• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ağzımdaki lokmayı yutamadım gerçekten çok üzgünüm bu durumu bir kez yaşadığım için hislerini kalbimde hissettim. Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir dilerim çok daha kolay geçsin sürecin. En hayırlısını versin inşaallah
Allah razı olsun gerçekten burda çok güç buldum Allah'ım bşrdaha ki sefere sevincimizi paylaşmayı nasip etsin

Benim sonucum negatif kızlar inşallah sizin ki pozitif çıkar🤲
Hakkında daha hayırlısı olsun canım bundan sonra her şeyde bir hayır vardır benim de eşimdeki problemden dolayı tüp bebek yaptık ama biz çok erteledik belki doğal çözümler buluruz da doğal yoldan olur diye eşim Murat mermerkaya ya online tedavi olmuştu o da sperm DNA hasarı baktırdı meğer bizim DNA hasarı varmış siz de baktırın ona yönelik de bir tedavi olur belki eşin çünkü tutmayan tüp bebeklerde sorun sperm DNA hasarı olabilir diyorlar dr un instagramını incele istersen

Kızlar selam bugün transfer in 6.günü 5.gün embriyosu duramadım kalktım test yaptım negatif silik dahi yok olsaydı birseyler çıkardı galiba 😕 mallesef olmadı sanırım

Evet evet yaptırın en azından sonucunuza göre değerlendirirlir devlette mi yapılacak özelde mi
Devlette yaptırcaz canım bakarız bş sonuca gerek kalırsa özele de gideriz ama önce bi devlete gidelim

Hakkında daha hayırlısı olsun canım bundan sonra her şeyde bir hayır vardır benim de eşimdeki problemden dolayı tüp bebek yaptık ama biz çok erteledik belki doğal çözümler buluruz da doğal yoldan olur diye eşim Murat mermerkaya ya online tedavi olmuştu o da sperm DNA hasarı baktırdı meğer bizim DNA hasarı varmış siz de baktırın ona yönelik de bir tedavi olur belki eşin çünkü tutmayan tüp bebeklerde sorun sperm DNA hasarı olabilir diyorlar dr un instagramını incele istersen
Tamam canım sağolasın bakarım bi artık her yola gidicez Allah büyük inşallah hepimize tez zaman da nasip eder

Hastaneye geldik randevusuz sıra vermiyoruz kadın doğuma dedi gebelik için kan vermem gerekiyor ne yapacağım dedim acilde almıyor dedim doktordan rica ettim sıra verdi 5 kişi vardı sadece sistem mi değişti benim haberim mi yok acaba 🥴
Sağlık ocağı artık ertesi gün veriyor sonuçları.bende geçen acilde veremedim ya.poliklinik için de mhrs den randevu almak gerekiyor iyi halletmişsin 👍🙏🏻
Sanırım bunu sadece benim gibi Ohss geçirenler anlar :KK43: yumurtaların durumuna bakıyor doktor muhtemelen içinde kan sıvısı ödem sıvısı toplanmış mı diye
çok geçmiş olsun bende ilk opu sonrası ohss olmuştum nefes alamaıyordum çok zordu gerçekten 😢

Kızlar aranızda şu iğneye ihtiyacı olan var mı 3 kutu var elimde 31.10.2023 son kullanma tarihli. Geçen sene devlette yaptığım tedavimde vermişlerdi kalçadan yapılan progestan iğne. İhtiyacı olan varsa bağışlicam.
Bağışlayacağım nedir yaw 😂

Biz bugün 13.00te genetik testi yaptırcaz bakalım. Allah kimseyi yormadan nasip etsin😔
Şimdi zamanı değilmiş sabret canım biz çok iyi laba sahip bir merkeze gidiyoruz bu konuda için rahat olsun,bende ilk negatifi alınca sorgulamaya başladım madem vardı neden o testi bu testi şu testi yapmadılar ki?hatta doktoruma öfkeyle sormuştum Ama iş öyle olmuyormuş birincisi çok maliyetli 2.si gerek gördükleri hastaya zaten söylüyorlar bunları yaptırmanız gerekli diye…için rahat olsun tez zamanda güzel haber verirsin inşallah embriyonda var çok ara vermeden maddi zorlamaycaksa devam et canım

Şimdi zamanı değilmiş sabret canım biz çok iyi laba sahip bir merkeze gidiyoruz bu konuda için rahat olsun,bende ilk negatifi alınca sorgulamaya başladım madem vardı neden o testi bu testi şu testi yapmadılar ki?hatta doktoruma öfkeyle sormuştum Ama iş öyle olmuyormuş birincisi çok maliyetli 2.si gerek gördükleri hastaya zaten söylüyorlar bunları yaptırmanız gerekli diye…için rahat olsun tez zamanda güzel haber verirsin inşallah embriyonda var çok ara vermeden maddi zorlamaycaksa devam et canım
Allah razı olsun canım. Bakacaz bakalım zaman ne gösterecek ama iki ay devam edemeyiz şuan. O sürede de kendimi toparlarım en azından

Sağlık ocağı artık ertesi gün veriyor sonuçları.bende geçen acilde veremedim ya.poliklinik için de mhrs den randevu almak gerekiyor iyi halletmişsin 👍🙏🏻

çok geçmiş olsun bende ilk opu sonrası ohss olmuştum nefes alamaıyordum çok zordu gerçekten 😢
Canım selam bu nasıl bişey benim bugün transfer günüm korkuyorum iptal ederse doktor diye, yani karın şişliğim var kasık ağrılarım var geçmedi bı turlu hep ilaclardansir diye düşündüm ama patlıcan gibi hissediyorum. Ama tartıda normal cikiyorum WC ye de normal cikiyorum karnım çok sis ve kasık ağrım var inşallah bende ohss olmam😓

Benim de 9. Gün çıkmadı çok kötü bi duygu biliyorum canım üzülme ben ilaçları bırakmadım yine de nolur nolma diye herkesin değerleri aynı yükselmiyor test gününde kan ver mutlaka embriyo var mıydı dondurulmışil

Benim de 9. Gün çıkmadı çok kötü bi duygu biliyorum canım üzülme ben ilaçları bırakmadım yine de nolur nolma diye herkesin değerleri aynı yükselmiyor test gününde kan ver mutlaka embriyo var mıydı dondurulmış
İlaçları bırakmadım devam ediyorum doktor Perşembe günü çağırmıştı kanı o gün vereceğiz başka embriyom yok maalesef çift embriyo koyulmuştu yani 9. Gün olup çıkmaması beni çok çok üzdü. Siz kaçıncı gündesiniz kan verdiniz mi

Sen yinede için rahat etsin diye kan ver bence canım üzüntü de mutlulukta garanti olsun 😬 Benim 7.günde 8.günde tek çizgiydi dün beta baktırdım negatif ve dün regl olmaya başladım zaten. Doktor progestonu bırak dedi tekrar transfer sürecine başlayacağız
Sağlık ocağında yarın gidip versem mi bilmiyorum doktor Perşembe günü gel demişti

İkinciyi artık mecbur özelde ya da sağlık ocağında vereceğim en yakın hastane yarım saat arabayla oda çalışıyorum zaten ne zor kan vermek ya

Back