• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İlaçları bırakmadım devam ediyorum doktor Perşembe günü çağırmıştı kanı o gün vereceğiz başka embriyom yok maalesef çift embriyo koyulmuştu yani 9. Gün olup çıkmaması beni çok çok üzdü. Siz kaçıncı gündesiniz kan verdiniz mi
12. Gün kan verdim canım negatif malesef. İnşallah senünki pozitiftir

Canım benim geçmiş olsun, vardır bunda da bir hayır.. Genetik testle birlikte sağlıklı bi bebis gelicek inşallah ❤️ vakti gelmeden ne kadar istesek de olmuyor işte, vaktini bekliyor..
Hayırlısı böyle demekki kuzum biz aceleci insanlarız inşallah vakti gelince nasip edecek rabbim

Ya çok üzüldüm gerçekten
Geçmiş olsun çok üzüldüm nasip böyleymiş demekki benim için bu cümleyi kurmak bile zor yaşamak çok daha ağırdır eminim Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın zor bir imtihan başına gelmeyen anlamıyor

Allah razı olsun canım. Bakacaz bakalım zaman ne gösterecek ama iki ay devam edemeyiz şuan. O sürede de kendimi toparlarım en azından
Çok üzüldüm canım. Ne güzel ki kalan 7 embriyon var. Allah’ın takdiri herşey. İnşallah siz sağlıklı olun da gerisi hallolur Allah’ın izniyle 🤲

Çok üzüldüm canım. Ne güzel ki kalan 7 embriyon var. Allah’ın takdiri herşey. İnşallah siz sağlıklı olun da gerisi hallolur Allah’ın izniyle 🤲
Amin canım inşallah. Bakalım doktor bi sonraki adetle bekliyorum seni dedi de bilemiyorum bi düşünelim dedik

Merhaba kızlar
Sayfalar çok olduğu için ara ara okuyabildim, hepimizin derdi yolu bir. Pozitif alanlara Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin, negatiflere beklemediği anda mucizesini göstersin inşallah 🙏
Benim de yarın transferim olacak, bu 4. Denememiz. 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edilecek. İnşallah Allahım bu sefer nasip eder🙏
İnanılmaz korkuyorum, transfer sonrası nasıl oturayım nasıl kalkayım, yatarken ne yapayım sürekli kafamı kurcalıyor. Daha önce olmayanlar için acaba yanlış bişe mi yapmıştım ondan mı olmadı diyorum bazen. Bir de evimiz 5. Kat ve asansör yok merdiven çıkmam lazım. Böyle deli düşünceler işte🥲 Allah hepimizin muradını versin ❤️

Ya çok üzüldüm gerçekten

Geçmiş olsun çok üzüldüm nasip böyleymiş demekki benim için bu cümleyi kurmak bile zor yaşamak çok daha ağırdır eminim Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın zor bir imtihan başına gelmeyen anlamıyor
Allah razı olsun canım napalım hayırlısı böylemiş.

Back