana ve isteyen herkese nasip eder

Bende 23 mayısta oldum bugün 6.gün oluyor duramadım yaptım negatif silik dahi yok bence yarın dahi test yapmayın 8.gün belki daha iyi olabilir ama olsaydı bende silikte olsa çıkardı galiba tutmadı
Beklemek en doğrusu sanırım.. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? İşte burada okuyup erkenden öğrenenleri görünce insan yapmak istiyor ama haklısınız.

Merhaba,
3. gün transfer yapıldı ve bugün ilk defa bta-hcg testi yapıldı. Sonuç: 9.7
Doktor çarşamba günü bir test daha istedi. Tecrübeli arkadaşlar nasıl yorumlar ilk test sonucunu ?
Olumlu/olumsuz bişey diyebilir misiniz şu aşamada.

Ah çok şükür canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Senin transfer günün ne zamandı ve kaç günlük embriyoydu.

Merhaba. Bugün doktorum 5 sonuçla bile gebelik gördüğünü söyledi. Tabi bu garanti bebek var demek değil, ama yok da değil. Sonucun katlanıp artması önemli bu noktadan sonra. Siz moralinizi yüksek tutun, ilanlarınızı aksatmadan mutlaka devam ettirin. İnşallah hayırlısıyla gelişimi gelişimi eder bebisin

Kacıncı gününüz bugun

Kızlar selam bugün transfer in 6.günü 5.gün embriyosu duramadım kalktım test yaptım negatif silik dahi yok olsaydı birseyler çıkardı galiba mallesef olmadı sanırım
Çok erken canım benim 6.gün..8.günde bile zor çıkıyor bozma moralini daha test de yapma kan gününü bekle canım, inşallah bebeğin seninledir

Merhaba, İnşallah bu sefer tutar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Diğer kızlarda ifade etmiş ben de aynı düşüncedeyim. Bir iki gün dinlenin sonrasında normal hayatınıza dönün ki vücudunuz sizi hasta sanıp embriyoyu atmaya çalışmasın.

7 öğrenen arkadaşım var şimdi son haftaları MasAllah oğlu olucak

Allah razı olsun sağolun Haklısınız hasta gibi 10 gün yatmak da zor zaten, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

Ben ben olucam bu ay bu sefer umarım olur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…