2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlaaar bende 23 mayısta olmuştum benim de bugün transfer gününü yasarsak 7 saymazsak 6ıncı günüm, yarın sabah yapsam çıkar mı acaba? Normalde test günüm 1 haziran perşembe
Canım perşembeye birsey kalmadı, test yapıp kafanı bulandırma çünkü idrar testlerine güvenilmiyor, en sağlıklısı kanda bakmak

Merhaba canım. Benim doktorum sadece ilk gün için dinlen dedi. Ağır kaldırma dedi. Extra başka hiç bir şey söylemedi. Normal rutin hayatına dönebilirsin dedi. Ama herkes tedirgin herkes korkuyor. O yüzden kimden ne duysa onu uygulamaya çalışıyor. Annem ve eşim doktor bunları söylerken yanımdalardı. Ama abartıp abartıp beni hasta moduna soktular malesef :)
Sen doktorun ne derse onu uygula. Olacağı varsa oluyor gerçekten. İllaki etkileniyoruz başkalarından. Ama önemli olan pozitif olup iyi düşünmek :)

Çok haklısın, pozitif düşünmek çok önemli. Hepimizin endişeleri var, yine de doktorların dediği gibi ilk 1-2 gün sanırım extra dikkat gerekiyor, sonrası nasip

Selamlar herkese, doktordan geldim dünkü iğneden sonra sadece kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Çok şükür keseyi gördük, hiç bir sorun yok dedi doktor. Kanama, ağrı hepsi olabilecek şeyler, Bizi tek ilgilendiren ultrasondur dedi. Haftalarca kanaya kanaya sağlıklı doğum yapan çok hastası olduğu gibi, hiç bir kanama yaşamadan sorunsuz gitmesine rağmen sonlanan çok gebelikte olmuş. Bakalım haftaya kalp atışı için gideceğiz. Stres yapmamak çok önemli... Kanaması olan arkadaşlarım lütfen hemen paniğe kapılmayın sakin kalın, stres herşeyi daha da zorlaştırıyor. Zaten olacaksa elimizden birşey gelmiyor, biz geleni yapıyoruz zaten.

Hayırlısı canım benim, zamanı gelmemiş bebişinin doğum gününün..rabbim tez zamanda kavuştursun bizi evlatlarımıza

Merhaba herkese, ben 2 gündür ishal gibiyim ya aslında tam ishalde değil ama sürekli büyük tuvaletim geliyor bir sorun olur mu acaba ilaçlar mı yan etki yapıyor üşüttüm mü bilmiyorum
İshal değilsen olmaz birşey canım..hormonal değişiklikten kaynaklanıyordur

İnşallah bu defa dilediğiniz gibi olur. İlk denememde hep yatmıştım. bu ikinci denemem transfer sonrası iki gün dinlendim sadece bu defa, doktorum normal yaşantına dönebilirsin dedi. Sonra dışarı çıktım yürüyüş yaptım gezdim, işe gittim vs... Çok şükür pozitif oldu bu defa.. 5+4 dedi doktor bugün... Fakat dün kanamam oldu (Lavabo ve klozet temizlemiştim dayanamayıp bence ondan oldu çünkü çok belim ağrıdı yaparken), bugün kontrole gittim bir sorun yok çok şükür ama 10 gün istirahat önerdi doktorum, düşük tehlikesi olmasın diye. Yani bence kendinizi kasmadan en huzulu olacağınız şekilde geçirin günlerinizi. hafif hafif yürüyüşlerin faydalı olduğunu düşünüyorum. ve bende asansörsüz 5.katta oturuyorum :)

Kaçıncı günde keseyi gördünüz acaba hayırlı olsun kucağıniza almayı nasip etsin rabbim

Kızlaaar bende 23 mayısta olmuştum benim de bugün transfer gününü yasarsak 7 saymazsak 6ıncı günüm, yarın sabah yapsam çıkar mı acaba? Normalde test günüm 1 haziran perşembe
Bende 23 mayısta oldum bugün 6.gün oluyor duramadım yaptım negatif silik dahi yok bence yarın dahi test yapmayın 8.gün belki daha iyi olabilir ama olsaydı bende silikte olsa çıkardı galiba tutmadı

Ayy aynı katta asansörsüz oturuyor oluşumuz ve sizin hamile kalmanız şuan inanılmaz umut verdi bana Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için İnşallah kalp atışını da sağlıkla duyarsınız, sağlıkla da ilerler gebeliğiniz İstirahate dikkat edin, yormayın kendinizi ve bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…